nic tylko plakac nade mna :P

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

grzesiek15
Zaglądający
Zaglądający
nic tylko plakac nade mna :P

Postautor: grzesiek15 » 29 gru 2004, 17:57

no wiec..... mam 15 lat, imie mozna poznac po nicku :P jak duuuza wiekszosc chlopakow w moim wieku masturbuje sie, wiem ze nie jest to rzecz chwalebna, ale....
chodzi mi o to ze boje sie ze wlasnie przez to zmienilem sie.... ze przez to bardziej chce niz wczesniej przezyc ten pierwszy raz z jakas dziewczyna. narazie tlumacze sobie to burza hormonow, ale ogolnie czy cos ze mna jest nie tak ? czytalem juz kilka postow, i wiem ze odradzacie to mlodszym osobomi zgadzam sie z wami, ale serio w moje glowie dzieja sie rozne rzeczy... i musze przyznac ze sam sie siebie boje :P jesli juz nawet znalazlbym sie w takiej sytuacji z dziewczyna, to boje sie tez chorob jakich mozemy sie nabawic, nie jestem egoista i martwie tez sie o przyszla (w jakiejsc tam przyszlooooosci) partnerke. a co do zabezpieczenia, to zostaje tylko prezerwatywa... i tu tez mam obawy ze moze peknac, nie twierdze ze sie to stanie bo, jak sami mowiliscie, baaardzo zadko sie to zdaza, ale jednak gdyby sie tak stalo to mialbym duuuuuuzo klopoty....
nie komentojcie sposobu zapisu postu tylko tresc jesli mozecie........
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 29 gru 2004, 18:09

wiesz ,napisałes ,że "bardziej Ci się chce" .wydaje mi się ,że to ma bardziej z tym związek ,że wciąż dojrzewasz psychicznie i fizycznie i pojawiają się potrzeby ,których może wcze4śniej nie było ,a nie z tym ,że się masturbujesz... a co do obaw związanych z brakiem 100% zabezpieczenia to bądź pewnien ,że wystarczy dobra,prawidłowo użyta prezerwatywa + środek plemnikobójczy... i nie przejmuj się tak wszystkim kolego ;) pozdrawiam ciepło
KASIA
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: KASIA » 29 gru 2004, 18:18

Czesc! Grześ... Lubie strasznie to imie. Nie masz czym sie przejmowac. Tak było jest i bedzie. Masturbujesz sie?? - wskaz michłopca, który tego nie robi. To jest naturalny objaw. Myślę, ze za bardzo rotkliwiasz sie nad soba... Kazdy myśli o "brzydkich rzeczach" - i nie ma sei co przejmować. Co do pierwszego razu to , jesli dobrze zrozumialam - to nie przezyjesz go zaraz( chciaz kto towie;)), sam mowisz ze chcesz poczekac. Zatem radze Ci - nie martw si ena zapas. Owszem, zapobiegliwość nie zaszkodzi - ale nie wszystko zalezy od CIebie. Duzy wlpyw ma takze Twoja przeszla parterka.

Grzes -nie martw sie, nie rozczulaj sie, wszystko jest ok
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
grzesiek15
Zaglądający
Zaglądający
hehehe :D

Postautor: grzesiek15 » 29 gru 2004, 18:54

jak ja lubie jak dziewczyny mowia do mnie "grzes" :DDD to takie slodkie :P
a taraz serio... no wiec, boje sie ze posone sie do tego ze z jakas dziewczyna to zrobie... a jesli nie dojdzie do samego stosunku to jak juz ktos to ladnie nazwal, dojdzie do igraszek miedzy nami... a wydaje mi sie, ze jeszcze za to zawczesnie... a sama mysl tych igraszkach, pcha mnie do tego aby to zrobic... a co do zabezpieczen... rozumiem kupic prezerwatywe... ale z tym srodkiem plemnikobojczym... to juz chyba nie na moje sily :)
KASIA
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: KASIA » 29 gru 2004, 19:00

Skoro nie chcesz to nie zrobisz. Nie zachowuj sie jak typowy "samiec" tylko zastanow sie napierw kilka razy czy naprawde warto. PIerwszy raz a takze "igraszki" są bardzo ważne dla obojga parterów, zatem przemysl to, czy chcesz to przezyc tylko po to, zebyc przezyć czy zrobisz to z milosci. Wydaje mi sie ze druga opcja dla Ciebie jest wlasciwsza. Ale zrobisz jak zechcesz;]

Srodek plamnikobojczy wklada sie do pochwy ( na glebokosc palca) 10 min przed stosunkiem. Rozpuszczajac sie, glubulki tworza pianae uniemozliwiajac przenikniecie plemnikow dalej. Mozna to dotac w kazdej aptece bez recepty
Ostatnio zmieniony 29 gru 2004, 19:02 przez KASIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie

Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon

Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu

Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2004, 19:00

Włascieiw to nie wiem w czym problem ??? masturbujesz sie ? szukasz usprawiedliwienia nad tym ? ....masz je , wszyscy to robią i nie tylko w wieku lat 15 -tu , jak to powiedzieli naukowcy bardziej nalezało by sie przyjrzec tym co tego nie robia bo skoro ponad 85% sie masturbuje to nalezy to przyjac za rzecz normalną a zajac sie tymi co tego nie robia , bo tu tu raczej jest cos nie tak ! i to nie moje słowa a czesc wywodu naukowego :547: Chcesz juz uprawiac sex ?? poczekaj i zostan przy anonizmie narazie a ze sie bardzo boisz zbilizenia to zacznij czytać o naturalnych metodach antykoncepcji i narazie chłon tą wiedzę !! to ci sie potem przyda jak znalazł , bowiem kobieta ma dni nie płodne w swym cyklu i wtedy nie trzeba stosować zadnych zabezpieczen , bo nie mam takiej potrzeby , problem polega jednak na tym by wiedziec kiedy one są ! i wziasc poprawkę na okres zywotnosci plemników w warunkach sprzyjających , ale to sie wszystko dowiesz jak sie zaiinteresujesz tematem !! :564:

Z miłosci , z miłosci ...przestancie nie kazdy to chce zrobic z miłosci a z samecho normalnego chcenia i lubienia , i to też jest jak najbarziej noramalne ! inne , ale normalne !! wszyscy by tylko kochali i kochali , a potem sie rozwodza !! :P i wielka mi miłość
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 29 gru 2004, 20:29

krzys ma racje w 100% :) chociaz kazdy inaczej dojrzewa to nie wydaje mi sie ze 15 lat to dobry wiek na seks... ja mam 20 i jeszcze mi sie nie spieszy, nie to jest najwazniejsze, najwazniejsze dla Ciebie to przygotowac sie do tego :)

A walenie konia jest wporzadku :D hyhy

Poza tym z tego co sie ostatnio dowiedzialem wiekszosc dziewczyn tez to robi :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 gru 2004, 22:32

A mi się wydaje, że to zwykła burza hormonów. Ty nie chcesz tego zrobić, bo już dojrzałeś do tego czy coś.
Ty chcesz z ciekawości, bo ci hormony buzują i czujesz ostry popęd.
Zwyczajnie jak zwierzę.
grzesiek15
Zaglądający
Zaglądający
lol :D

Postautor: grzesiek15 » 29 gru 2004, 23:16

no jeszcze mnie do zwierzat nie upodabniano :P ale spox, rozumiem.... i w sumie chyba masz racje.... ze chodzi tu o ciekawosc... zdaje sobie sprawe z niebezpieczenst, z radosci nie bardzo bo nie probowalem ;), ale chyba jednak to ta ciekawosc przez ta hormony....
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 29 gru 2004, 23:36

Na wszystk oprzyjdzie w życiu właściea pora i czas. W twoim wypadku raczej to jeszcze nie teraz.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 29 gru 2004, 23:39

Stary przeżyjesz to co właśnie cię dotyka. Najważniejszą żeczą jest abyś myślał pozytywnie ze niedługo zaliczysz :] I w twoim wieku tylko tą myślą żyłem ;]

POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Re: nic tylko plakac nade mna :P

Postautor: Hardcore » 30 gru 2004, 12:14

grzesiek15 pisze: masturbuje sie, wiem ze nie jest to rzecz chwalebna

nie jest to rzecz chwalebna? na pewno nic nikomu nie ujmuje. może kiedyś też tak myślałem, a w zasadzie każdy młody chłopak tak myśli, ale prawda jest taka że tylko debil nie masturbuje się nie mając stałej partnerki, a nawet jak się ją ma to też czasem trzeba se ulżyć :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 gru 2004, 12:39

Nazwanie w ty mypadku ludzi sie nie masturbujacych jest wielce na wyrost , są rózne temperamenty ! Wiec nie ujmujmy tym co są inni ! :564: Bo za chwile tych co myją zeby trzy razy dziennie też nazwiemy dziwnymi albo ze przesadzają !
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 gru 2004, 12:42

nie no dobra, ale to jest takie.... niezgodne z ludzką fizjologią :P

Obrazek
Adamo

Postautor: Adamo » 30 gru 2004, 15:41

krzys pisze: Bo za chwile tych co myją zeby trzy razy dziennie też nazwiemy dziwnymi albo ze przesadzają !

