ona chce wypic z kieliszka nasienie
Moderator: modTeam
ona chce wypic z kieliszka nasienie
moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
szczeze muwiac niebardzo wiem jak to zrobic aby nieskopac ?
opowiadala mi jak to robila z poprzednim chlopakiem z kturym chodzila 3 lata, nasza znajomosc trwa 3 miesiace i szczeze muwiac nieszczelalem jej w usta ale widze i ze na
to tez ma ochote.
czy moze jeszcze poczekac z tym przez jakis okres zanim sie nierozkrecimy porzadnie?
opowiadala mi jak to robila z poprzednim chlopakiem z kturym chodzila 3 lata, nasza znajomosc trwa 3 miesiace i szczeze muwiac nieszczelalem jej w usta ale widze i ze na
to tez ma ochote.
czy moze jeszcze poczekac z tym przez jakis okres zanim sie nierozkrecimy porzadnie?
1) Ja nie czekalbym...macie juz duzo lat wiec po co bawic sie w dzieci albo w ciuciubabke Chcecie to sie kochacie i wspolnie bawicie <browar>
2) Te jej zachcianki troche dziwne ...Ona chce zebys sam napelnij kieliszek czy jak to ma wygladac?
2) Te jej zachcianki troche dziwne ...Ona chce zebys sam napelnij kieliszek czy jak to ma wygladac?
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
artur uk pisze:szczeze muwiac niebardzo wiem jak to zrobic aby nieskopac ?
No po prostu musisz się starać nie porozlewać
artur uk pisze:praktycznie to sa nasze poczatki
a ona jest bardzo otwarta na wszystko
artur uk pisze:moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
I dlatego zawsze twierdzę, że z doświadczoną kobietą jest fajniej
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
lollirot pisze:btw to slodkie, ze opowiada Ci jak pila nasienie bylego
<belt3> No...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
no dziewcze to mi sie udalo nic dodac nic ujac i w sprawach sexu widze ze jest bez ograniczen tylko prosi mnie abym dal jej czasu na rozkrecenie
tylko ile?
a co do picia eliksyru to tak sobie mysle ze moze bym tak z 2 dni poscil z nia zeby porzadnie mogla sie napic ?
i przy tym mam pytanie czy macie jakas recepte na to aby szczelac durza iloscia nasienia?
i z wiekszym zasiegiem okolo 1metra wiem ze to rajcuje niekture panie?
tylko ile?
a co do picia eliksyru to tak sobie mysle ze moze bym tak z 2 dni poscil z nia zeby porzadnie mogla sie napic ?
i przy tym mam pytanie czy macie jakas recepte na to aby szczelac durza iloscia nasienia?
i z wiekszym zasiegiem okolo 1metra wiem ze to rajcuje niekture panie?
Re: ona chce wypic z kieliszka nasienie
artur uk pisze:moja kobieta 27lat dala mi do zrozumienia ze ma ochote napic sie mego nasienie z kielszka
to tez ma ochote.
Kurczę, ale censored łażą po tym świecie- czasem jak się czyta podobne posty to aż mi żal niektórych. Zresztą odpowiedzi też niektóre świetne...Siedzą durnie w necie, zajmują się głupotami a potem poziom wyksztacenia jak na załączonym obrazku- do książek, słowników a nie do klawiatury imbecyle (co poniektórzy-to widać min po ortografii oraz wypowiedziach wysokich lotów) Infantylność połączona z głupotą i mamy przepis na takiego np artura uk..
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”