wanna-a jak inaczej?:)
Moderator: modTeam
wanna-a jak inaczej?:)
witam:)
Chciałbym skorzystać z waszej mądrosci i doswiadczenia:)
Otóż mojej partnerce udało się osiągnąć ze mną orgazm łechtaczkowy tylko w jeden sposób-mianowicie w wannie. Leżeliśmy oboje w dużej ilosci ciepłej wody,ja prysznicem nakierowałem mocny strumień ciepłej wody na jej "otwartą" łechtaczkę. W żadej inny sposób nie udało mi się doprowadzić ją do orgazmu,ani podczs piesczot łapkami ani podczaj cunnilingus. Kilka razy mówiła mi, iż była bliska podczas pettingu. Wyciągam z tego takie wnioski,ze potrzebnne są mocne ,lecz delikatne pieszczoty łechtaczki (współżycia jeszcze nie rozpoczęliśmy). Proszę was o jakąś radę jak w takim razie doporowadzić ją w jakis inny spsob-bez użycia prysznica,bo żadko kiedy możemy się razem kąpać...
czekam na ciekawe i uzyteczne odpowiedzi:)
pozdro
Chciałbym skorzystać z waszej mądrosci i doswiadczenia:)
Otóż mojej partnerce udało się osiągnąć ze mną orgazm łechtaczkowy tylko w jeden sposób-mianowicie w wannie. Leżeliśmy oboje w dużej ilosci ciepłej wody,ja prysznicem nakierowałem mocny strumień ciepłej wody na jej "otwartą" łechtaczkę. W żadej inny sposób nie udało mi się doprowadzić ją do orgazmu,ani podczs piesczot łapkami ani podczaj cunnilingus. Kilka razy mówiła mi, iż była bliska podczas pettingu. Wyciągam z tego takie wnioski,ze potrzebnne są mocne ,lecz delikatne pieszczoty łechtaczki (współżycia jeszcze nie rozpoczęliśmy). Proszę was o jakąś radę jak w takim razie doporowadzić ją w jakis inny spsob-bez użycia prysznica,bo żadko kiedy możemy się razem kąpać...
czekam na ciekawe i uzyteczne odpowiedzi:)
pozdro
Re: wanna-a jak inaczej?:)
kozera pisze:potrzebnne są mocne ,lecz delikatne pieszczoty łechtaczki
No to jakie? heheh
Rób co robiłeś, ale staraj się też poświęcić więcej uwagi partnerce. Kobiety różnie dochodzą do orgazmu. Może Twoja potrzebuje więcej czasu.

Haha ale smieszne Set ty to lubisz dogryzac mlodszym tak wywnioskowalem <zly1> a co do mojej wypowiedzi to chialem sobie zarzartowac
(a chodzilo mi o to zeby se trojkacik wygolila a po bokach ladnie wloski zostawila wtedy facet bedzie widzial gdzie trafic ) <swir>
Sex to zdrowie póki Mama sie nie dowie 
Jarek pisze:Wg. mnie to twoja partnerka, tak jak wiele dziewczyn, masturbuje się w wannie
Naprawdę aż tak dużo dziewczyn to robi w wannie lub pod prysznicem?

Sorry Sophie, ale w swojej wypowiedzi opierałem się właśnie na wypowiedziach wielu dziewczyn w temacie o masturbacji i nie pisałem nic o większości, tylko że wiele dziewczyn tak robi, co wcale nie oznacza że wszystkie. I być może dziewczyna Kozera do nich należy. Ale póki nie zmienią się te przyzwyczjenia, to róbcie to nadal w wannie, bo przyjemność z seksu jest najważniejsza.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”