Do dziewczyn jak i do chłopcow;)
Czy zdaza wam sie masturbowac?Jesli tak to jak czesto?
Ja szczerze mowiac robilam to raz przed poznaniem mojego chlopaka.
Przyznam ze nie zabardzo mi sie to spodobało:D
Co w ogóle sadzicie o masturbacji?

Moderator: modTeam
Dvorak pisze:Jarek pisze:Gdyby to było grzechem to by księża tego nie robili, a oni walą na całego i to nie tylko sobie ale nawet przy użyciu małolatów.
LoL podgladasz ksiezy ? no ladnie... a tak serio, jesli nie wiesz, to sie nie wypowiadaj na ten temat, zreszta nie lubie uogolniania...
a ja jeszcze dodam kobiety:)Oczywiscie,dziewczyny niechętnie o tym mówią ale osobą do których nie mają zaufania.Taka już psychika płci pięknej,myśle że chyba wstydzą się o tym mówić a pod prysznicem...to robią :diabel:Nie znam faceta, który by się nie masturbował
tyle że mi masturbacja w ogóle nie sprawia przyjemności
więc po co mam to robić?
Obecnie np mam wielka ochote na seks, ale na masturbacje zadna...
Sylwia pisze:Czy zdaza wam sie masturbowac?Jesli tak to jak czesto?
Co w ogóle sadzicie o masturbacji?
Ja też nie odczuwam żadnej potrzeby zmasturbowania się, nawet jeśli jestem wyposzczony już dłuższy czas. Tylko moja kobieta może mnie TAM pieścić, nikt inny, nawet ja sam.
Mam nadzieję, że ta buźka oznacza żart. Bo jeśli nie to dla mnie to już jest przegięcie w drugą strone. Popadanie w skrajności jest zawsze niedobre. Nikt nie mówi, że należy to robić codziennie itp ale też twierdzenie ze nikt oprócz twojej pani nie ma prawa cię tam pieścić to lekka przesada. Prosze powiedz, że to był żart
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 286 gości