Seks grupowo
Moderator: modTeam
Seks grupowo
Niedawno spotkalam sie z ogloszeniami w necie: "Malzenstwo(lub para) poszukuje pana, pania lub pare w celu zaspokojenia swoich fantazji erotycznych itd.."
Co myslicie o gorupowym sexie w takim stylu np.: Wy i ktos jeszcze??
w tych ogloszeniach bylo o wymienianu sie partnerami i,ze te pary szukaja cos wiecej niz tylko sexu.."przyjazni"...
Co Wy na to??
Co myslicie o gorupowym sexie w takim stylu np.: Wy i ktos jeszcze??
w tych ogloszeniach bylo o wymienianu sie partnerami i,ze te pary szukaja cos wiecej niz tylko sexu.."przyjazni"...
Co Wy na to??
nie wyobrazam sobie widoku jak jakas panna siedzi na moim facecie a ja obok leżę i posuwa mnie jakis typ:) zdecydowanie NIE! 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
Mam takie fantazje - to fakt. Ale one sa z tych co zawsze pozostaną w sferze fantazji.
Nie poszlabym na to. I nie tylko ze względu na moje Slonko.
Może to dziwne, zle jak mi się np śni taki sex to w wariancie ja + 3,4 klony mojego Słonka.
A co do ogłoszeń to niech ludzie sobie je dają, a inni odpowiadają. Jak komuś pasuje to nic złego przecież
Nie poszlabym na to. I nie tylko ze względu na moje Slonko.
Może to dziwne, zle jak mi się np śni taki sex to w wariancie ja + 3,4 klony mojego Słonka.
A co do ogłoszeń to niech ludzie sobie je dają, a inni odpowiadają. Jak komuś pasuje to nic złego przecież

No wlasnie i tu tkwi problem, gdyz nie idzie zaspokoic porzadnie 2 osob narazsophie pisze:tom23 pisze:To jest fajne jesli nie mialbym dziewczyny.A najlepiej ja i 2 lub 3 dziewczyny:)
Zaspokoiłbyś je wszystkie?![]()
Czy to one by się miały tobą zająć?
W drugim przypadku byłbyś egoistą:D:D
Maverick pisze:No wlasnie i tu tkwi problem, gdyz nie idzie zaspokoic porzadnie 2 osob naraz ... nie wdze tu miejsca na jakies szczegolne zaspokojenie ktorejkolwiek z pan
A moze można? Może ta sytuacja, już sama w sobie, jest tak kręcąca, że odlot jest tuż, za rogiem?
I tak co chwilę... ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Zaspokoiłbyś je wszystkie?
mysle ze jak by byly 3 to by sobie duuuzo pomagaly

moon pisze: ja + 3,4 klony mojego Słonka.
sex z klonami!!!
to dopiero perwersja
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
seks grupowy jest możliwy tylko wtedy kiedy związekmiędzy parą jest bardzo silny. Poddane próbie są wtedy zaufanie, zazdrość... właśnie to pewnie jest takie ekscytujące, że ktoś posówa twoją pannę, a mimo wszystko wszystko jest ok, bo taka była umowa, a ty posówasz pannę tego gościa 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Mysle ze z tymi pannami to bym wyrobil:)A sex grupowy jest fascynujacy ale jak sie ma cpartnera na ktorym zalezy to raczej tylko w fantazjach.Nie moglbym dac zakosztowac malej mojej misi komu innemu.Ale gdy bylem z taka dziewcz przez 3 miesiace kiedys to byl to raczej czysto fizyczny zwiazek i wtedy chetnie:)Tylko ze wchodzi tu jeszcze ryzyko chorob...
Maverick pisze:No wlasnie i tu tkwi problem, gdyz nie idzie zaspokoic porzadnie 2 osob naraz w ogóle nie wyobrazam sobie tego. Tzn raz jedna a raz druga, ale tak szczrze to nie wdze tu miejsca na jakies szczegolne zaspokojenie ktorejkolwiek z pan
Ale 2och facetow da rade zaspokoic
Hardcore pisze:seks grupowy jest możliwy tylko wtedy kiedy związekmiędzy parą jest bardzo silny. Poddane próbie są wtedy zaufanie, zazdrość... właśnie to pewnie jest takie ekscytujące, że ktoś posówa twoją pannę, a mimo wszystko wszystko jest ok, bo taka była umowa, a ty posówasz pannę tego gościa
<browar> HC dla Ciebie
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- ksiezycowka
- Weteran
Wszyscy tu mowicie o sytuacji, kiedy w takim 'grupowym spotkaniu' dochodzi do stosunku. Ale co byscie powiedzieli, gdyby to byly tylko pieszczoty, wspolne dawanie sobie przyjemnosci, bez stosunku, np. z maksymalnie pieszczotami oralnymi?
Powiem szczerze - ja z moja Jedyna, bylismy juz w takiej sytuacji (ze znajoma) i bylo to naprawde super wszystkim. Potwierdzila sie jednak sluszna uwaga, ze to musza byc osoby dojrzale psychicznie. Niestety nasza znajoma nie byla do konca taka i sie skonczylo niekoniecznie fajnie.
Moge zapewnic, ze taka sytuacja, gdy chodzi tylko o intymnosc, pieszczoty, calowanie, sprawianie przyjemnosci BEZ seksu jest naprawde niesamowicie podniecajaca i przyjemna i pozwala sie przekonac, czy zwiazek jest na cos takiego (albo cos wiecej) gotow.
Aktualnie szukamy dziewczyny, ktora chcialby z nami sie spotykac wlasnie w takich celach od czasu do czasu i tak naprawde wszystko sprowadza sie do dogadania, porozumienia i dopilnowania, ze wszyscy na pewno tego chca i ze wiedza na ile moga sobie pozwolic.
Powiem szczerze - ja z moja Jedyna, bylismy juz w takiej sytuacji (ze znajoma) i bylo to naprawde super wszystkim. Potwierdzila sie jednak sluszna uwaga, ze to musza byc osoby dojrzale psychicznie. Niestety nasza znajoma nie byla do konca taka i sie skonczylo niekoniecznie fajnie.
Moge zapewnic, ze taka sytuacja, gdy chodzi tylko o intymnosc, pieszczoty, calowanie, sprawianie przyjemnosci BEZ seksu jest naprawde niesamowicie podniecajaca i przyjemna i pozwala sie przekonac, czy zwiazek jest na cos takiego (albo cos wiecej) gotow.
Aktualnie szukamy dziewczyny, ktora chcialby z nami sie spotykac wlasnie w takich celach od czasu do czasu i tak naprawde wszystko sprowadza sie do dogadania, porozumienia i dopilnowania, ze wszyscy na pewno tego chca i ze wiedza na ile moga sobie pozwolic.
[quote="Des666"]Wszyscy tu mowicie o sytuacji, kiedy w takim 'grupowym spotkaniu' dochodzi do stosunku. Ale co byscie powiedzieli, gdyby to byly tylko pieszczoty, wspolne dawanie sobie przyjemnosci, bez stosunku, np. z maksymalnie pieszczotami oralnymi?
/quote]
W takiej czy w innej sytuacji nie widze ani siebie ani tym bardziej mojej dziewczyny. Nie mógłbym patrzeć jak inny facet dobiera sie do mojej kobiety. Tak samo, zapewne, uważa moja wymarzona.
/quote]
W takiej czy w innej sytuacji nie widze ani siebie ani tym bardziej mojej dziewczyny. Nie mógłbym patrzeć jak inny facet dobiera sie do mojej kobiety. Tak samo, zapewne, uważa moja wymarzona.
- ksiezycowka
- Weteran