Czy zdazylo wam sie miec inicjajcje seksualna z kims z rodzi
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Czy zdazylo wam sie miec inicjajcje seksualna z kims z rodzi
witam, pozwolilem sobei zalozyc nowy temat o takiej tematyce
Czy zdazylo wam sie miec inicjajcjes eksualna z kims z rodziny?
sam moge odpowiedziec ze tak lecz calkiem nieswiadomie
byla to kuzynka ktorej nie znalem kochaismy sie (w sensie fizycznym) jak wariaty wszedzie i jak sie dalo az tu nagle podczas rozmowy skrzywka - nasze mamy byly siostrami ... i trzeba bylo skonczyc znajomosc a szkoda bo byla calkiem calkiem kobitka;)
licze ze temat bedzie rozwijal sie w dobrym kierunku
pozdrawiam i zapraszam do dyskusji
Czy zdazylo wam sie miec inicjajcjes eksualna z kims z rodziny?
sam moge odpowiedziec ze tak lecz calkiem nieswiadomie
byla to kuzynka ktorej nie znalem kochaismy sie (w sensie fizycznym) jak wariaty wszedzie i jak sie dalo az tu nagle podczas rozmowy skrzywka - nasze mamy byly siostrami ... i trzeba bylo skonczyc znajomosc a szkoda bo byla calkiem calkiem kobitka;)
licze ze temat bedzie rozwijal sie w dobrym kierunku
pozdrawiam i zapraszam do dyskusji
no beeeeez jaj!!! Kazirodztwo jest karalne! To nie forum o patologiach i jestem przekonany na 100%, że nie trafiles z tym tematem w gusta forumowiczow.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
chłop z jajami pisze:nasze mamy byly siostrami
roche dziwne ze sie wczesniej nie znaliscie...zreszta nie moja spraw!! Temat mi w ogóle nie podszedl i nie widze zeby mogl sie rozwijac w jakimkolwiek kierunku!! Zgadam sie tu z Cubasa!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Sir Charles
- Weteran
- Początkujący
kina pisze:chłop z jajami pisze:nasze mamy byly siostrami
roche dziwne ze sie wczesniej nie znaliscie...zreszta nie moja spraw!! Temat mi w ogóle nie podszedl i nie widze zeby mogl sie rozwijac w jakimkolwiek kierunku!! Zgadam sie tu z Cubasa!!
odrazu prostuje, oni gdy ona miala 2 lata wyjechali z polski a Marta (bo tak ma na imie) przyjechala na wakacje i mieszkala u kolezanki , gdybym wiedial ze to kuzynka nawet bym na nia nie papatrzyl w ten sposob a co tu mowic o czyms wiecej
jesli moderatorzy uznaja ten temat za zbedny prosze o zamkniecie ...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Kazirodztwo jest karalne
NIewiedziałem
Kod: Zaznacz cały
Art. 201 KK (kazirodztwo) „Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego ,zstępnego ,przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”
Ostatnio zmieniony 10 paź 2005, 23:38 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Moon pisze:Kazirodztwo jest w linii prostej np ojciec - córka czy brat-siostra. Kuzyństwo moze sie gździć ile chce
Z przytoczonego artykułu wynika, że masz racje. Niemniej i tak to jest chore ;P
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
gracja pisze:Znali sie od dziecka, przyjaźnili, zakochali się w sobie, długo wlaczyli, poszli do biskupa, maja dziecko, są 4 lata po ślubie. Można?
Jeszcze zależy jak bliskimi są kuzynami
Naukowcy stwierdzili, że pokrewieństwo 4 lub 5 rzędu (dokladnie nie pamietam)nie stwarza zagrożenia dla zdrowia dziecka. Z tego też wzgledu Kościół umożliwia zawieranie małżeństwa przy zachowaniu tego minimalnego stopnia pokrewienstwa.
chłop z jajami pisze:jak wariaty wszedzie i jak sie dalo az tu nagle podczas rozmowy skrzywka - nasze mamy byly siostrami ... i trzeba bylo skonczyc znajomosc a szkoda bo byla calkiem calkiem kobitka;)
Jak mozna nie znać kuzynki z pierwszej linii... Rozumiem ze jakąś dalszą rodzinę, bo sam nie znam całej, al ekuzynka która jest córką siostyrą mamy. To jakaś przesada.
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Chociaz jak bylam mlodsza to chcialam wyjsc za maz za mojego kuzyna D chociaz najwiekszym hitem bylo jak moj braciak wyjechal z domu, strasznie za nim tesknilam i pewnego dnia powiedzialam rodzicom ze jestem z nim w ciazy <glupek> skad mi sie to wzielo? pewnie z filmow bo w kazdym jak kobitka kochala faceta to najczesciej padal tekst o ciazy - dzieci to maja pomysly i swoja logike <aniolek2>
Chociaz jak bylam mlodsza to chcialam wyjsc za maz za mojego kuzyna D chociaz najwiekszym hitem bylo jak moj braciak wyjechal z domu, strasznie za nim tesknilam i pewnego dnia powiedzialam rodzicom ze jestem z nim w ciazy <glupek> skad mi sie to wzielo? pewnie z filmow bo w kazdym jak kobitka kochala faceta to najczesciej padal tekst o ciazy - dzieci to maja pomysly i swoja logike <aniolek2>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- Marcin...!
- Początkujący