Panowie prawde pisać ;>jak to z tymi waszymi myślami jest
Moderator: modTeam
- DZIEWCZYNKA
- Bywalec
Panowie prawde pisać ;>jak to z tymi waszymi myślami jest
Dzieńdoberek ;] hyhy
aaaaaaaaaa tak mi sie przypomniało ,ze kiedyś gdzieś słyszałam,że mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?;P
bo ciekawa jestem
pes. jeśli taki temat już był to soRR ofc ;]
pozdro!
aaaaaaaaaa tak mi sie przypomniało ,ze kiedyś gdzieś słyszałam,że mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?;P
bo ciekawa jestem
pes. jeśli taki temat już był to soRR ofc ;]
pozdro!
what makes you think that I needed you ...?!
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
- Weteran
Właśnie taką rozmowę przeprowadziłem Z moją dziewczyną. I wyszło na to ze przynajmniej w 70 procentach myślę o sexie...
Myślę o tym często gęsto i realizuje swoje odczucia dlatego powiedzieć ze jestem bardzo kochliwy :D:D
Myślę o tym często gęsto i realizuje swoje odczucia dlatego powiedzieć ze jestem bardzo kochliwy :D:D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
- Weteran
charlie81 pisze:zapewniam Cie ze sa takie, ktore mysla, chce sie im i nie dają każdemu po koleiUnknown pisze:zastanawiam się, czy są dziewczyny, które myślą o tym i im się chce.. a jak nawet to tego nie pokazują... Albo dają kazdemu po kolei
bO NIE MA FACETÓW KTÓRZY POTRAFIA TO WYKOZYSTAC W KOŁO NICH ! GDYBY TAK BYŁO ....DAŁY BY KAZDEMU PO KOLEI <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
w moim przypadku prawdaDZIEWCZYNKA pisze:mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?
to moze inne pytanko, hipotetyczna sytuacja, dluga rozlaka z kobitka, chce wam sie seksic ale nie ma zkim no to pozostaje masturbacja,pytanie: czy myslicie tylko o swojej partnerce/partnerze czy nie koniecznie, i czy sie do tego przyznajecie partnerowi/partnerce?
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- Nieznajomy18
- Bywalec
Może i myślą ale chyba inaczej troszkę niż my Chłopak to ma bardzo... hmm... dokładnie zwizualizowane myśli zazwyczaj skupiające się na najbardziej interesujących czesciach ciala A kobiety chyba bardziej skupiają się na "duchowej" stonie sexu Mogę sie mylić
susanne pisze:A kto powiedział, że kobiety nie myślą co 3 minuty o sexie?
Może i myślą ale chyba inaczej troszkę niż my Chłopak to ma bardzo... hmm... dokładnie zwizualizowane myśli zazwyczaj skupiające się na najbardziej interesujących czesciach ciala A kobiety chyba bardziej skupiają się na "duchowej" stonie sexu Mogę sie mylić
"Kto otrzymawszy pocałunek nie sięga po więcej, z pewnością nie jest warty tego co otrzymał."
Wonderful Days
Wonderful Days
- Nieznajomy18
- Bywalec
to proste ..kobieta to człowiek taki sam jak Ty , ja , my ! działaja , ze tak powiem też dokładnie tak samo jak ja , Ty My ! tu akurat wszystko jest proste , tylko sami to sobie komplikujecie
[ Dodano: 2005-05-29, 20:57 ]
tak samo jak faceci <browar>
[ Dodano: 2005-05-29, 20:57 ]
susanne pisze:Mimo wszystko zależy od dziewczyny , niektóre podchodzą do tego emocjonalnie, inne wprost przeciwnie...
tak samo jak faceci <browar>
- Nieznajomy18
- Bywalec
Andrew pisze:GDYBY TAK BYŁO ....DAŁY BY KAZDEMU PO KOLEI
- nie zgadzam się z tym. na jakiej podstawie tak myslisz? może nie miałeś okazji spotkać w swoim życiu innych dziewczyn..
Nieznajomy18 pisze:A kobiety chyba bardziej skupiają się na "duchowej" stonie sexu Mogę sie mylić Jezor
wg. mnie to zależy od okazji. czasami faktycznie skupiamy się na duchowej stronie, a czasami na czystko seksualnej... <aniolek2>
i różnica na pewno jest.. nasze sposoby myślenia są po prostu inne .. właśnie za to się kochamy
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 21:13 przez oleczka, łącznie zmieniany 1 raz.
czasami faktycznie skupiamy się na duchowej stronie
Ja chyba jestem w takim razie jakaś inna, bo bardzo rzadko myślę o tej duchowej stronie
O ile w ogóle....
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 21:12 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
oleczka pisze:Andrew pisze:GDYBY TAK BYŁO ....DAŁY BY KAZDEMU PO KOLEI
- nie zgadzam się z tym. na jakiej podstawie tak myslisz? może nie miałeś okazji spotkać w swoim życiu innych dziewczyn..
Polemizował bym , zaznaczam ze mowa tu o kobietach z duzym temperamentem!!!
KAZDA JEST DO ZDOBYCIA , TO TYLKO KWESTIA CZASU I SPOSOBU !
szopen pisze:to moze inne pytanko, hipotetyczna sytuacja, dluga rozlaka z kobitka, chce wam sie seksic ale nie ma zkim no to pozostaje masturbacja,pytanie: czy myslicie tylko o swojej partnerce/partnerze czy nie koniecznie, i czy sie do tego przyznajecie partnerowi/partnerce?
Tak szczerze to jeszcze ani razu podczas onanizacji nie myślałem o partnerce. Tzn. myślałem bardzo czesto ale jak z nią jeszcze nie byłem:P
Witam Was!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”