W dolnej części członka jak chyba wiekszość wie
Ratunku!!! co jest grane!!! problem z członkiem!
Moderator: modTeam
Ratunku!!! co jest grane!!! problem z członkiem!
Witam, uprawialem stosunek juz drugi raz, gdy nagle... cos strzeliło, bardzo mnie zabolało(penis) chwile nie wiedzialem co jest grane ale myslalem nic groźnego, za chwile zauwarzyłem krew na nogach mojej kobiety i zakrwawiony koc i wszystko!!! Ona juz nie byla dziewicą, ale problem tkwi u mnie.
jest taka "żyłka" która trzyma skórke i "grzyba" ona mi sie zerwała i zaczął krwawic, bylo to 3h temu co mam robic pomóżcie!!!!!!
Nic ^^
wedzidelko sie to chyba nazywa ;> albo podobnie ;]. Jedyne skutki owego przerwania to fakt iz glowka podczas wzwodu bedzie w innej pozycji ;] gdyz tylko takie zadanie ma owe "cos" ;>. W niektorych przypadkach niewiem jakiej choroby czy zchorzenia jest to to przecinane ... jesli strasznie niekrawi itp mozesz olac ... jesli w dalszym ciagu sa z tym problemy udaj sie jutro do lkarza pierweszgo kontaktu powied ze peko ci wedzidelko.wiezadelko cholera niepamietam jak sie to nazywa ;] i popros o skierowanie do urologa ;> on zobaczy i zdecyduje co dalej ;] ale na 99% jestem pewien ze powie to co ja ;> ze to nic strasznego ze mozna z tym zyc ;>
PS. Podobno orgazm jest bez tego lepszy ;> (tylko podobno)
PS. Podobno orgazm jest bez tego lepszy ;> (tylko podobno)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
:564: Roznica jest ;> niema ona wplywu na jakosc doznan ... chociarz mav dochodzic stymulujac glownie wedzidelko ;> ale mav to taki maly evenement
. Bedzie troszke inaczej wygladal podczas erekcji ;> otoz glowka niebedzie tak odgieta do tylu ;> bo chyba wiekszosc panow zauwazylo ze owe wedzidelko odgina zoladz na zewnatrz tzn od brzucha ... ;>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”