Pytanie do kobiet??,
Moderator: modTeam
Pytanie do kobiet??,
hej jestem tu nowy wiec na początku prosił bym byscie mnie nie zmieszali z blotem. Mam 20 lat dla mnie bedzie to pierwszy raz z kobietą dla nie również tez oczywiscie to wszystko jest zaplanowane ... zabezpieczymy sie itp. Pytanie brzmi tylko co mam zrobic podczas ograazmu czy przed samym szczytowaniem wyjać członka z pochwy i dojsć recznie czy dojśc w jej srodku czy po prostu zdjac gumkę i ze tak brzydko powiem śpuścić sie na jej brzuszek. Naprawde prosze o powazne rady i o powazne potraktowanie tej sprawy dzienki papap,
wiec na początku prosił bym byscie mnie nie zmieszali z blotem
Jezuuu... to aż tak to źle wygląda z zewnątrz?
No dodałeś te pytajniki na końcu (bo już miałem nie odpowiadać) więc rzeknę:
przecież będziesz zabezpieczony, to po co masz świrować z wychodzeniem i takie tam?
Za 10 lub 100 razem też będziesz się onanizował zamiast doprowadzać partnerkę na "wyżyny"? Twój 1 sex ma być onanizowaniem się?
Wyluzuj. :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
też nie bardzo rozumiem ... Sekundy przed orgazmem wyciągasz w panice penisa z partnerki ,zdzierasz z niego gwałtownie prezerwatywę i spuszczasz sie na brzuszek??? trochę to wariackie... Ale co do spuszczania sie ,to lubie kiedy On robi to właśnie na tą część ciała (ale przy np. robieniu dobrze ręką) pozdrawiam!!
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
ZRóbcie wszystko by pierwszy raz był do konca ! w całym slowa sensie tego znaczeniu!
Zabezpieczenie wystarczy , poza tym kobieta ma tzw . dni nie płodne które tez idzie poznać kiedy one są ! :564: Wszelkie kombinacje róbie potem ! za drugim trzecim itd. razem
Zabezpieczenie wystarczy , poza tym kobieta ma tzw . dni nie płodne które tez idzie poznać kiedy one są ! :564: Wszelkie kombinacje róbie potem ! za drugim trzecim itd. razem
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran
Dla mnie to on sie powinien spytac swojej parterki jak ma wygladac jego orgazm... czy w środku, czy na zwenątrz.. ale nie kumam w ogole tego, że masz wyjac członek przed orgazmem i zerwac z niego prezerwatywe i spuscic sie najej brzuch..........
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
- Krzych(TenTyp)
- Weteran