Obawy przed oralem... Pomocy!!!
Moderator: modTeam
Może byłotu już takie pytanie ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi, mam wspaniałego faceta, kochamysię i współżyjemy ze sobą, jednak jest coś comnie martwi, wiem że on bardzo chce kochać się po francusku, chce mnie zaspokoić oralnie i wiem też żechce żebym oddała mu tosamo, a jednak nie potrafię się przełamać a bardzo chciałabym to dla niego zrobić. Ciężko mi sobie wyobrazić że liże i całuje moją :muszelkę". Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający. Z drugiej strony boję się swoich reakcji... Wiem że gdybymi to zrobił oczekiwałby że zrobię to samo jemu, chciałabym bobardzo go kocham ale się boję.... Co zrobić???
Myszorka pisze:Ciężko mi sobie wyobrazić że liże i całuje moją :muszelkę". Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający
Wierz mi, ze dla Twojego faceta to bedze baardzo podniecajacy widok
Kiedys tez mialam takie obawy, ale szybko minely, bo dalam sie poniesc po prostu namietnosci
Myszorka pisze:kochamysię i współżyjemy ze sobą,
wy wspolzyjecie juz pd pewnego czasu.
Jak mozna sie kochac i sie siebie wstydzic jednoczesnie
Myszorka pisze:gdybymi to zrobił oczekiwałby że zrobię to samo jemu, chciałabym bobardzo go kocham ale się boję
Myszorka, boisz sie, czego? <boje_sie>
BWT : Myszorka, to cos od Mysiorka ?

Sama niewiem czego się boję, nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się to robi, nie chciałabym sprawić mu bólu zamiast przyjemności... Ja wstydzę się sama siebie (mam dużo kompleksów - przy wzroście 1.67 waże 68 kg itp) On bardzo chce mnie z tych kompleksów "wyleczyć", twierdzi żeto dobry sposób, to prawda???? mówi mi i pokazuje że musię podobam... ale sama niepodobam sie sobie, co z tym zrobić??
Myszorka pisze:Sama niewiem czego się boję, nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się to robi, nie chciałabym sprawić mu bólu zamiast przyjemności
On Ci na pewno pomoze i da Ci odpowiednie wskazowki.
Myszorka pisze:Ja wstydzę się sama siebie (mam dużo kompleksów - przy wzroście 1.67 waże 68 kg itp)
Po pierwsze to ta waga mnie nie przekonuje. Waga nie zawsze idzie w parze z proporcjami, gruboscia. Twoj facet tez Cie musi akceptowac taka jaka jestes. A jak sie kochacie to sie nie wstydzisz?
Myszorka pisze: On bardzo chce mnie z tych kompleksów "wyleczyć", twierdzi żeto dobry sposób, to prawda???
Nie wiem czy prawda. To juz zalezy od Ciebie. Nie mam pojecia czy lizanie Twojej cipki sprawi,ze staniesz sie piekna... skoro sam seks nie sprawia...
Myszorka pisze: mówi mi i pokazuje że musię podobam... ale sama niepodobam sie sobie, co z tym zrobić??
Zaakcetowac siebie. Nigdy nie bedziesz do konca szczesliwa, jak nie pokochasz siebie. Pokochaj siebie,zeby inni tez Ciebie pokochali.
- ksiezycowka
- Weteran
Moje pytanie jednak wciaż brzmi !?? dlaczego faceci po prostu tego nie robia a pytają czy mogą to zrobic , ja tam nigdy nie pytałem tylko robiłem ...nawet jak nie chciała to brałem siła ! co chciałem i jakos nigdy nie dostałem w pysk , ani opierniczu ! <aniolek2> <aniolek2> nastepna makowa panienka <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Myszorka pisze:Dla mnie widok kobiety z "rozłożonyminogami" wcale nie wydaje się podniecający
Wystarczy że jemu się podoba
Myszorka pisze:Co zrobić???
Wyluzować się i spróbować
Myszorka pisze:ale sama niepodobam sie sobie, co z tym zrobić??
Jeszcz raz napisze - spróboj spodoba ci się może
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
[quote="Myszorka"]Sama niewiem czego się boję, nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się to robi, nie chciałabym sprawić mu bólu zamiast przyjemności...
heh
No jeśli chodzi o ból to uważaj na swoje ząbki żegyś nie haczyła nimi wiązadełka.Tak poza tym to trening czyni mistrza. Pamiętajcie o tym abyście ładnie pachnieli bo w przeciwnym razie się zrazisz i nie wyjdzie to na dobre <bicz1>
<aniolek2>
heh
No jeśli chodzi o ból to uważaj na swoje ząbki żegyś nie haczyła nimi wiązadełka.Tak poza tym to trening czyni mistrza. Pamiętajcie o tym abyście ładnie pachnieli bo w przeciwnym razie się zrazisz i nie wyjdzie to na dobre <bicz1>
<aniolek2>
Nic nie planuj, nie nastawiaj się " że to właśnie dzisiaj" i najlepiej nie myśl o tym wcale. Wiem ze łatwo mi powiedzieć
a gorzej zrobić, ale spróbuj ... kochając się z partnerem nie myśl o tym co on zaraz zrobi lub ty, po prostu się poddaj a przyjemność sama przyjdzie. Myślę, ze twój chłopak będzie wiedział co i jak zrobić zebyś się nie bała i abyście mieli oboje z tego przyjemność - mam nadzieje ze nie pyta cię w takiej sytuacji " czy teraz moge"....
...pozdrawiam...
...pozdrawiam...
Seks oralny jest wspaniały, uwierz mi. Powinnaś w końcu tego spróbować. Ja też kiedyś miałam opory, ale mąż je przełamał i jestem mu za to wdzięczna. Spróbuj a nie będziesz żałować... Mogę Ci to zagwarantować.
Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym.
- ksiezycowka
- Weteran
ANIOŁ_30 pisze:Pamiętajcie o tym abyście ładnie pachnieli bo w przeciwnym razie się zrazisz i nie wyjdzie to na dobre
Bzdura. O higienę chyba oczywiste,ze sie dba ale to zawsze. Naturalny zapach jest tu najbardziej podniecający. A Twoje słowa moze odebrać tak żeby sobie po pół flakonika perfum w gacie wylali.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran