Jaka pozycja??
Moderator: modTeam
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta

Ello, mam pytanko i problem...
Próbowałęm dziś sie kochać ze swoją ukochaną nie udało sie, nie udało sie MI wejść w nią!!
A to juz 4-rty raz tak konczymy porazką!!
Jaka pozycja jest najlepsza?? Dodam ze jest ciasna i to moze być przyczyna tego, po czasie wszelkich starań po prostu mój ... opada i to sie tak konczy!!
Sorcia za ortografie :-(
Próbowałęm dziś sie kochać ze swoją ukochaną nie udało sie, nie udało sie MI wejść w nią!!
A to juz 4-rty raz tak konczymy porazką!!
Jaka pozycja jest najlepsza?? Dodam ze jest ciasna i to moze być przyczyna tego, po czasie wszelkich starań po prostu mój ... opada i to sie tak konczy!!
Sorcia za ortografie :-(
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta

Dj_Gumczas_19 pisze:zawsze mi .. wyskoczy!!
Pozycja klasyczna z Jej nogami na Twoich ramionach i pozycja "na pieska" są pozycjami najgłębiej penetrującymi i pozwalającymi zachować Ci kontrolę nad ruchami.
Jeśli ruszasz się tylko Ty, nie ma prawa wyskakiwać.
Jeśli ruszacie się oboje chaotycznie, nie współgracie - wtedy tak.
Czuwaj! :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta

Dj_Gumczas_19 pisze:Raczej to moja kochana ma ciąsną ... i dla tego wejsc nie moge.Pamietam jak jej robiłem dobrze ustami wtedy nawet 3 palce mogłem włozyć.
Czy trzeba dobrowadzic do orgazmu zeby było coraz szezej??
Czy tez palcami próbowac??
JEsli potrafiles wlozyc 3 palce to ciasna raczej nie jest, sam przyznaj.
Bo "jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci"
Probuj najpier palcami a pozniej sprobuj tak jak napisal Mysiorek - pozycja klasyczna z nogami na Twoich ramionach. Nie ma prawa wypasc jesli sie zgracie.
Eeeeee tam ! posadz ją na fotelu , niech siadzie pupą na jego brzegu , da sobie poduszke pod plecy , a ty klęknij w jej rozkroku , jej nogi oprzyj na swoich łydkach by były lekko uniesione ! masz normalnie pozycje ze czołgiem wjedziesz , nie ma siły by nie wskoczył , a co dopiero o jakimś wysliznieciu ! :564: :564:
Ciasne to jest brazowe oczko , a tez da sie tam włozyc

Ciasne to jest brazowe oczko , a tez da sie tam włozyc
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta

Z początku pieszczot to tylko 1 palec wchodzi, wiec sami chyba wiecie ze tak łatwo sie nie wejdzie gdy ma sie dośc gróbego pytonga :-)
A juz miałem sie załąmac ze nic nie potrafie a na to wychodzi ze trzba niezle rozegrac gre wstępną i tyle.
Pytanie do was jak długo trwa wasza GRA WSTĘPNA?? :564:
Z początku pieszczot to tylko 1 palec wchodzi, wiec sami chyba wiecie ze tak łatwo sie nie wejdzie gdy ma sie dośc gróbego pytonga :-)
A juz miałem sie załąmac ze nic nie potrafie a na to wychodzi ze trzba niezle rozegrac gre wstępną i tyle.
Pytanie do was jak długo trwa wasza GRA WSTĘPNA?? :564:
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta

- Pasjonat

Aaron
Widzisz to nie wkładaj tam 1 palca bo szparka Twojej dziewczyny przyzwyczai się do niego i będzie bardzo ciasno na początku. To taki mały trik żeby dziewczynie wydawało sie że masz większego zaganiacza
Wiem o co Ci biega, ale po wcisinięciu go w dziurke każda się szybko dostosowuje do intruza.. Każda szparka bez wyjątku. Także nie wiem skąd u Ciebie takie problemy.
Nie będzie wypadał jeśli będzie w pełni stojący a Ty będziesz kontrolował głębokość pracy, podstawa to twardy ptak
Wypij rano szklanke mleczka, a będzie stał Ci jak świeczka... zjedz wieczorem bułke z makiem a obudzisz się z Twardym ptakiem.
Pozdro Gumczas, jestem ogromnym fanem Twoich postów!
Wiem o co Ci biega, ale po wcisinięciu go w dziurke każda się szybko dostosowuje do intruza.. Każda szparka bez wyjątku. Także nie wiem skąd u Ciebie takie problemy.
Nie będzie wypadał jeśli będzie w pełni stojący a Ty będziesz kontrolował głębokość pracy, podstawa to twardy ptak
Wypij rano szklanke mleczka, a będzie stał Ci jak świeczka... zjedz wieczorem bułke z makiem a obudzisz się z Twardym ptakiem.
Pozdro Gumczas, jestem ogromnym fanem Twoich postów!
Z SZACUNKU uiszcze swoj wpis do DJ gumczasa swoja droga to witam cie stary
Nie lam sie tylko rozpal ja stary maksymalnie bo wiesz bardzo moze chcesz szybko poczuc jak cie ogarnia
wiec jestem zdania ze dasz rade a twoje problemy znikna
Do czasu az ...........
Graj dalej tyle twojego w tej chwili . i znowu moze ktos powie ze nie rozumie mojej metaforycznej wypowiedzi ale to juz kogos problem
DJ <SPOXIK> dawaj .....
Nie lam sie tylko rozpal ja stary maksymalnie bo wiesz bardzo moze chcesz szybko poczuc jak cie ogarnia
Graj dalej tyle twojego w tej chwili . i znowu moze ktos powie ze nie rozumie mojej metaforycznej wypowiedzi ale to juz kogos problem
DJ <SPOXIK> dawaj .....
- konstancja
- Entuzjasta

bez sensu te myslenie,iz tak jak autor postu mowi "szparka za ciasna'..przeicez kazdy penis wejdzie..tlyko wystarczy pobudzic..jesli chodzi o gre wstepna,to chyba nie bedziesz robil tyle ile Tobie podpowiemy..co masz zamiar miec zegraek przy sobie?Cyz moze lepieij budzik nastawic?!!heeh..
...miejcie tak dlugą gre wstepna na ile potrzebujecie..kazda para rozne ma wymagania..niektóre w ogóle,a niektorzy 1,czy 2h..nie ma "okreslonego stalego czasu":P..
2
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”