Często wam sie zdarza uprawiac 69
Grom Na ziemI i w podziemII <obcalowany> [/b]
Moderator: modTeam

Fajna zabawa, ale od czasu do czasu...jak dziewczyna robi mi loda, to lubie się położyć i się podelektować, a jak ja robie jej minetke to ona lubi sobie poleżeć i powzdychać
Także stosujemy ją rzadko, zazwyczaj tak dla odmiany, ale jest to naprawde bardzo żadko
Co sądzicie o takiej pozycjii, to musi byc OgieŃ
Często wam sie zdarza uprawiac 69?
Grom Na ziemI i w podziemII
I tak sex jest najlepszy Tom pisze:No na pewno nie bedzie jednoczesnego orgazmu, alejak np. dziewczyna robi lodzika to w tym czasie sie nie podnieca no chyba ze bawi sie rączko.

Andrew pisze:Krzych(TenTyp) pisze:susanne pisze:Zgadzam się w 100%, sama tak zaczynałam ...
Nie ja wysiadam...
Wjjjj!! zaberz mnie ze sobą nie zostawiaj mnie tu ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>

Andrew pisze:Dla mnie pozycja ta jest o dupe roszczas!!! zbyt mało mam wtedy wolnosci a i nie tylko o to chodzi
To pozycja dla małolatów , wchodzacych w arkana sexuno powiedzcie sami "starzy"
jako gra wstepna ale i tak wole jak to on zajmuje sie mna albo ja nim- rzeczywiscie wtedy jest wygodniej, a poza tym latwiej sie skoncentrowac;d za to moj facet bardzo lubi te pozycje w sumie to chyba bardziej niz ja
lollirot pisze:nie bardzo rozumiem co ma wiek do tej pozycji O_O
moze zrob rozpiske, andrew, w jakich pozycjach powinni sie piescic i uprawiac seks ludzie w poszczegolnych przedzialach wiekowych ? : )
gosia pisze:lollirot napisał/a:
nie bardzo rozumiem co ma wiek do tej pozycji O_O
moze zrob rozpiske, andrew, w jakich pozycjach powinni sie piescic i uprawiac seks ludzie w poszczegolnych przedzialach wiekowych ? : )
Jestem tego samego zdania ) hehe, ale uważajmy Lollirot, bo jak zostanie tylko klasyczna to będzie ciężko )
<aniolek2> <aniolek2> <browar>
ile sie mozna kochac w tej pozycji
a co tam... bede wisiał jak leniwiec nad swa partnerką
<aniolek2>
albo .... robisz to na piąstkach ...albo ..kochasz sie krótko
<aniolek2> <aniolek2>
ale są lepsze ! i o to chodzi w mej wypowiedzi <browar>
no tak odbiegam znacznie od was w specyfice swych wypowiedzi ...poprawie sie
bym był łatwiej przyswajalny
<obcalowany>Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1018 gości