Krzych(TenTyp) pisze:Mieliście kiedyś tak ze, byliście w niebo wzięci co partner z wami wyprawia.
tak, moja dziewczyna kiedy bylismy u jej rodziców (jedna z pierwszych wizyt), zachowywała się przy nich grzecznie i wyglądała grzecznie (bo ona jest grzeczna:D), a kiedy starsi wyszli na chwilę z domu, zabrała mnie do siebie do pokoju, posadziła na łóżku i po prostu zrobiła najlepszego loda w tej części galaktyki z połykiem. Odleciałm ale musiałem się szybko pozbierać, bo rodzice wracali. Dodam, że jej to sie wyjątkowo podobało i było źródłem całkowitego podniecenia.
Wiem, że ona była wniebo wzięta podczas takiej sytuacji - siedzi w samym ręczniku przy stole i ogląda tv. Ja na kanapie leżę, w taki sposób że widziałem pod stołem jej nogi. Zaczynam ją bezczelnie konsumować wzrokiem, nogi, uda i wyżej...Ona to po chwili zauważa, najpierw oczywiście zmieszana i "ty nienormalny jesteś" na co ja się tylko uśmiecham lekko i dalej patrze. Potem mówię nie uznającym sprzciwu głosem "zacznij się dotykać" ona "nie!", ale po chwili lekko rozchyla nogi i już widzę rumieniec na twarzy...potem było już coraz przyjmniej