Obawy przed oralem... Pomocy!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Myszorka
Zaglądający
Zaglądający

Postautor: Myszorka » 25 sie 2005, 17:40

Może byłotu już takie pytanie ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi, mam wspaniałego faceta, kochamysię i współżyjemy ze sobą, jednak jest coś comnie martwi, wiem że on bardzo chce kochać się po francusku, chce mnie zaspokoić oralnie i wiem też żechce żebym oddała mu tosamo, a jednak nie potrafię się przełamać a bardzo chciałabym to dla niego zrobić. Ciężko mi sobie wyobrazić że liże i całuje moją :muszelkę". Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający. Z drugiej strony boję się swoich reakcji... Wiem że gdybymi to zrobił oczekiwałby że zrobię to samo jemu, chciałabym bobardzo go kocham ale się boję.... Co zrobić???
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 sie 2005, 18:09

Myszorka pisze:Ciężko mi sobie wyobrazić że liże i całuje moją :muszelkę". Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający

Wierz mi, ze dla Twojego faceta to bedze baardzo podniecajacy widok :).
Kiedys tez mialam takie obawy, ale szybko minely, bo dalam sie poniesc po prostu namietnosci :). Tylko ze u mnie, to bylo wczesniej niz samo wspolzycie, bo przeciez
Myszorka pisze:kochamysię i współżyjemy ze sobą,

wy wspolzyjecie juz pd pewnego czasu.
Jak mozna sie kochac i sie siebie wstydzic jednoczesnie ??

Myszorka pisze:gdybymi to zrobił oczekiwałby że zrobię to samo jemu, chciałabym bobardzo go kocham ale się boję

Myszorka, boisz sie, czego? <boje_sie>

BWT : Myszorka, to cos od Mysiorka ? <banan>
Myszorka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Myszorka » 25 sie 2005, 18:15

Sama niewiem czego się boję, nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się to robi, nie chciałabym sprawić mu bólu zamiast przyjemności... Ja wstydzę się sama siebie (mam dużo kompleksów - przy wzroście 1.67 waże 68 kg itp) On bardzo chce mnie z tych kompleksów "wyleczyć", twierdzi żeto dobry sposób, to prawda???? mówi mi i pokazuje że musię podobam... ale sama niepodobam sie sobie, co z tym zrobić??
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 sie 2005, 18:23

Myszorka pisze:Sama niewiem czego się boję, nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się to robi, nie chciałabym sprawić mu bólu zamiast przyjemności

On Ci na pewno pomoze i da Ci odpowiednie wskazowki.

Myszorka pisze:Ja wstydzę się sama siebie (mam dużo kompleksów - przy wzroście 1.67 waże 68 kg itp)

Po pierwsze to ta waga mnie nie przekonuje. Waga nie zawsze idzie w parze z proporcjami, gruboscia. Twoj facet tez Cie musi akceptowac taka jaka jestes. A jak sie kochacie to sie nie wstydzisz?

Myszorka pisze: On bardzo chce mnie z tych kompleksów "wyleczyć", twierdzi żeto dobry sposób, to prawda???

Nie wiem czy prawda. To juz zalezy od Ciebie. Nie mam pojecia czy lizanie Twojej cipki sprawi,ze staniesz sie piekna... skoro sam seks nie sprawia...

Myszorka pisze: mówi mi i pokazuje że musię podobam... ale sama niepodobam sie sobie, co z tym zrobić??

Zaakcetowac siebie. Nigdy nie bedziesz do konca szczesliwa, jak nie pokochasz siebie. Pokochaj siebie,zeby inni tez Ciebie pokochali.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 sie 2005, 19:01

Ja bym w ogóle na razie ta sprawę odpuściła i zajęła się swoimi kompleksami tak w ogóle. Bo nawet jesli się teraz jakoś przełamiesz i sie pooralizujecie to niedługo Twoje kompleksy w następnej kwestii postawią Ci kolejny mur przed czymś.

A Twoja waga jest wręcz idealna więc nie wiem o co Ci chodzi.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 sie 2005, 19:20

Moje pytanie jednak wciaż brzmi !?? dlaczego faceci po prostu tego nie robia a pytają czy mogą to zrobic , ja tam nigdy nie pytałem tylko robiłem ...nawet jak nie chciała to brałem siła ! co chciałem i jakos nigdy nie dostałem w pysk , ani opierniczu ! <aniolek2> <aniolek2> nastepna makowa panienka <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 25 sie 2005, 22:14

Dajcie jej linka do tematu MINETKA bo ja nie mogę znaleść
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
joseph
Bywalec
Bywalec
Postautor: joseph » 25 sie 2005, 23:10

