:( Potrafie sie podneicic całuajc sie dotykajac swoja parnerke w czułych miejscach
:(:( Prosze was o rade nie da sie tego jakos podleczyc albo cokolwiek
:( Ona pragnie blizszego kontaktu a mi jest łyso
:(:(
Moderator: modTeam
:( Potrafie sie podneicic całuajc sie dotykajac swoja parnerke w czułych miejscach
:(:(Olmeca pisze:Ale wydaje mi sie ze to nie ejst normalne zeby podniecic sie jescze przed stosunkiem szcerze mówiac to jest dla mnie wsytd nie da sie temu jakos zapobiec?
Olmeca pisze:Ale nie ma na to jakiejs rady, jakichs cwiczen, ziółek albo czegos bo co do zeli i jakichs innych amsci to nie mam przekonania![]()
Olmeca pisze:A co sie stanie ejsli jescze przed gra wstepna załoze prezerwatywe opozniajaca wytryskda to cos
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

Olmeca pisze:Ale wydaje mi sie ze to nie ejst normalne zeby podniecic sie jescze przed stosunkiem szcerze mówiac to jest dla mnie wsytd nie da sie temu jakos zapobiec:(???
Olmeca pisze:Ale wydaje mi sie ze to nie ejst normalne zeby podniecic sie jescze przed stosunkiem szcerze mówiac to jest dla mnie wsytd nie da sie temu jakos zapobiec
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest GumpAndrew pisze:albo dziewczyna nie bedzie wyrozumiała , bo była tu juz jedna co mówiła swojemu (s p i e r d a l a j )
Andrew pisze:http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3719&start=0
bardzo proszę ! <browar> wisisz mi ale piwo ! ależ sie naszukałem <aniolek2> <aniolek2>

idas pisze:Chyba ze jak to robiles to za kazdym razem dochodziles szybciutko zamiast w pewien sposob cwiczyc swoje zachowanie i reakcje...
Olmeca pisze:Mama wielka do was prosbe nie wiem czemu czy to przyczyna wczesniejszych czestych masturbacji czy cos z psychika ale mam zbyt wczesny orgazm:( Potrafie sie podneicic całuajc sie dotykajac swoja parnerke w czułych miejscach
:(:(
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1019 gości