HISZPAńSKA MUCHA
Moderator: modTeam
HISZPAńSKA MUCHA
Napiszcie mi co wiecie o tzw."HISZPAŃSSKIEJ MUSZE"
(nie wiem jak to odmienić;))
jak działa i w ogóle.....
<browar> <jol> pappap
(nie wiem jak to odmienić;))
jak działa i w ogóle.....
<browar> <jol> pappap
Czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem[...] lecz bez miłości nie można żyć .
roznie mowia o 'hiszpanskiej musze" ale szczerze na mnie to nie zadzialalo:) dzieki Bogu!!! jak sie ostatnio dowiedzialam moi byli "kumple" dodali mi jej do wodki podczas ogniska,na szczescie podobno nie dziala to z alkoholem, moze w ogole nie dziala tylko jest pretekstem do zabaw bez zachamowan.... nie mam pojecia,ale osluchalam sie potem troche o dzialaniu tego specyfiku
Jak dawno temu z kumplami z liceum zakupiliśmy ową hiszpańską muszkę o wdzięcznej nazwie 'Love drops'. Była to niewielka plastikowa buteleczka z brunatnym płynem.
Mieliśmy sprawdzić jej działanie na koleżankach z klasy. Wszystkie wypiły do dna i nie zauważyliśmy żadnej różnicy w ich zachowaniu. Jedna z dziewczyn niestety nie miała ochoty na piwko i dla żartów zostało owo piwko podane mnie. Ja oczywiście nie pogardziłem i wydudniłem calutkie. Na sobie też nie zauważyła żadnej różnicy.....
Mieliśmy sprawdzić jej działanie na koleżankach z klasy. Wszystkie wypiły do dna i nie zauważyliśmy żadnej różnicy w ich zachowaniu. Jedna z dziewczyn niestety nie miała ochoty na piwko i dla żartów zostało owo piwko podane mnie. Ja oczywiście nie pogardziłem i wydudniłem calutkie. Na sobie też nie zauważyła żadnej różnicy.....
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
hiszpańska mucha nie działa tak że ma się ochotę na sex.
jakby to powiedzieć... każde dotknięcie odczuwasz 10x mocniej.
więc osoby które chcą w ten sposób zapędzić kogoś do łóżka bardzo się zawiodą, to tak nie działa.
Natomiast jeżeli chcecie przeżyć z partnerem naprawdę miłe pieszczoty to polecam jak najbardziej :-) flakonik kosztuje około 80 pln
Pozdrawiam
więc osoby które chcą w ten sposób zapędzić kogoś do łóżka bardzo się zawiodą, to tak nie działa.
Natomiast jeżeli chcecie przeżyć z partnerem naprawdę miłe pieszczoty to polecam jak najbardziej :-) flakonik kosztuje około 80 pln
Pozdrawiam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Mieszkańcy Europy Północnej pytają się od stuleci, skąd pochodzi
gorącokrwista namiętność Hiszpanów i Hiszpanek. Przez intensywne dochodzenie
udało nam się zgłębić kilka tajemnic hiszpańskiej namiętności i ognistego
hiszpańskiego temperamentu. Jednym z powodów hiszpańskiej namiętności i gorącego
temperamentu są dodawane do codziennego pokarmu „specyfiki”, pochodzące z
Hiszpanii i byłych hiszpańskich kolonii.
buahahehehe, nieźle opisane
zrodlo
lantech pisze:flakonik kosztuje około 80 pln
ja znalazłem 5ml za 17 zł na aukcje24.pl
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
lantech pisze:hiszpańska mucha nie działa tak że ma się ochotę na seks.
Pozdrawiam
Bzdura !!! nie dajcie sie namówic szkoda kasy jak juz to za 80 zł macie prawie 3 viagry i to działa na bank jak dla niego tak dla niej ! i to mówie wam ja Aandrew ! <aniolek2> zaś on wie co mówi <aniolek2> <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Może i nie działa ale słyszałem że jedna laseczka kiedyś to przedawkowała (wypiła Malibu które chłopaki wspaniałomyślnei zafundowali i "przyprawili" dla wszystkich dziewczyn na imprezie) i wylądowała w psychiatryku na dość długo...
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
robinho pisze:(wypiła Malibu które chłopaki wspaniałomyślnei zafundowali i "przyprawili" dla wszystkich dziewczyn na imprezie) i wylądowała w psychiatryku na dość długo...
Czym przyprawili?
Natalia pisze:A przecież z alkoholem to nie działa .... tak przynajmniej mowią ??
Hiszpańska mucha to mit a tej laseczce zapewne podano psychotrop...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Pegaz pisze:[ Dodano: 2005-11-02, 10:42 ]
robinho napisał/a:
wypiła Malibu które chłopaki wspaniałomyślnei zafundowali
A z ciekawości ,
zostali o cos okarżeni?
Zdaje sie że tak, bo była o tym duża afera. Ale mam tę relację z drugiej reki i nie jestem przekonany.
Z tego co sie orientują to sa na to paragrafy, i tylko jedno mogło ich uratować: data urodzenia (czy mieli ukończone 17, względnie 15 lat).
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”