W czasie przeciążenia krew ucieka z mózgu (z czyms Wam sie to kojarzy <aniolek2> ) i był tam opisany sposób jak z tym walczyć. Chodzi o odpowiednie napinanie mięśni, od stóp, coraz wyzej aż całe ciało się napnie, krew zostaje wypchnieta z nóg do mózgu. Poćwiczcie i spróbujcie zaraz przed orgazmem... inny wymiar
Piloci myśliwców :>
Moderator: modTeam
Piloci myśliwców :>
Oglądałem program o pilotach i był tam opisany sposób jaki oni używają, aby pokonać przeciażeniaduże. I juz wyjaśnie jaki to ma zwiazek z sexem
W czasie przeciążenia krew ucieka z mózgu (z czyms Wam sie to kojarzy <aniolek2> ) i był tam opisany sposób jak z tym walczyć. Chodzi o odpowiednie napinanie mięśni, od stóp, coraz wyzej aż całe ciało się napnie, krew zostaje wypchnieta z nóg do mózgu. Poćwiczcie i spróbujcie zaraz przed orgazmem... inny wymiar
To w tantrze też kiedyś widziałem, ale tam było inaczej opisane. Ćwiczyć najłatwiej na stojąco można, potem w innych pozycjach, na początku trudne dość, a potem czuć jak sie zwiększa ciśnienie w głowie. Spróbujcie 
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Eee tam, może i fajne to jest. Ale dla mnie i tak niesamowitym ODLOTEM jest to, jak widzę, czuje, że mojej dziewczynie jest dobrze. Wtedy normalnie mam ochotę ją raz jeszcze... ale sie nie da niestety tak szybko.
Ale od czego jest języczek i usta! <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”