Piloci myśliwców :>

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Piloci myśliwców :>

Postautor: wajdelota » 14 cze 2005, 12:06

Oglądałem program o pilotach i był tam opisany sposób jaki oni używają, aby pokonać przeciażeniaduże. I juz wyjaśnie jaki to ma zwiazek z sexem :P
W czasie przeciążenia krew ucieka z mózgu (z czyms Wam sie to kojarzy <aniolek2> ) i był tam opisany sposób jak z tym walczyć. Chodzi o odpowiednie napinanie mięśni, od stóp, coraz wyzej aż całe ciało się napnie, krew zostaje wypchnieta z nóg do mózgu. Poćwiczcie i spróbujcie zaraz przed orgazmem... inny wymiar :) To w tantrze też kiedyś widziałem, ale tam było inaczej opisane. Ćwiczyć najłatwiej na stojąco można, potem w innych pozycjach, na początku trudne dość, a potem czuć jak sie zwiększa ciśnienie w głowie. Spróbujcie :)
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 cze 2005, 12:13

Nic nowego ..stare jak swiat , ale młodzi moga wszak nie wiedzieć , wiec i dobrze ze to tu ujołes! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 14 cze 2005, 12:15

Eee tam, może i fajne to jest. Ale dla mnie i tak niesamowitym ODLOTEM jest to, jak widzę, czuje, że mojej dziewczynie jest dobrze. Wtedy normalnie mam ochotę ją raz jeszcze... ale sie nie da niestety tak szybko. :D Ale od czego jest języczek i usta! <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Robaczek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Robaczek » 14 cze 2005, 17:29

hmm pierwszy raz o tym słyszę Oo... no ale czemu nie, można to będzie wypróbowac :P
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 14 cze 2005, 19:26

wajdelota pisze:W czasie przeciążenia krew ucieka z mózgu

W przeciążeniach ujemnych!
W dodatnich (tych jest 95%), krew zalewa Ci oczy i mózg: "ciemność, widzę ciemność" :) :)
Ale dobrze kombinujesz :P
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”