by byla wyjatkowa ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

basiuniaa
Zaglądający
Zaglądający
by byla wyjatkowa ?

Postautor: basiuniaa » 02 gru 2004, 16:15

czesc to znowu ja mam do was prosbe bo jest tu was wilu bardziej doswiadczonych :) no wiec sprawa jest tego typu moj chlopak zaniedlugo ma urodzinki jestesmy ze soba dlugo i czesto sie kochamy :) chce zeby ta urodzinowa noc byla wyjatkowa:) powiem tylko tyle ze w domu na 100% bedzie rodzinka :567: z reguly nam to nie przeszkadza ;) moze troche ogranicza dla tego wymyslcie cos co bedzie dobre w takiej sytuacji moze jakas fajna gra wstepna :) no nie wiem zostawiam to dla was ja na pewno zkozystam :) jesli macie jakies pytania to piszcie z gory dziekuje za pomoc ........
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 02 gru 2004, 16:58

Znajdz temat pod tytulem GRA plANSZOWA ROZKOSZ ;D.
Bedzie rodzinka u niego hmm moze u ciebie niebedzie ;D. Chyba lepiej zebyscie byli sami zeby was NIC nieograniczalo ;D.

Doradzic nic konkretnego niema jak ;> bo po pierwsze niewiemy co on lubi :D po drugie niewiemy co macei juz za soba :D. A ta noc bedzie na pewno wyjatkowo ;> co byscie nierobili ;]
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 02 gru 2004, 17:16

Ja dzis kupilem olejek do masazu erotycznego z dodatkiem fermonow :) Polecam , na pewno z takim olejkiem bedzie superowa gra wstepna ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”