Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia aha powiem jeszcze, że nie miałem wytrysku tylko płyn przedejukulacyjny, a błona dzewicza mojej dzewczyny zostala nienaruszona. Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić. Czy takie zjawisko jest możliwe czy jednak nie mam sie czego obawiać. Z góry dzękuje i pozdrwiam.Błona dziewicza, płyn przedejukulacyjny
Moderator: modTeam
Błona dziewicza, płyn przedejukulacyjny
Witam wszystkich
Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia aha powiem jeszcze, że nie miałem wytrysku tylko płyn przedejukulacyjny, a błona dzewicza mojej dzewczyny zostala nienaruszona. Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić. Czy takie zjawisko jest możliwe czy jednak nie mam sie czego obawiać. Z góry dzękuje i pozdrwiam.
Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia aha powiem jeszcze, że nie miałem wytrysku tylko płyn przedejukulacyjny, a błona dzewicza mojej dzewczyny zostala nienaruszona. Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić. Czy takie zjawisko jest możliwe czy jednak nie mam sie czego obawiać. Z góry dzękuje i pozdrwiam.to zalezy jak daleko ten plyn "zaszedl". jest szansa i bron boze nie mozna traktowac blony dziewiczej jako srodka antykoncepcyjnego przy pettingu! przeciez ona nie jest szczelna!
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran

lester pisze:Mam pytanko czy błona dzewicza musi byc przerwana, aby doszło do zapłodnienia
Oczywiście, ze nie!!
lester pisze:nie miałem wytrysku tylko płyn przedejukulacyjny
Tam tez są te małe szkaradztwa [plemniki]!
lester pisze:Czy plemniki z tego płynu mogą przedostac się do pochwy i zapłodnić.
No jesli płyn był w środku to czemu nie?Pewnie, ze mógł!
lester pisze:Ale mój członek nie byl w pochwie jedynie sie o nią ocierał
Może ja nie jestem ekspertem, ale chyba żeby członek ocierał się o pochwę to musi być w środku
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
No przyznaj się ile masz lat
My tu jesteśmy od doradzania, a nie od wyśmiewania! Rozpiętość wiekowa ludzi odwiedzających to forum jest naprawde ogromna, więc na pewno zmieścisz się w normie
Pozdrawiam!
p.s. Każdy kiedyś zaczynał w tych sprawach, lub dopiero zaczyna, wiec jak czegoś nie wiesz to lepiej pytaj, bo kto pyta ten nie błądzi.
My tu jesteśmy od doradzania, a nie od wyśmiewania! Rozpiętość wiekowa ludzi odwiedzających to forum jest naprawde ogromna, więc na pewno zmieścisz się w normie
Pozdrawiam! p.s. Każdy kiedyś zaczynał w tych sprawach, lub dopiero zaczyna, wiec jak czegoś nie wiesz to lepiej pytaj, bo kto pyta ten nie błądzi.
Już tydzeń minął od tego wydarzenia a ja zrobiłem się bardzo spokojny ponieważ wierze w to że nie zdaży się ten cud o którym była mowa. Skoro zajście w ciąże jest tak mało prawdopodobne to nie mam sie czego obawiać. I pewnie stąd ten spokój, dzięki za dodanie mi otuchy. Pozdrawiam serdecznie 
Ostatnio zmieniony 07 lip 2005, 20:36 przez lester, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”