72h
Moderator: modTeam
72h
Mam pytanie,moja dziewczyna 23 lipca miala okres trwal do 28. 29w sobote sie kochalismy, i pekla mam gumka (swoja droga niebywale dureX!!) po ok,20 h wziela tabletki (tak ta bombe hormonalna
) jakie jest prawdopodobienstwo ze zajdzie??kiedy mozna zrobic test?? a i kiedy sa dni nieplodne a kiedy plodne??

- ksiezycowka
- Weteran
Tez sie zgadzam ,ze juz nie ma mozliwosci .
JEsli nawet zaplodniles to i tak i tak tymi tabletkami zniszczyla to.
Jesli masz jakis problem wejdz na stronke www.wpadka.pl .
Jest tam duzo napisane na temat tych tabletek i specjalisci tez sa.
Pozdrawiam...
JEsli nawet zaplodniles to i tak i tak tymi tabletkami zniszczyla to.
Jesli masz jakis problem wejdz na stronke www.wpadka.pl .
Jest tam duzo napisane na temat tych tabletek i specjalisci tez sa.
Pozdrawiam...
Re: 72h
[quote="quqrk1"]pekla mam gumka (swoja droga niebywale dureX!!)
Może to śmiesznie zabrzmi ale dureksy to najbardzir censored gumki jakich użuwałem pękły mi ok 5 razy (le na szczęście się zorientowałem) ja bym polecił unimile a po tablecie nie masz co się martwić o tą ciąże.
Może to śmiesznie zabrzmi ale dureksy to najbardzir censored gumki jakich użuwałem pękły mi ok 5 razy (le na szczęście się zorientowałem) ja bym polecił unimile a po tablecie nie masz co się martwić o tą ciąże.
Zauważyłem, że w przypadku gumek to opinie są dość polecone. Jedni mówią , że Durex jest beznadziejny, zaś Unimill w porządku, inni zupełnie naodwrót... Cóż, ja jestem za Durexami,hehehe (choć nie mam pkt porównania). Co do tematu. Nawet, jeśli gumka wam pękła dzień po okresie, to wtedy są (z tego co mi wiadomo) dni niepłodne, a więc szansa na zapłodnienie byłaby niewielka, nawet biorąc pod uwagę fakt długości życia plemników w środowisku...ekhm...kobiecym:)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Sir Charles
- Weteran