Co do Mycia to Po kazdym Wypalonym papierosie i Wypiciu wody zjedzeniu czegoś myje :D Wiec z sporo tego jest :)) Zeby to podstawa ...
A co do ciebie Grzechu Olej System Co Ma Być To Bedzie Nie Masz Panienki Hmmm... Bym coś zaproponował :P Ale nie bo mnie tu pozabijają :D
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 gru 2004, 16:16

Adamo pisze:Nie Masz Panienki Hmmm... Bym coś zaproponował :P Ale nie bo mnie tu pozabijają :D

nawet nie chce wiedzieć co miałeś na myśli :D
:556:

Obrazek
Adamo

Postautor: Adamo » 30 gru 2004, 16:21

Jak Mi to szwagier napisał : Niektóre kobiety są bezcenne A za niektóre Zapłacisz Kartą MASTER CARD :D:D :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 gru 2004, 04:05

A mnie sie wydaje ze szukasz sposobu aby tak bardzo nie chciec zaliczyc jakiejsc panienki. Ta chcica jest najgorsza :) Ja jakos jak mialem 15 alt to o tym nie myslalem... moze dlatego ze wiedzialem ze nie predko mnie to spodka :) Najlepiej o tym nie mysl.

I uwazaj na Krzysia - tak jak ja gdzie tylko moge pisze pozytywnie o UPRze tak on pisze o naturalnych metodach zapobiegania ciazy.
Srodek plemnikobojczy do prezerwatywy... moze i mozna by bylo. Tylko ma jedna wade - nie mozna go zbyt czesto stosowac, trzeba pameitac by przed stosunkiem do pochwy wsadzic co do najromantyczniejszych rzeczy nie nalezy z pewnoscia...
Poza tym miej swiadomosc ze prezerwatywa nie chroni w 100% przed HIV :) Daje moze z 60-80%
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 31 gru 2004, 08:13

Bleeee :563: .

Coraz czesciej o tym myslisz :| coz taki wiek ... i tego raczej niezmienisz ... im wiecej bedziesz o tym wiedzial tym bardziej zaczniesz zastanawiac sie czy warto. A jak niemasz z kim coz ... po prostu mosisz poczekac predzej czy pozniej to zrobisz ...

Choroby ... co ty chcesz to z prostytutka zrobic z "kosciuszki" czy co ? :P. Jak juz bedziesz mial dziewczyne, to raczej tez niedojdzie do tego na 3 randce ... wiec wydaje mi sie ze zdazycie sie poznac ... i ze jesli jej rowniez bedzie na tobie zaleze dowiesz sie czy ma jakies "zchorzenia" choroby itp ...

Pekanie kondomow ... coz zadko ale sie zdaza ... krzys reklamuje metody naturalne ja reklamuje antykoncepcje 72h po :P. Peknie kupuje sie 1 lub pigulki ... zalezy ile czasu po stosunku pozatym 2 sa pewniejsze ... im szybciej tym lepiej ... i szansa ze dziewczyna zajdzie w ciaze zmiejsza sie do minimum ...

Mi tam w wieku 15 lat nieprzychodzilo to do lebka ... reka chyba starczy :| zawsze uwazalem ze to zbyt duza odpowiedzialnosc :|.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 31 gru 2004, 13:15

Pekanie kondomow ... coz zadko ale sie zdaza ... krzys reklamuje metody naturalne ja reklamuje antykoncepcje 72h po . Peknie kupuje sie 1 lub pigulki ... zalezy ile czasu po stosunku pozatym 2 sa pewniejsze ...

ŁO Matko :)
Mam nadzieję, że żadna Twoja kobieta tego nie czyta :)
Najlepiej z 10 tych tabletek to rano jej wąsy urosną :)

Nadgarstki wymiekają ! :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 31 gru 2004, 13:45

już teraz wiem kto na forum prefereuje postinor jako podstawowa metoda antykoncepcji :D

edit:
Dla założyciela tematu:
http://www.agnieszka.com.pl/onanizm_rat ... otnych.htm
artykuł na łamach serwisu Agnieszki... (dzisiejsza nowość) :P
Ostatnio zmieniony 31 gru 2004, 17:03 przez Hardcore, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 gru 2004, 17:02

tr3sor pisze:Bleeee :563: .
... krzys reklamuje metody naturalne ja reklamuje antykoncepcje 72h po :P. Peknie kupuje sie 1 lub pigulki ... zalezy ile czasu po stosunku pozatym 2 sa pewniejsze ... im szybciej tym lepiej ... i szansa ze dziewczyna zajdzie w ciaze zmiejsza sie do minimum ...

|.

