Jak powinienem "to" zrobic???

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

nowicjuszek
Początkujący
Początkujący
Jak powinienem "to" zrobic???

Postautor: nowicjuszek » 17 maja 2005, 02:44

witam wszystkich i licze na Wasza pomoc. Mam 24 lata i choc wyda sie to dziwne to jeszcze nigdy nie uprawialem sexu.
W moim zyciu bylo wiele kolezanek, z zadna jednak do niczego nigdy nie doszlo, bo postanowilem sobie ze swoj pierwszy raz odbeda z kims szczegolnym, z osoba na ktora czekam cale swoje zycie.
Czas robi jednak swoje, stwierdzilem ze nie moge czekac cale zycie, tym bardziej ze ostatnio pojawila sie w moim zyciu dziewczyna, ktora ewidentnie na mnie "leci" ( sorki za wyrazenie) i zastanawiam sie: czemu by nie sprobowac??? Nie znamy sie jednak zbyt dlugo ani dobrze, nie mam doswiadczenia i obawiam sie ze nie spelnie Jej oczekiwan :(((
Wstydze sie Jej powiedziec, ze nigdy wczesniej tego nie robilem, tym bardziej ze ona nowicjuszka nie jest... Czy powinienem jednak mimo wszystko zaryzykowac, czy poczekac dalej na ta jedyna i dopiero z Nia rozpoczac zycie seksualne???
Chyba troche zakrecilem, ale mam nadzieje ze znajda sie tacy, ktorzy wiedza o co mi chodzi? :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 maja 2005, 06:28

Skad wiedz ze ona na ciebie leci i ze chce sie z Toba przespac?? Wydaje mi się ze to wyjdzie samo z siebie. Planowanie typu jak zrobić zeby sie ze mna przespała nie ma najmniejszego sensu.
Z innej strony to czekasz juz tyle to moze poczekaj jeszcze jakis czas ;)
Justa
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Justa » 17 maja 2005, 08:25

nowicjuszek pisze:witam wszystkich i licze na Wasza pomoc. Mam 24 lata i choc wyda sie to dziwne to jeszcze nigdy nie uprawialem sexu.
W moim zyciu bylo wiele kolezanek, z zadna jednak do niczego nigdy nie doszlo, bo postanowilem sobie ze swoj pierwszy raz odbeda z kims szczegolnym, z osoba na ktora czekam cale swoje zycie.
Czas robi jednak swoje, stwierdzilem ze nie moge czekac cale zycie, tym bardziej ze ostatnio pojawila sie w moim zyciu dziewczyna, ktora ewidentnie na mnie "leci" ( sorki za wyrazenie) i zastanawiam sie: czemu by nie sprobowac??? Nie znamy sie jednak zbyt dlugo ani dobrze, nie mam doswiadczenia i obawiam sie ze nie spelnie Jej oczekiwan
Wstydze sie Jej powiedziec, ze nigdy wczesniej tego nie robilem, tym bardziej ze ona nowicjuszka nie jest... Czy powinienem jednak mimo wszystko zaryzykowac, czy poczekac dalej na ta jedyna i dopiero z Nia rozpoczac zycie seksualne???

Moim zdaniem to żaden wstyd przyznac się że się do tego że jeszcze nie uprawiało się sexu,mądra dziewczyna to zrozumie,głupia wyśmieje.A co do twojego nie doświadczenia w tych sprawach to wiesz mi że nie odrazu Rzym wybudowano....są ludzie którzy tez zaczynali od zera.Dziewczyna ma wysokie wymagania?? ma nad toba przewage w jakims sensie bo ona ma to juz za soba a ty nie??i boisz się porazki?? poznaj ja lepiej i dopiero pomyslisz o tym czy warto z nią iśc do łózka.
I zgadzam się co do wypowiedzi Mariusza :)
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
Awatar użytkownika
Ronin
Bywalec
Bywalec
Postautor: Ronin » 17 maja 2005, 09:37

Witam!
Moim zdaniem nie powinieneś się przejmować tym! Skoro się jej podobasz powinna to zrozumieć po 2 to poradzisz sobie w każdej sytuacji i tym się nie martw wszystko wyjdzie w praniu!
Ja tez mam swoje lata i też nie mam za sobą pierwszego razu ale nie rozpaczam z tego powodu. Miałem wiele dziewczyn i miałem też długie związki ale skoro nie doszło do tego to widocznie na to nie czas! Teraz mam dziewczynę która ma za sobą 2 letni związek i spore doświadczenie i też jest dziewicą. Ja też na początku martwiłem się ze nie poradzę sobie w intymnych sytuacjach bo miałem sporo przerwy ale samo wyszło! Teraz sama mi mówi ze niebyło jej z nikim tak dobrze! Moja rada – bądź po prostu delikatny i nieśpiesz się. Kobiety Nielubia nachalnych facetów i spalisz się na samym początku jak jej zaproponujesz coś wiecej. Na wszystko przyjdzie pora.
Pozdrawiam
nowicjuszek
Początkujący
Początkujący
Postautor: nowicjuszek » 17 maja 2005, 11:54

Skad wiedz ze ona na ciebie leci i ze chce sie z Toba przespac?? Wydaje mi się ze to wyjdzie samo z siebie. Planowanie typu jak zrobić zeby sie ze mna przespała nie ma najmniejszego sensu.

