Wloski u kobiet pod paszkami
Moderator: modTeam
Wloski u kobiet pod paszkami
Wiem ze u starszych kobiet wlosy pod pachami wygladaja ochydnie<belt2>.Ale u mlodych czasem mnie podniecaja.Na przyklad moja mala prosze zeby na lonie i pod paszkami sie nie golila przez jakis czas.Pozniej sie goli cala i za jakis czas zapuszcza.Lubie urozmaicenia:")Lubi ktos tez tak?
yyy ja wole golic sie w tych miejscach,nie lubie jak mi kłaczki wystają zwłaszcza wtedy gdy nakładam bluzeczki na ramiaczkach
Ostatnio zmieniony 16 maja 2005, 22:38 przez Justa, łącznie zmieniany 1 raz.
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Własnie ze tak ! o tym mówie ! tyle ze jak któras ma co stacja to włos , to lepiej jak sie tam goli (pod pachami ) te z gestrzym zarostem , wole jak tam mają wloski , ale jak pisalem zadbane !
a tych bym wcale nie usówał
http://hairy.amkingdom.com/02/050513/ol ... 563062.jpg
a tych bym wcale nie usówał
http://hairy.amkingdom.com/02/050513/ol ... 563062.jpg
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
Co kraj to obyczaj... Mysmy zostali zindoktrynowani przez kulture niemiecko-amerykanska... Ale dziwi mnie zwlaszcza oburzenie Sophie - sama chyba powinnas Sophie wiedziec najlepiej, ze we Francji pod pachami depiluje sie moze co dziesiata kobieta - czy Francuzki sa przez to gorsze? NIE! Nadal sa piekne, zmyslowe, pelne erotyzmu...
soul of a woman was created below
charlie81 pisze:Ale dziwi mnie zwlaszcza oburzenie Sophie - sama chyba powinnas Sophie wiedziec najlepiej, ze we Francji pod pachami depiluje sie moze co dziesiata kobieta - czy Francuzki sa przez to gorsze? NIE! Nadal sa piekne, zmyslowe, pelne erotyzmu...
Nie widziałam zarośniętej pod pachami Francuzki. Widocznie te dwadzieściakilka dziewcznyn na wydziale to był ewenement
A mi nie chodzi o brak zmysłowości. Ja się źle czuję jak mam coś pod pachami, dlatego regulanie golę. Co zresztą już dwa razy pisałam.
Andrew,Charlie w koncu ktos ma podobne upodobania.Myslalem ze utaj to tylko ja mam czasem ochote na wloski pod paszkami u dziewczyny:)I zgadzam sie z Andrew ze warunkiem jest zeby byly one w miare geste a nie 3 wlosy dlugie na krzyz na cala pache.A ta dziewczyna na zdjeciu ma bardzo fajne owlosienie:)
- Sir Charles
- Weteran
I moje koleżanki (w różnym wieku) i ich mamy?
Nie rozwalaj mnie Andrew <rofl2>
Edit: Chciałam jeszcze tylko dodać, że tylko facetom wypowiadającym się w tym temacie to się podoba. Dziewczynom nie. A to nasze pachy Wy nie rozumiecie jak to jest, bo sami (w większości) jesteście zarośnięci i nie kumacie jak to jest nie mieć włosów pod pachami.
I moje koleżanki (w różnym wieku) i ich mamy?
Nie rozwalaj mnie Andrew <rofl2>
Edit: Chciałam jeszcze tylko dodać, że tylko facetom wypowiadającym się w tym temacie to się podoba. Dziewczynom nie. A to nasze pachy Wy nie rozumiecie jak to jest, bo sami (w większości) jesteście zarośnięci i nie kumacie jak to jest nie mieć włosów pod pachami.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”