Trójkącik
Moderator: modTeam
Trójkącik
Jak to tak naprawdę jest...?Czy kiedy facet chce się kochać ze swoją dziewczyną i jeszcze inną to czy znaczy,że jego jemu juz nie wystarcza??
...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
Trojkacik, jak sama nazwa wskazuje 2+1 i dumam, ze w praktyce czesto wychodzi tak, iz jedna osoba jest nieco odsunieta, a idac tym tokiem myslenia nie potrafie wyobrazic sobie patrzec na igraszki mojego kochania z kims innym...chyba peklo by mi serducho.
S.
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
- Głęboka Purpura
- Entuzjasta
Jemu takze, dlatego zapewne nigdy nie dojdzie miedzy nami do takiego "urozmaicenia"
a teraz maly [OT]
Swoja droga paskuda ze mnie, bo jestem nowa i nawet sie nie przywitalam.Tak wiec, aby jak najszybciej naprawic swoj blad - witam wszystkich i pozdrawiam cieplutko
S.
a teraz maly [OT]
Swoja droga paskuda ze mnie, bo jestem nowa i nawet sie nie przywitalam.Tak wiec, aby jak najszybciej naprawic swoj blad - witam wszystkich i pozdrawiam cieplutko
S.
- Głęboka Purpura
- Entuzjasta
Mysiorek pisze:Wyrzuć to wyrażenie ze swojego słownika - weź je na opak i... będziesz zdrowsza Rozumiesz? <aniolek2>
Zakladajac, iz chodzi Ci o przeksztalcenie tego zwrotu na "na pewno nigdy", to zdecydowanie masz racje, o niebo lepiej to wyglada ;]
S.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Hehehe... ;P ...nie umiesz zakładać i przekształcać.
Kwestia punktu widzenia i interpretacji, a nie nieumiejetnosci zakladania i przeksztalcania
S.
Moja laska ma bardzo bliską koleżankę i obiecała mi że kiedyś spróbujemy ale wydaje mi się że taki trójkącik może przerodzić się w wojne o swojego partnera/partnerkę z tą trzecią osobą i może popsuć każdy udany związek wiecej napisze po fakcie dokonanym.
A tak w ogóle to jestem nowy i witam wszystkich!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle to jestem nowy i witam wszystkich!!!!!!!!!!!
- ksiezycowka
- Weteran
_Asica_ pisze:Warto zatem psuć udane związki...?
trójkącik fajna recz... Polecałbym go jednak parom z naprawdę długim stażem, które znają się bardzo dobrze z każdej strony (tej złej też) albo parom, które zdają sobie sprawę, że ich związek nie jest tym jedynym i ostatnim wtedy moze go to tylko umocnić a jeżeli się rozsypie - mówi się trudno.
I podpowiedź dla panów - za pierwszym razem wybierzcie raczej kombinację 2M + K, ten pierwszy raz potrafi być baaaardzo podniecający, wystrzelicie jak KM i dziewczyny zostaną same
I najważniejsze! Nie możecie ani siebie ani partnera zmuszać do takich zabaw!!!!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Do jakiegos czasu myslimy z moja partnerka o trojkociku ale boimy sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie. Co innego fantazjowac a co innego zobaczyc na wlasne oczy jak partner lub partnerka robi to z kims innym. Na razie nie mozemy sie zdecydowac- moze ktos cos doradzi?
Ps Witam wszystkich serdecznie <browar>
Ps Witam wszystkich serdecznie <browar>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”