Bol przy stosunku z prezerwatywa.
Moderator: modTeam
Bol przy stosunku z prezerwatywa.
Współżyję z moją dziewczyną od kilku tygodni.Zawsze był to stosunek przerywany.Niedawno postanowilismy uzyc prezerwatywy(najpierw durexa z podwójnym nawilzeniem za drugim razem durexa ultra thin) jako zabezpieczenia.
Niestety gdy juz jestem w niej to po 5 minutach ona narzeka,że ją bardzo boli.
CZym jest spowodowany ten ból?
Czy tak będzie zawsze(narazie próbowałem w prezerwatywie tylko 2 razy)?
Zaznaczam iz kiedys (rok temu kochala się z bylym partnerem bez bólu gdy on byl w prezerwatywie)
Nie wiem co mam robić! Czy mam poszukać innego sposobu antykoncepcji [jest przeciwna pigułkom (ma 17 lat) czy próbować się kochac z prezerwatywą mimo jej bólu?
Jakie nawilżające preparaty moze ona stosować?
BARDZO PROSZĘ O POMOC !
Niestety gdy juz jestem w niej to po 5 minutach ona narzeka,że ją bardzo boli.
CZym jest spowodowany ten ból?
Czy tak będzie zawsze(narazie próbowałem w prezerwatywie tylko 2 razy)?
Zaznaczam iz kiedys (rok temu kochala się z bylym partnerem bez bólu gdy on byl w prezerwatywie)
Nie wiem co mam robić! Czy mam poszukać innego sposobu antykoncepcji [jest przeciwna pigułkom (ma 17 lat) czy próbować się kochac z prezerwatywą mimo jej bólu?
Jakie nawilżające preparaty moze ona stosować?
BARDZO PROSZĘ O POMOC !
Za duzy nie bo z tego co wyczytałem problem sie pojawia jak zakłada On prezerwatywe ! czyli jak mieli przerywane nie było tego problemu ! czy tak
dobrze to odbieram , bo tak to napisane jest ! moze prezerwatywa powoduje wysychanie jej pochwy , zastosujcie zele dpochwowe w kazdej aptece bez recepty to dostaniesz !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Aga pisze:Zawsze był to stosunek przerywany.
Gratuluje! CZy wiesz że 60 % ciąż jest spowodowanych stosunkiem przerywanym? Masz bardzo duże szanse by zostać ojcem jak będziecie dalej tak nieodpowiedzialni!
ja też jestem przeciwko stosunkowi przerywanemu bo co to za radocha jak musisz uważać i wyskakiwać w najlepszym momencie... chociaż Krzyś z pewnością nie pochwali naszego zdania
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Elspeth pisze:poza tym nerwicy mozna sie nabawicchyba nie pozwolilabym swojemu facetowi na tego typu eksperymenty
jak juz sie miziac to na calego
dobra dobra... po prostu bałabyś się, że zapomni wyjść

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Hardcore pisze:Aga pisze:Zawsze był to stosunek przerywany.
Gratuluje! CZy wiesz że 60 % ciąż jest spowodowanych stosunkiem przerywanym? Masz bardzo duże szanse by zostać ojcem jak będziecie dalej tak nieodpowiedzialni!
ja też jestem przeciwko stosunkowi przerywanemu bo co to za radocha jak musisz uważać i wyskakiwać w najlepszym momencie... chociaż Krzyś z pewnością nie pochwali naszego zdania
Czego sie czepiasz

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Hardcore pisze:Aga pisze:Zawsze był to stosunek przerywany.
Czego sie czepiasz![]()
róbtra co chceta
co kto woli
Hehe, wywoływaliście wilka z lasu a dostaliście zająca

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”