od tylu!!
Moderator: modTeam
od tylu!!
a wiec mam taki problem ze gdy kocham a wlasciwie probuje sie kochac ''od tylu'' z moim chlopakiem to odczuwam bol ale to nie jest taki bol zwykly!!tylko zaczyna mnie bolec lewy jajnik i oczywiscie tradycyjnie zaczyna mi sie chciec siusiu:(czy wy dziewczyny tez tak mialyscie?
To raczej nie żadne defekty budowy anatomicznej, być może przyjmuje nie właściwą pozycję do seksu "od tyłu". Czy rozszerzasz nóżki i czy przodem podpierasz się na łokciach, czzy na dłoniach? Przede wszystkim chłopak musi mieć swobodny dostęp do cipki i odpowiedni "kąt natarcia".
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:To raczej nie żadne defekty budowy anatomicznej, być może przyjmuje nie właściwą pozycję do seksu "od tyłu". Czy rozszerzasz nóżki i czy przodem podpierasz się na łokciach, czzy na dłoniach? Przede wszystkim chłopak musi mieć swobodny dostęp do cipki i odpowiedni "kąt natarcia".
Myślę że to nie ma nic do rzeczy, pozycje od tyłu mogą być w różnych wariantach a nie tylko w jednym układzie, najlepiej wybrać się do lekarza i pogadać w czym rzecz, zbada i oceni w końcu powinien się na tym znać
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."
-
- Entuzjasta
karina pisze:a wiec mam taki problem ze gdy kocham a wlasciwie probuje sie kochac ''od tylu'' z moim chlopakiem to odczuwam bol ale to nie jest taki bol zwykly!!tylko zaczyna mnie bolec lewy jajnik i oczywiscie tradycyjnie zaczyna mi sie chciec siusiu:(czy wy dziewczyny tez tak mialyscie?
Niewłaściwy kąt natracia członkiem naciska na pęcherz moczowy i jajnik zmień ułożenie ciała może chłopaka penisek nie w ta stronę jest skrzywiony rada jak poprzednio
Ostatnio zmieniony 02 sie 2005, 11:09 przez przyjaciel, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobiece narządy są różnie zbudowane, wbrew pozorom, tak samo jak męski członek może byc skrzywiony, tak u nas może wystąpić pewien "defekt".Oczywiście niegroźny. Ginekolog zleci ci badanie USG narządu rodnego, by określic położenie jajników i macicy. Bezbolesne całkiem i trwa chwilę
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- Sir Charles
- Weteran
Jarek pisze:Przecież, na to pod jakim kątem facet wejdzie, nie mały wpływ ma kbieta, bo to zależy od tego jak się ustawi tj. jaką przyjmie pozycję.
eeee tam. myślisz, że ja myślę o tym, czy jestem pod odpowiednim kątem ustawiona względem partnera gdy się kochamy? To jest tak, że nikt o niczym nie myśli, tylko po prostu się kocha. Podłoga, skraj łóżka, łazienka:))))) z całego serca życzę Ci takiego seksu <browar>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”