Jest wiele rzeczy, ktore na to wskazuja. Przede wszystkim Jej zachowanie, gesty, spojrzenia. Ogolnie mam swietny kontakt z kobietami, latwo zdobywam ich zaufanie i nie jestem osoba, ktora ulega sile perswazji plci pieknej :565: Potrafie odroznic zwykly flirt od sytuacji, za ktora kryja sie wieksze oczekiwania. Jej zamiary wydala po trochu kolezanka, zdradzajac czesc ich prywatnej rozmowy i stawiajac ja w bardzo glupiej sytuacji.

Na razie niczego nie planuje, ale praktycznie kazde, kolejne spotkanie konczy sie w coraz bardziej ciekawie...

Na dluzsza mete ten zwiazek nie ma szans, bo obydwoje za miesiac wyjezdzamy zagranice w dwa rozne, odlegle od siebie miejsca i na bardzo dlugi czas. Mozliwe ze juz nigdy sie nie spotkamy. Nie jestem do Niej jakos bardzo emocjonalnie przywiazany, po prostu ja lubie i oczywiscie mi sie podoba.

Czy warto wiec w mojej sytuacji pokusic sie o przygode???
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 maja 2005, 12:37

nowicjuszek pisze:Czy warto wiec w mojej sytuacji pokusic sie o przygode???

A dlaczego nie?Nie bój się. Przez to, że nie masz doświadczenia na pewno nie przestaniesz być dla niej atrakcyjny. Co więcej moze ją to nawet zaciekawić. Idź na zywioł i nie myśl o tym jak będzie, czy się sprawdzisz itd, bo wtedy nic nie wyjdzie!
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 17 maja 2005, 13:39

pewnie ze probuj! a tobie by to przeszkadzało jeśli ona byla by dziewica? sadze ze nie, wiec jej to nie bedzie sprawiao problemu mysle! :) wiec do dzieła i nie marnuj okazji :)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 17 maja 2005, 19:55

Ja tam na Twoim miejscu bym sprobowala. Masz 24 lata pozniej bedziesz sobie w morde plul ze sie tak z tym bawiles czekales na jedyna zamiast uzywac zycia. Pozatym pamietaj ze staniesz sie bogatszy w doswiadczenia. Moze i sie myle bo faceci sa rozni. Ale zazwyczaj wiekszosci nie obchodzi to czy jak robia to z dziewczyna to beda z nia do konca zycia. Bardziej nad takimi rzeczami rozczulaja sie dziewczyny. A juz w wieku 24 lat to mysle ze w ogóle jak spotyka sie dwojka mlodych ludzi to nie bawia sie w ceregiele typu czekanie 2 lata tylko jezeli jest pociag i dobrze sie ze soba czuja to po prostu to robia.
A tym ze prawiczkiem jestes a ona doswiadczona to sie nie przejmuj. Ciezko by bylo znalezc Ci dziewice wiec co za roznica czy to bedzie ta czy nastepna zwlaszcza ze Ci z nia dobrze.
Awatar użytkownika
Brateczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Brateczek » 17 maja 2005, 20:04

Nawet sama jej reackja na to, że nigdy tego nie robiłeś pozwoli Ci sprawdzić jaka ona jest, jak wyśmieje to będziesz wiedział, że jest gówno warta, a jak zrozumie, to będziesz się z nią kochał :P
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
nowicjuszek
Początkujący
Początkujący
Postautor: nowicjuszek » 17 maja 2005, 20:35

Generalnie ciagnie mnie faktycznie zeby sprobowac, poczekam chyba na rozwoj przypadkow...
Dziekuje wszystkim za rady i prosze o dalsze wypowiedzi. Fajnie ze jest takie forum :565:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 maja 2005, 20:52

Na pewno nie rob nic n a siłe. Skoro juz przezłeś tyle lat bez sexu to na pewno wytrzymasz jeszcze. Pozatym pogadaj z nia na takie tematy i sprawdzisz czego jest na prawde warta.
Awatar użytkownika
megaziomek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megaziomek » 17 maja 2005, 21:09

nowicjuszek pisze:Wstydze sie Jej powiedziec, ze nigdy wczesniej tego nie robilem, tym bardziej ze ona nowicjuszka nie jest

to jej nie mow.ja swojej tez nie powiedzialem ze bylem prawiczkiem.znaczy sie mowilem ze nie mialem jeszcze dziewczyny w lozku ale ona nie chciala mi wierzyc.1 raz dobrze mi poszedl ale nie mialem orgazmu a dziewczyna byla zadowolona:)
dasz rade.pozdro
"Czy Prezes był zadowolony...?"
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 18 maja 2005, 13:54

Wg mnie to zależy jaki Ty jesteś i jak podchodzisz do tej sprawy.

Jeśli podchodzisz do tego jak do przygody, okazji do zdobycia doświadczenia to jasne czemu nie.

Jeżeli Sex jest dla Ciebie najintymniejszym aktem Miłosnym pomiędzy kobietą, a mężczyzną to odradziłbym Ci przeżycia takiej przygody.

Jeśli chcesz o tym pogadać to po prostu odezwij się do mnie na gg (gadu-gadu).
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 18 maja 2005, 14:47

A skąd on ma wiedzieć czym dla niego jest seks, skoro go jeszcze nie uprawiał. Osobiście uważam nowicjuszku, że wręcz powinieneś to zrobić.
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 18 maja 2005, 16:54

Dobre spostrzeżenie Qzik.
Widocznie źle to ujołem. Chodziło mi o podejście do sprawy Sexu ogólnie.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
canon
Bywalec
Bywalec
Postautor: canon » 19 maja 2005, 15:27

nie ma nad czym sie zastanawiac. dzialaj

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”