Seks francuzki - lizanie jajek i .....
Moderator: modTeam
Seks francuzki - lizanie jajek i .....
Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy podczas zabaw francuskich zdarzyło się, że dziewczyna wzięła wasze jądra do ust? Nie chodzi mi o ich lizanie ale o wzięcie do ust. Moja pani póki co to je lizała w międzyczasie lizania mojego peniska ale nigdy nie miała ich w ustach.
Podzielcie się - dziewczyny i chłopacy - waszymi doświadczeniami.
zaqqaz pisze:nie mówie że to niesamowite, ale po prostu tego jeszcze nie doświadczyłem.
rozumiem, rozumiem. Ja to napisalam dlatego,ze to dla mnie nic wielkiego do zrobienia i nie sadzilam,ze takie pytanie ktos tu zada . Jesli sam byc chcial,zeby Twoja wziela je do buzi, to rzuc jej taka propozycje .
hehe, rzucę rzucę:) tylko mnie ciekawi czy dziewczyny w ogóle wpadły na to.... ,
(a forum jest po to by rzucać różne pytania )
(a forum jest po to by rzucać różne pytania )
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 10:03 przez zaqqaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Entuzjasta
TFA pisze:Mnie w ogóle pieszczoty jaj nie ruszaja, raz nawet czulem wiecej bolu niz przyjemnisci, bo partnerka byla baaaaardzo delikatna.
Witam
a przecież czasem trochę bólu dodaje atrakcji nie musi to byc mocny ale potęguje doznania
co o tym sądzicie
Czasem przecież lubicie mocniejszy sex bardziej ostry nieprawdaż
[ Dodano: 2005-09-13, 12:27 ]
Yasmine pisze:zaqqaz pisze:Czy podczas zabaw francuskich zdarzyło się, że dziewczyna wzięła wasze jądra do ust?
yhm . Nie wiem co w tym takiego niesamowitego .
Dla ciebie może nie ale dla parnera na pewno spytaj się go
-
- Entuzjasta
TFA pisze:przyjaciel pisze:Czasem przecież lubicie mocniejszy seks bardziej ostry nieprawdaż
Prawdaz, ale bol jaj co chyba sam wiesz nie nalezy do rodzaju bolow przyjemnych niech cie niechcacy za mocno laska scisnie to sie przekonasz
oczywiście nie szczypcami ale jak mnie mocniej złapie za woreczek lub peniska jest to doznaie ciekawsze mocniejsze bół delikatny można polubić ale to trudny temat i nie na to forum. zajrzyj na www.bdsm.pl a przekonasz się jacy są wielbiciele bólu
Ale tak jak mówiłem nie temat na to forum!!!!
- ksiezycowka
- Weteran
zaqqaz pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy podczas zabaw francuskich zdarzyło się, że dziewczyna wzięła wasze jądra do ust? Nie chodzi mi o ich lizanie ale o wzięcie do ust. Moja pani póki co to je lizała w międzyczasie lizania mojego peniska ale nigdy nie miała ich w ustach.
Zdarzyło się. Ale to takie zwyczajne...Nie rozumiem co w tym takiego zeby temat zakładac?
Skoro to zwyczajne to trzeba zamknac dzial seks, bo caly seks tez jest zwyczajny.
A na powaznie to dla jednych zwyczajna jest penetracja w ucho albo nos, a dla innych jest niezwyczajne jest calowanie sie z jezyczkiem (specjalnie dalem skrajnosci )
A na powaznie to dla jednych zwyczajna jest penetracja w ucho albo nos, a dla innych jest niezwyczajne jest calowanie sie z jezyczkiem (specjalnie dalem skrajnosci )
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 17:08 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:byl bol bo partnerka byla delikatna
to był sarkazm YAS
heh ale mi tam wielkie jajowe rzeczy a czemu miałą by nie brać jak są ogolone :p
jejku jakie te tematy są banalne ale znowu dyskusja aż wrze(jakkolwiek to się pisze)
heh
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”