Fisting co o tym sadzicie?
Moderator: modTeam
Fisting co o tym sadzicie?
Wczoraj po raz pierwszy sprobowalismy z moja dziewcz fistingu.Wczesniej byly tlko przymiarki.Bylo rewelacyjnie.Moja dziewcz pow ze miala niesamowity orgazm.Polecam:0Co o tym sadzicie?
Fisting (ang. fist – pięść) to rodzaj aktywności seksualnej polegający na penetracji pochwy lub odbytu za pomocą całej dłoni. Płytki fisting oznacza wsunięcie dłoni po nadgarstek, głęboki – prawie do łokcia. Fisting bywa obecny w relacjach zarówno hetero- jak i homoseksualnych, ponadto płytki – również jako forma masturbacji
zdecydowanie NIE
zdecydowanie NIE
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
-
- Entuzjasta
Twój Temat napisany przez Ciebie na Forum: "Forum ...u Agnieszki", został usunięty
TEN TEMAT ZOSTAŁ USUNIĘTY
DLACZEGO
przez Administratora lub Moderatora.
Twój post:
Temat: "Pieszczenie kakowej dziurki dla osób o słabych nerwach _ NIE"
Temat jak w tytule ale na pewno drazliwy czy któraś Pani pieściła tam języczkiem Pana może Pan pięscił Panią wiem że temat ( może nawet go wytną ) bardzo drażliwy ale bardzo bardzo dający wspaniałe odczucia Ja uwielbiam też takie pieszczoty obustronnie robione !!!!!!!!!
DLACZEGO
Twój post:
Temat jak w tytule ale na pewno drazliwy czy któraś Pani pieściła tam języczkiem Pana może Pan pięscił Panią wiem że temat ( może nawet go wytną ) bardzo drażliwy ale bardzo bardzo dający wspaniałe odczucia Ja uwielbiam też takie pieszczoty obustronnie robione !!!!!!!!!
No własnie dlaczego ??? ja sie tu censored bo chce odpowiedzieć a tu ni chu chu
wiec napisze tu :
Temat sie rozsypał , niepotrzebnie , bo jest prosty jak drut ...ale zapewne Kolega poczytał posty " PuchatkaPL " wiec ja go rozumiem dlaczego go tak zatytuował <aniolek2>
Na poczatku jest trudno do tego przekonać , ale trzeba przyznac ze jest to przyjemne ! <browar> <aniolek2>
wiec napisze tu :
Temat sie rozsypał , niepotrzebnie , bo jest prosty jak drut ...ale zapewne Kolega poczytał posty " PuchatkaPL " wiec ja go rozumiem dlaczego go tak zatytuował <aniolek2>
Na poczatku jest trudno do tego przekonać , ale trzeba przyznac ze jest to przyjemne ! <browar> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Entuzjasta
Fisting jes bardziej ciekawy dla moderatora hihihihihiohih
CHYBA TEŻ USUNIE
CHYBA TEŻ USUNIE
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2005, 13:32 przez przyjaciel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Entuzjasta
foxy_lady pisze:Fisting (ang. fist – pięść) to rodzaj aktywności seksualnej polegający na penetracji pochwy lub odbytu za pomocą całej dłoni. Płytki fisting oznacza wsunięcie dłoni po nadgarstek, głęboki – prawie do łokcia. Fisting bywa obecny w relacjach zarówno hetero- jak i homoseksualnych, ponadto płytki – również jako forma masturbacji
zdecydowanie NIE
LUDZIE JACY WY ZAKŁAMANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przyjaciel pisze:Fisting jes bardziej ciekawy dla moderatora hihihihihiohih
CHYBA TEŻ USUNIE
rozumiem ze usunoł ! ale zeby całosc ??? była tam niepotrzebna papalnina , zamiast odpowiedzi, ale dalej nie rozumiem dlaczego główny wątek (temat ) usunieto ?jakieś uprzedzenie do "przyjaciela " ??? <browar>
dlaczego piszesz ze zakłamani bo teraz Ciebie nie rozumiem ? wyjasnij
i chciałbym zobaczyc kobiete której swa dłon tam wsadze do łokcia <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2005, 13:36 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
foxy_lady pisze:Płytki fisting oznacza wsunięcie dłoni po nadgarstek, głęboki – prawie do łokcia
Hmm moja dlon po nadgarstek ma 22 cm a po lokiec 40 cm hehe, troche naciagana ta definicja, przeciez wlozyc dlon po nadgarstek to juz gleboko a reka po lokiec to przeciez do samej szyi, haha co za bzdety.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
-
- Entuzjasta
Twój Temat napisany przez Ciebie na Forum: "Forum ...u Agnieszki", został usunięty
DLACZEGO
Twój post:
Usunąłem bo się zaczęły kłótnie między dwiema osobami. Miałem wybór albo dać po ostrzeżeniu albo usunąć temat. A w związku z tym, że ani jednej odpowiedzi nie było na temat więc go wywaliłem. Mogę przywrócić ale dostaniesz od razu bana.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Fiszu ! ...... nie rozumiem Cie , dlaczego odrazu bana i to konkretnie piszesz o Przyjacielu , nie on wywołał tą tam przepychankę , zadał normalne pytanie ! <browar> co z Wami
rozumiem , ze go nie lubisz ! i nie obchodzi mnie dlaczego , ze ma telefon w opisie ? chyba to nie przestepstwo ! nie wszyscy muszą t byc tacy jak my ! swierza krew sie przyda <browar> <aniolek2>
rozumiem , ze go nie lubisz ! i nie obchodzi mnie dlaczego , ze ma telefon w opisie ? chyba to nie przestepstwo ! nie wszyscy muszą t byc tacy jak my ! swierza krew sie przyda <browar> <aniolek2>
-
- Entuzjasta
sabinka pisze:eee.... ze niby cala reka mialaby we mnie wejsc???
to moze po urodzeniu dziecka
prawdopodobnie aż 80% ze też nie wejdzie <aniolek2> mojej bynajmniej wsadzic tam jest rzeczą nie mozliwa (próbowałem ) <aniolek2> ale kto wie ? wszak widzi sie ze to jest mozliwe ! ale szparka szparce nie równa ! <browar>
Mysle ze wiekszosci przecietnych kobiet normalna meska reka tam sie nie zmiesci, chyba ze beda cwiczyc, to wtedy tak, no ale rozciagac zeby reka wlazla ? hehe.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2005, 13:52 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Maverick pisze:jak to w ogóle mozliwe zeby pochwa az tak sie rozciagnela. wiem ze podczas porodu bardziej, ale tam to sie dzieje godzinami.
mozliwe , mozliwe , choc nie u kazdej Pani , wiele Cię Mav jeszcze rzeczy zaskoczy <aniolek2>
[ Dodano: 2005-09-09, 13:53 ]
TFA pisze:Mysle ze wiekszosci przecietnych kobiet normalna meska reka tam sie nie zmiesci, chyba ze beda cwiczyc, to wtedy tak, no ale rozciagac zeby reka wlazla ? hehe.
a próbowałeś / i jesli myslicie , ze ot tak z marszu sie zmiesci ..to jestescie w błedzie <browar>
- ksiezycowka
- Weteran
Jejku jakie ja mam dzis jazdy Przeczytałam niedokładnie nagłówek i gdyby nie Foxy to bym myslała,że tu chodzi o okładanie partnera zdechłą ryba nadal.
A tak poważnie to u mnie przypuszczam,że byłoby to stanowczo niewykonalne. Ja mam całe cialo, skóre bardzo rozciągliwą, ale nie przesadzajmy. <boje_sie>
A tak poważnie to u mnie przypuszczam,że byłoby to stanowczo niewykonalne. Ja mam całe cialo, skóre bardzo rozciągliwą, ale nie przesadzajmy. <boje_sie>
foxy_lady pisze:głęboki – prawie do łokcia.
:O
To wykonalne?
Juz kiedys widzialem kolesia co wsadzil glowe ale glowa "krotsza" od odcinka od palcow do lokcia...
TFA pisze:Hmm moja dlon po nadgarstek ma 22 cm a po lokiec 40 cm hehe
Chlopie ty nie mierz dloni z prostymi palcami tylko zacisnij piesc i teraz...jak sama nazwa wskazuje chodzi o piesc - "fist"...
Ogolnie obstawiam ze u Mojej Panji to nie przejdzie...z trudem 3 palce dam rade wsadzic i tyle...
Nie u każdego to się udaje. Facet z grabą jak sipa do węgla nawet nie ma co próbować Ale przy odpowiednim nawilżeniu, pozytywnym nastawieniu partnerki i delikatności większość kobiet jest w stanie pomieścić dłoń. Głęboki fistng ma zastosowanie w stosunkach analnych i może być niebezpieczny.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
guli pisze:Głęboki fistng ma zastosowanie w stosunkach analnych i może być niebezpieczny.
Naprawde mozna odczuwac przyjemnosc z tego ze czyjas reka jest w jelicie?
Masakra... :O
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”