Pytanie głównie do kobiet...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
SANCHEZ
Bywalec
Bywalec
Pytanie głównie do kobiet...

Postautor: SANCHEZ » 03 gru 2004, 00:57

Co sądzicie drogie panie o wzajemnych pieszczotach wraz z ukochanym pod prysznicem? Nie chodzi mi nawet o sam seks, ale o choćby delikatne pieszczoty czy zwykłą kąpiel. Pytam, bo moja dziewczyna na taką sugestię odpowiedziała "nie", ale nie potrafiła mi wyjaśnić dlaczego nie. Strasznie się zdziwiłem, nie ukrywałem tego zdziwienia i pojawił się między nami mały zgrzyt. A jak to jest z wami, lubicie taką formę przyjemnego spędzania czasu z facetem? :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 03 gru 2004, 01:17

Owszem, i to bardzo :) Pieszczoty czy seks, jedno i drugie jest swietne pod prysznicem. Za to z wanna nieco gorzej, bo woda chlapie :p
A twoja dziewczyna moze sie czegos wstydzi? To jedyny powod jaki moge wymyslec.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 03 gru 2004, 02:05

Eee... a kochales sie z nia ? bo tego tutaj niema ;D.
A sophie chyba ma racje ;> kazda kobieta ma jakas mala obsesje ;> na punkcie tgo iz ktorys fragment jesj w 100% pieknego ciala jest brzydki ... powinien byc inny ... itp ;D.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 gru 2004, 08:56

Porozmawiaj z nią o tym moze być takze uwaza ze jak ma mokre włosy towyglada okropnie ! spotkałem sie z tym ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
SANCHEZ
Bywalec
Bywalec
Postautor: SANCHEZ » 03 gru 2004, 14:28

Nie no Krzychu, Twoj post mnie rozbroil :). Ale cholera wie, moze wlasnie o to chodzi ;). A tak powaznie, to moja wybranka jest jeszcze dziewica mimo jestesmy juz ze soba kawalek czasu. W kazdym razie zdziwilem sie gdy powiedziala "nie" w tak blahej sprawie jak wspolna kapiel, skoro pozwala mi na duzo duzo wiecej wydawaloby sie "gorszacych" rzeczy ;).
Gość

Postautor: Gość » 03 gru 2004, 14:43

Hehe :D.
Pogadaj jeszcze raz, na spokojnie. Moze Krzys ma racje :D. Ale mnie sie wydaje, ze to moze byc raczej kwestia jakiegos skrepowania.
Ja bardzo lubie kapiele z moim facetem, to bardzo przyjemna forma relaksu, ktora moze byc rowniez bardzo milym zakonczeniem stosunku.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 gru 2004, 15:06

SANCHEZ pisze:Nie no Krzychu, Twoj post mnie rozbroil :). Ale cholera wie, moze wlasnie o to chodzi ;). A tak powaznie, to moja wybranka jest jeszcze dziewica mimo jestesmy juz ze soba kawalek czasu. W kazdym razie zdziwilem sie gdy powiedziala "nie" w tak blahej sprawie jak wspolna kapiel, skoro pozwala mi na duzo duzo wiecej wydawaloby sie "gorszacych" rzeczy ;).

Nie Krzychu , a Krzyś ;) bo to Dwie rózne osoby :D

Was zawsze to co mówie najpierw rozbraja , a za rok , trzy , pięć , dziesieć lat , sie okazuje ze mam rację ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 03 gru 2004, 19:39

Moze nie chce, zeby jej sie makijaz rozmyl :p
A tak serio, chodzi mi o to, ze moze po prostu nie chce ci sie pokazac ze tak powiem "naturalnie".
Awatar użytkownika
Zielonowłosa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Zielonowłosa » 03 gru 2004, 20:25

Witam.
Zgadzam się ze zdaniem, ze może mieć jakieś kompleksy, czy po prostu się wstydzi... Chyba, że jeszcze się nie kochaliście, Ona nie jest jeszcze gotowa, więc boi się, że na pieszczotach się nie skończy... Pozostawiam do refleksji, pozdrawiam.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”