Pytanie głównie do kobiet...
Moderator: modTeam
Pytanie głównie do kobiet...
Co sądzicie drogie panie o wzajemnych pieszczotach wraz z ukochanym pod prysznicem? Nie chodzi mi nawet o sam seks, ale o choćby delikatne pieszczoty czy zwykłą kąpiel. Pytam, bo moja dziewczyna na taką sugestię odpowiedziała "nie", ale nie potrafiła mi wyjaśnić dlaczego nie. Strasznie się zdziwiłem, nie ukrywałem tego zdziwienia i pojawił się między nami mały zgrzyt. A jak to jest z wami, lubicie taką formę przyjemnego spędzania czasu z facetem? 
Nie no Krzychu, Twoj post mnie rozbroil
. Ale cholera wie, moze wlasnie o to chodzi
. A tak powaznie, to moja wybranka jest jeszcze dziewica mimo jestesmy juz ze soba kawalek czasu. W kazdym razie zdziwilem sie gdy powiedziala "nie" w tak blahej sprawie jak wspolna kapiel, skoro pozwala mi na duzo duzo wiecej wydawaloby sie "gorszacych" rzeczy
.

SANCHEZ pisze:Nie no Krzychu, Twoj post mnie rozbroil. Ale cholera wie, moze wlasnie o to chodzi
. A tak powaznie, to moja wybranka jest jeszcze dziewica mimo jestesmy juz ze soba kawalek czasu. W kazdym razie zdziwilem sie gdy powiedziala "nie" w tak blahej sprawie jak wspolna kapiel, skoro pozwala mi na duzo duzo wiecej wydawaloby sie "gorszacych" rzeczy
.
Nie Krzychu , a Krzyś

Was zawsze to co mówie najpierw rozbraja , a za rok , trzy , pięć , dziesieć lat , sie okazuje ze mam rację ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Zielonowłosa
- Entuzjasta