Wachanie i calowanie kobiecych stop
Moderator: modTeam
Wachanie i calowanie kobiecych stop
Lubicie calowac,lizac i wachac kobiece stopki?Ja uwielbiam to robic stopkom mojej dziewczyny.Uwielbiam tez wachac jej buciki.Bardzo lubie zapach jej stopek.Ale wiem ze niektorych to brzydzi.Jakie jest wasze zdanie?
Brateczek pisze:moja była właśnie też miałą łaskotki jak ją dotykałem po dtopach, myślałem, że kobiety to podnieca a ona się z tego zlewała jak to u Was drogie panie jest ze stópkami:>?
Niektóre panie maja łaskotki w tych miejscach inne nie.Ja mam.Wystarczy żeby chłopak doknał palcami moich stóp to ja padam ze smiechu,a co mówić gdyby je lizał heh
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- scorpionka
- Zaglądający
jakie jest moje zdanie? ja nie wacham butow ani stop chlopakowi i jakos nie sadze zeby mnie to moglo pociagac
Tez mnie to specjalnie nie pociąga,bosh czego to sie nie robi w związku wachanie majtek juz było,wąchanie butów tez co jeszcze??? niedługo to będzie wąchanie pach partnera DD
- scorpionka
- Zaglądający
- Początkujący
Zdarzają się i tacy ludzie jak autor tego postu. Wiadomo, każdy ma swoje zbczenia. Pozdrowiam Was <hiphop> <diabelek1>
[ Dodano: 2005-05-16, 21:28 ]
A skąd możesz wiedzieć, że Ciebie to nie pociąga, skoro nie próbowałaś. Pozdrowienia dla CIebie <boks><papa>
[ Dodano: 2005-05-16, 21:28 ]
scorpionka pisze:jakie jest moje zdanie? ja nie wacham butow ani stop chlopakowi i jakos nie sadze zeby mnie to moglo pociagac
A skąd możesz wiedzieć, że Ciebie to nie pociąga, skoro nie próbowałaś. Pozdrowienia dla CIebie <boks><papa>
kochany_86 pisze:A skąd możesz wiedzieć, że Ciebie to nie pociąga, skoro nie próbowałaś.
Ja ci dam nie bij mojej siostry <nie wolno> Ona nie musi próbowac by wiedziec jak to jest,zwyczajnie nie kręci ja to i już.Zreszta ja jak i ona wolimy wachac kwiatki niz stopy chłopaka,jest tyle innych ładniejszych zapachów... DD
- kochany_86
- Początkujący
Justa pisze:kochany_86 pisze:A skąd możesz wiedzieć, że Ciebie to nie pociąga, skoro nie próbowałaś.
Ja ci dam nie bij mojej siostry <nie wolno> Ona nie musi próbowac by wiedziec jak to jest,zwyczajnie nie kręci ja to i już.Zreszta ja jak i ona wolimy wachac kwiatki niz stopy chłopaka,jest tyle innych ładniejszych zapachów... DD
Wiadomo, większość poszło by za Wami, bo racz nikt nie lubi wąchać czyichś stóp ;] Ale czy kwiaty są tak idealnym zapachem ?????? 2
Wiadomo, większość poszło by za Wami, bo racz nikt nie lubi wąchać czyichś stóp ;] Ale czy kwiaty są tak idealnym zapachem ??????
No na pewno maja duzo ładniejszy zapach niz męskie skarpetki D
- ksiezycowka
- Weteran
Heh z tym wąchaniem to uważajcie, żeby nie popaść w jakieś dewiacje sexualne <bicz1>
taka ciekawostka:
Flatufilia: Uwaga, wstrętne! W tej dewiacji seksualnej bodźcem, przyprawiającym delikwenta o rozkosz są... gazy jelitowe wypuszczane wprost na twarz lub wręcz do ust.
taka ciekawostka:
Flatufilia: Uwaga, wstrętne! W tej dewiacji seksualnej bodźcem, przyprawiającym delikwenta o rozkosz są... gazy jelitowe wypuszczane wprost na twarz lub wręcz do ust.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
uwielbiam pieszczoty stopek : ) mam laskotki, ale On potrafi piescic mnie tak, zeby nie laskotalo i sprawialo przyjemnosc. lizanie i przygryzanie paluszkow albo calowanie stopy [intensywne, bo delikatne lizanie laskocze] to jedna z moich ulubionych pieszczot, zwlaszcza w wannie. i On o tym wie
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
ja niestety mam zbyt wrazliwe stópki i nie moge korzystac z takich przyjemnosci, bo baaaardzo mnie to łaskocze!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- konstancja
- Entuzjasta
Niektorych fetyszystow chyba nigdy niezrozumiem ;>. Niewidze nic odrazajacego w calowaniu stopek itp. Ale z tym wachaniem butow i wachaniem partnerki pod pachami ... Moze najwieksza przyjemnosc sprawia ci ta czynnosc po biegu na 30 kilometrow ? Jak z partnerki leje sie pot. A z ulubionych do wachania bucikow wybrales trampki na wf ?.
Co do zapachu pod pachami (u jednej i drugiej plci) to w tym miejscu sa wydzielane pewne feromony ktore moga dzialac pobudzajaca itp. Gdzies w necie widzialem artykol dlaczego kobietu lubia zasypiac wtulone w meskie pachy ;>.
Takze niech wszystko to bedzie, byle bez przegiec. Sam lubie zapach mojej myszki, ale niebede jej obwachiwal po ciezkim dniu bez kapieli ;> <aniolek2>
Co do zapachu pod pachami (u jednej i drugiej plci) to w tym miejscu sa wydzielane pewne feromony ktore moga dzialac pobudzajaca itp. Gdzies w necie widzialem artykol dlaczego kobietu lubia zasypiac wtulone w meskie pachy ;>.
Takze niech wszystko to bedzie, byle bez przegiec. Sam lubie zapach mojej myszki, ale niebede jej obwachiwal po ciezkim dniu bez kapieli ;> <aniolek2>
tr3sor pisze:Co do zapachu pod pachami (u jednej i drugiej plci) to w tym miejscu sa wydzielane pewne feromony ktore moga dzialac pobudzajaca itp.
bo to prawda. zreszta swiezy pot nie ma jako takiego zapachu, a przynajmniej nie jest on nieprzyjemny. dopiero po kontakcie z powietrzem, kiedy bakterie zaczynaja go rozkladac powoli pojawia sie smrodek ;)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja sprubowałem i nie żałuje bo jest to dodatkowa przyjemność jaką moge zaoferować.
Dla niej bardzo przyjemne i podniecające Dla mnie coś nowego i również podniecające.
Czasem sa słone paluszki ale co tam... :D:D:D:D:D:D:D
Ciekawe co mnie jeszcze spotka lol
Dla niej bardzo przyjemne i podniecające Dla mnie coś nowego i również podniecające.
Czasem sa słone paluszki ale co tam... :D:D:D:D:D:D:D
Ciekawe co mnie jeszcze spotka lol
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Sir Charles
- Weteran