Człowieku jak mozesz tak krzywdzic swa kobiete !! wybacz !! ale ja nazywam takich ludzi głupcami ! choc zapewne są nie swiadomi swej głupoty to jednak nie mozna sie brakiem wiedzy tłumaczyc !
grzesiek15
Zaglądający
Zaglądający
:P

Postautor: grzesiek15 » 01 sty 2005, 12:12

spox, juz sie przekonalem do tej masturbacji :P ale teraz jeden problem.... bo co zostanie z "chcica" (hehe, fajne wyrazenie ^_^)..... ?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 01 sty 2005, 15:48

OMAGAD ludzie ... :> czy ja powiedzialem ze jako podstawowa metode antykoncepcji ? panie Hardcore ? Czy ja powiedzialem ze to niekrzywdzi kobiety panie Krzysiu ?
Ale niby coz innego zrobic jak gumka peknie ? zostawice sprawe w ten sposob ? Jesli ciaza moze "zrojnowac" obojgu zycie ?. Wiem ze robi to jedno wielkie bum w ukladzie hormonalnym ... najchetniej bym sie wysterylizowal ... :| ale kiedys chce miec dzieci ... a tabletek anty dla facetow w polsce niewidzialem...

Takze krzysiu ... niewjezdzaj na mnie zbyt szybko ... wiem ze jest to straszna ingerencja w hormony u kobiety ... co do tego ze 2 takie tabletki ... coz tak jest napisane na ich reklamach ... jesli sadzisz ze to zly sposob to podaj mi inna metode na zapobiegnicie ciazy po stosunku ... :| Mam czekac bezczynie az zostane jebana mac tatusiem ? ty juz stary jestes to dla ciebie... ja gotowy na to zeby zostac ojcem niejestem ... :|
Obrazek

Adamo

Re: :P

Postautor: Adamo » 01 sty 2005, 17:05

grzesiek15 pisze:spox, juz sie przekonalem do tej masturbacji :P ale teraz jeden problem.... bo co zostanie z "chcica" (hehe, fajne wyrazenie ^_^)..... ?

Jak sobie dobrze pojedziesz to chyba już nie bedziesz miał takiej chcicy? :P Zresztą rozumiem cie doskonale ja mój bodajrze 2 czy 3 raz spedziłem z prostytutką w twoim wieku :) Wiec co ja ci moge polecić:P Tylko że ja miałem za free ;) :diabel2: Pozdrowionka
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 01 sty 2005, 21:13

tr3sor pisze:Ale niby coz innego zrobic jak gumka peknie ?

jak często pęka Ci gumka, np. w % na ilość wszystkich razy? 50%? tak zrozumiałem z tamtego twojego postu
mi się to jeszcze nie zdażyło, a jeśli by się jednak trafiło to wtedy Postinor tak.... ale to raz na bardzo długi czas można a nie wiele razy i to po 2 tabletki

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 sty 2005, 12:44

Gdybyś sledzieł moje posty na biezaco , znał byś sposób , nie bede sie powtarzał , poza Tym stosuj lepsze gumki , bo te nie pekaja ! i uzywaj w odpowiedzni sposób , :564:
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 02 sty 2005, 13:55

Jizuas a kiedy napisalem ze mi pekla ? zacznijmy od tego ze ja jeszcze nigdy sie z moja myszka niekochalem ... ani z zadna inna ... wiec ani razu mi niepekla ... ze jest to malo prawdopodobne to wiem ... i dlatego mowie ze jak peknie tp postinor ... Niewiem czemuscie sie tak dojebali :|.

Krzys ... mniej wiecej wiem na czym polega twoja metoda ... bo twoje posty czytam wyjatkowo dokladnie ... ale nieufam sobie na tyle ... zeby zawierzyc tym metoda ... moze za rok albo za 2 ... teraz nieznam mojej myszki tak dobrze aby polegac na takich metodach ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 02 sty 2005, 17:30

tr3sor pisze:Pekanie kondomow ... coz zadko ale sie zdaza ... krzys reklamuje metody naturalne ja reklamuje antykoncepcje 72h po :P. Peknie kupuje sie 1 lub pigulki ... zalezy ile czasu po stosunku pozatym 2 sa pewniejsze ... im szybciej tym lepiej ... i szansa ze dziewczyna zajdzie w ciaze zmiejsza sie do minimum ...

'reklamujesz' antykoncepcję 72h po.... według mnie to po prostu jest nieodpowiedzialnośc

jeżeli jeszcze tego nie robiłeś to nie wiem skąd wnioskujesz, ze prezesy pękają. jak się ich dobrze używa to jest praktycznie w 100% skuteczna

Obrazek
grzesiek15
Zaglądający
Zaglądający
lolX.....

Postautor: grzesiek15 » 02 sty 2005, 20:27

nie wiem czy zaowazyliscie.... ale... wy nie mieliscie sie klucic czy gumka peknie czy nie i czy brac te cholerne tabletki :P tylko poradzic mi co mam zrobic... :P (nie zebym sie teraz egoista zrobil:D) wkazdym razie... chciec to mam ochote :P ale chyba... nie powinienem w tym wieku i to mnie jeszcze trzyma od tego z dala... ale ja naprawde chceeeeeeeee !! ;D
ze tez jestem jeszcze mlody i bez laski... ^_^

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”