Najlepsze miejsce na seks
Moderator: modTeam
Najlepsze miejsce na seks
Jakie jest wasze ulubione miejsce gdzie sie kochacie?
I gdzie przezyliscie swoj 1 raz?
I gdzie przezyliscie swoj 1 raz?
Ja bede chyba standardowy bo dla mnie ulubione miejsce to duże wygodne łóżko Jest mi tam najwygodniej. Ostatnio tez ze swoja dziewczyna kochałem sie w dużej narożnikowej wannie - też było miło! Blat kuchenny jest całkiem niezły a i podłoga daje niezłe pole manewru Moj pierwszy raz tradycyjnie w łóżku!
moj pierwszy raz - w moim pokoju we wlasnym lozku.
a najlepszym miejscem jest pokoj Jedynego, tam sie mozemy czuc najswobodniej, bo jest odizolowany od reszty domu, nikt nam nie przeszkadza, nie musimy sie z niczym krepowac i blisko do lazienki;) a w tym pokoju to juz nie wybieram - i lozko, i wysoki barowy stolek ;>
a najlepszym miejscem jest pokoj Jedynego, tam sie mozemy czuc najswobodniej, bo jest odizolowany od reszty domu, nikt nam nie przeszkadza, nie musimy sie z niczym krepowac i blisko do lazienki;) a w tym pokoju to juz nie wybieram - i lozko, i wysoki barowy stolek ;>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
Wiem ze dla dziewczyn najważniejsze jest bezpieczeństwo oraz "higiena" więc sądze ze
wanna prysznic czasem łono natury [jezioro, może] tam gdzie woda.
Ile razy było tak ze łużko nie było tak naprawde tym co stanowiło ten komfort standardowych pieszczot.
JA...
Łużko jej rodziców
prysznic
na wpół rozłożona kanapa
A naj wygodniej Yakuzi
wanna prysznic czasem łono natury [jezioro, może] tam gdzie woda.
Ile razy było tak ze łużko nie było tak naprawde tym co stanowiło ten komfort standardowych pieszczot.
JA...
Łużko jej rodziców
prysznic
na wpół rozłożona kanapa
A naj wygodniej Yakuzi
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Hmm, az sie zdziwilem, ale cóż-bede jak na razie wyjatkiem : moj pierwszy raz mial miejsce w samochodzie (do dzis nie moge zapomniec tego rytmicznego popiskiwania popuszczajacego hamulca recznego D )
A ulubione miejsce-tez nie mam takiego-po prostu wszedzie, gdzie akurat jestesmy z moim Skarbem, i gdzie mamy ochote i mozliwosc pobaraszkowac
A ulubione miejsce-tez nie mam takiego-po prostu wszedzie, gdzie akurat jestesmy z moim Skarbem, i gdzie mamy ochote i mozliwosc pobaraszkowac
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Mój pierwszy raz w hotelu ...powiedzmy że miałam co wspominać...
A najwygodniej jest w łóżku choc lubie poeksperymentować i np stół w kuchni też mi się podobał..musi być tylko stabilny <aniolek2> trawka jest też oki ale trzeba lubieć ryzyko bo nie wiadomo kogo możemy spotkac
A najwygodniej jest w łóżku choc lubie poeksperymentować i np stół w kuchni też mi się podobał..musi być tylko stabilny <aniolek2> trawka jest też oki ale trzeba lubieć ryzyko bo nie wiadomo kogo możemy spotkac
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
Moj pierwszy raz w plenerku, na niewiekiej polance w srodku lasu, w takiej strazniczce do obserwowania zwierzatek, a zeby dopelnic obrazu - babie lato
Ehhh...
W pozniejszym czasie takze bylo wiele pomyslow, a najbardziej oryginalne miejsce to chyba na dachu mojego 11pietrowego wiezowca. Nie ma to jak wymiana kabelkow od sieci
A najwygodniej? Jak wiekszosc, nic wymyslnego, po prostu lozeczko... no i moze jeszcze duza wanna
S.
Ehhh...
W pozniejszym czasie takze bylo wiele pomyslow, a najbardziej oryginalne miejsce to chyba na dachu mojego 11pietrowego wiezowca. Nie ma to jak wymiana kabelkow od sieci
A najwygodniej? Jak wiekszosc, nic wymyslnego, po prostu lozeczko... no i moze jeszcze duza wanna
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
krzyniu pisze:kazde miejsce jest dobre- wg mnbie nie ma znaczenia czy prysznic wana czy łozko, czy plaza a morze jakas zaciszna polanka
niby tak, tylko chodzi tu o podniesienie poziomu adrenaliny, o dodatkowe emocje, a i komfort też inny - sam wiesz:)
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”