sikanie w parku
Moderator: modTeam
sikanie w parku
Panie czy sikałyście kiedyś w parku obok swego partnera. Moja partnerka kiedyś nie mogła wytrzymać,musiała,. Z jednej strony obawiała się kucnąć bo nie było odpowiedniego miejsca.Poradziłem jej aby stojąc za drzewem ja ją trochę zasłaniałem, odchyliła majtki i zrobiła to stojąc. Z konieczności musiała to zrobić.Powiedziała że spodobało się jej to. Innym razem zrobiła to szybko i dyskretnie.Nawet pozwoliła mi patrzeć jak to robi. I co wy na to dziewczyny.Czy robicie tak. Czy pozwoliłybyście patrzeć swojemu facetowi.
sikanie w parku
cytrynka pisze:matko ale temat dales :551: ja jak juz musze gdzies to ide w krzaki z moim panem ale tak dla bezpieczenstwa niz dla podgladania bardziej
A jak nie ma krzaków? Panowie zawsze jakieś drzewo znajdą. A panie mają opory.
nigdy nie robilam tego na stojaco i chyba nie zamierzam
Kto wie, może kiedyś sytuacja Cię zmusi do tego.
A czy gdyby Twój gach Cię poprosił, byś to dla niego uczyniła? Jakbyś zareagowała? Nazwałabyś go zboczeńcem?

Tak tylko pytam.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Ja znam kolesia, którego podnieca widok sikającej kobiety. Nie rozumiem dlaczego, ale to Jego sprawa. A co do załatwiania się w parku obok partnera... Łomatko-gorsze miewało się przypały w życiu. Niech się wstydzi ten kto widzi 

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
A może jemu się po prostu podobał ten widok, a niekoniecznie podniecał. No chyba, że było to po nim widać... 

wiesz nie zastanawialm sie nad tym ale jak by byla taka sytuacja to kto wie :566:Emperor pisze:nigdy nie robilam tego na stojaco i chyba nie zamierzam
A czy gdyby Twój gach Cię poprosił, byś to dla niego uczyniła? Jakbyś zareagowała? Nazwałabyś go zboczeńcem?Albo gdyby Cię poprosil, żebyś se kucnęła w krzaczkach, a on by się chciał popatrzeć?
![]()
Tak tylko pytam.:):)
jak by mnie poprosil to bym sie musiala zastanowic ale nie nazwalabym go pewnie zboczencem

Czy było widać-nie sprawdzałam. Ale rozmawialiśmy o tym i sam się przyznał. Więc dokładnie nie wiem, czy tylko podobał, czy coś więcej...A może jemu się po prostu podobał ten widok, a niekoniecznie podniecał. No chyba, że było to po nim widać...
"Miarkuj złość.
cytrynka pisze:wiesz nie zastanawialm sie nad tym ale jak by byla taka sytuacja to kto wie :566:Emperor pisze:nigdy nie robilam tego na stojaco i chyba nie zamierzam
A czy gdyby Twój gach Cię poprosił, byś to dla niego uczyniła? Jakbyś zareagowała? Nazwałabyś go zboczeńcem?Albo gdyby Cię poprosil, żebyś se kucnęła w krzaczkach, a on by się chciał popatrzeć?
![]()
Tak tylko pytam.:):)
jak by mnie poprosil to bym sie musiala zastanowic ale nie nazwalabym go pewnie zboczencem
Cytrynka sama sobie zaprzeczasz. Co tu prosić jeżeli pęcherz ciśnie, a nie ma gdzie. Swoją drogą kiedyś przypadkiem widziałem babkę jak sikała, oczywiście ona o tym nie wiedziała. Nie było podniecenia. Zaskoczenie no i trochę ciekawości. A pozatym ten wzrok i rozglądanie się na około.... To było najciekawsze.
Cytrynka sobie nie zaprzecza.
Czasami sie chce, ale można dotrzymać do domu. Ot co.
Tu chodziło o prośbę.
Czasami sie chce, ale można dotrzymać do domu. Ot co.
Tu chodziło o prośbę.
- ksiezycowka
- Weteran
czy w parku czy w domciu to cos normalnego i naturalnego
kiedys duzo podruzowalem i nie raz wpadlem na sikajaca dziewczyne czy faceta
a na imprezach to już chyba normalne ze jak damski jest zajety to dziewczyna wchodzi do meskiego...
czy w parku czy w domciu to cos normalnego i naturalnego
kiedys duzo podruzowalem i nie raz wpadlem na sikajaca dziewczyne czy faceta
a na imprezach to już chyba normalne ze jak damski jest zajety to dziewczyna wchodzi do meskiego...
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
taaa zagaaz ... i na pewno jakis opetany przez szatana 666 zboczek perwers ... napadanie twoja dziewczyne w parku gdy ty stojisz 10 metrow od niej
Taaa, dokładnie to miałem na myśli ;-)
Jak widzę tr3sor jeszcze nie doświadczył wszystkich "uroków" życia, czego, wierzcie mi, nie życzę mu... ani nikomu innemu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”