Liczę na waszą pomoc, a w szczególności i wyłącznie na pomoc dziewczyn.
Sprawa wygląda następująco. Jakiś czas temu odezwała się moja koleżanka ze studiów i zaproponowała wspólny wyjazd na dwa dni i jedną noc na zwiedzanie pewnej okolicy. Bardzo ją lubię, jest sympatyczna, miła i wydaje mi się, że też mnie lubi, a może nawet więcej (nigdy ze sobą nie chodziliśmy, nie widzieliśmy się z pól roku, byliśmy tylko kolegami). Tak więc mam takie pytania

1. Jak myślicie czy liczy ona na to, że coś się wydarzy w nocy? Jeśli chodzi o mnie to z chęcią bym się do niej przytulił w nocy ale nie lubię niemiłych rozczarowań. W dodatku nigdy tego jeszcze nie robiłem, a całkiem prawdopodobne, że ona chyba tak.
2. No i właśnie jakby miało do czegoś dojść to jak miałbym to wszystko zorganizować, od czego zacząć, jak się zabezpieczyć, czego nie robić, gdzie całować?itd. Chciałbym sprawić jej jak największą przyjemność (może tylko sex oralny?). Napiszcie dziewczyny jakbyście chciały spędzić taką noc (proszę o szczegóły!!) Pomóżcie w ten sposób przede wszystkim mojej koleżance coby była ze mnie zadowolona. Spotkanie mam za tydzień albo dwa więc nie wiele czasu, a ja jestem zielony w tym temacie. HELP