Myszorka do odwaznych swiat należy ! na pewno Cie nie skrzywdzi to czego sie bać !
coco jumbo i do przodu...! przeciez to takie fajne :)
...ideały są jak gwiazdy...
...siegnąć ich nie można ....
,,,ale oświecają drogę...
Awatar użytkownika
nedved
Bywalec
Bywalec
Postautor: nedved » 26 sie 2005, 09:31

Najłatwiej przełamać (zrobić) pierwsze lody pod prysznicem, wspólna kąpiel jest zajefajna i spokojnie powoli i do przodu, przecierz to takie przyjemne..... (rozmażyłem się ehh...a w pracy wrrr)
<banan>
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 26 sie 2005, 09:39

Myszorka poczytaj tu na Forum tematów o minetce i lodziku. Poznasz opinie obawy albo ich przełamanie innych osób, może będzie łatwiej Ci zrozumieć siebie i jednak zrobisz ten krok na przód. Mały kroczek a tyle przyjemności. Nie czekaj!:)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 26 sie 2005, 14:36

Jednym słowem raz sprubujesz i juz zawsze bdzie sie tobie to podobac. No jeszcze jedno chłopak musi wiedzieć gdzie trafić :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 sie 2005, 14:42

Myszorka pisze:Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający

Bo ty jesteś kobietą.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 sie 2005, 15:11

Myszorka pisze:Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający

Wystarczy że jemu się podoba :)
Myszorka pisze:Co zrobić???

Wyluzować się i spróbować :)
Myszorka pisze:ale sama niepodobam sie sobie, co z tym zrobić??

Jeszcz raz napisze - spróboj spodoba ci się może :) a tak nie wiesz sama czy tak czy nie :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 sie 2005, 16:17

Najlepiej nie mysl w ogole tylko poddaj sie namietnosci, zobaczysz jak wielka bedziesz odczuwala przyjemnosc z tego i za nim mrugniesz okiem bedziesz chciala jeszcze i jeszcze (; 2 Ja uwieeelbiam seks oralny /chyba jak kazda kobieta ktora sprobowala :)/
Awatar użytkownika
ANIOŁ_30
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ANIOŁ_30 » 26 sie 2005, 19:53

[quote="Myszorka"]Sama niewiem czego się boję, nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się to robi, nie chciałabym sprawić mu bólu zamiast przyjemności...

heh
No jeśli chodzi o ból to uważaj na swoje ząbki żegyś nie haczyła nimi wiązadełka.Tak poza tym to trening czyni mistrza. Pamiętajcie o tym abyście ładnie pachnieli bo w przeciwnym razie się zrazisz i nie wyjdzie to na dobre <bicz1>

<aniolek2>
obsesja28
Początkujący
Początkujący
Postautor: obsesja28 » 26 sie 2005, 20:48

Nic nie planuj, nie nastawiaj się " że to właśnie dzisiaj" i najlepiej nie myśl o tym wcale. Wiem ze łatwo mi powiedzieć :> a gorzej zrobić, ale spróbuj ... kochając się z partnerem nie myśl o tym co on zaraz zrobi lub ty, po prostu się poddaj a przyjemność sama przyjdzie. Myślę, ze twój chłopak będzie wiedział co i jak zrobić zebyś się nie bała i abyście mieli oboje z tego przyjemność - mam nadzieje ze nie pyta cię w takiej sytuacji " czy teraz moge"....
...pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Gośka
Początkujący
Początkujący

Postautor: Gośka » 26 sie 2005, 21:33

Seks oralny jest wspaniały, uwierz mi. Powinnaś w końcu tego spróbować. Ja też kiedyś miałam opory, ale mąż je przełamał i jestem mu za to wdzięczna. Spróbuj a nie będziesz żałować... Mogę Ci to zagwarantować.
Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sie 2005, 23:32

ANIOŁ_30 pisze:Pamiętajcie o tym abyście ładnie pachnieli bo w przeciwnym razie się zrazisz i nie wyjdzie to na dobre

Bzdura. O higienę chyba oczywiste,ze sie dba ale to zawsze. Naturalny zapach jest tu najbardziej podniecający. A Twoje słowa moze odebrać tak żeby sobie po pół flakonika perfum w gacie wylali.
Awatar użytkownika
kinek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kinek » 27 sie 2005, 01:58

po pol flakonika, niech zrobia zrzutke :D:D (pierwsze skojarzenie)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 27 sie 2005, 10:03

Gdzieś tu był zresz ta temat o lodziku i minetce i to wyczerpujący :D

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
kinek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kinek » 27 sie 2005, 10:36

Alex
Bywalec
Bywalec
Postautor: Alex » 28 sie 2005, 10:19

joseph pisze:Myszorka do odwaznych swiat należy ! na pewno Cie nie skrzywdzi to czego sie bać !
coco jumbo i do przodu...! przeciez to takie fajne :)

A ja tylko dorzucę, że aby jakoś żyć ryzykantem trzeba być ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”