Czy dojść przy 1 razie
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Pytanie jest takie czy lwpiej jest dojść Kochając się poraz pierwszy.
Bo słyszałem ze kobieta za pierszym razem niema orgazmu.
Dlamnie fair było by niedochodzić za pierwszym razem.
Czy to nie jest egistyczne?
Co o tym myślicie?
:608:
Bo słyszałem ze kobieta za pierszym razem niema orgazmu.
Dlamnie fair było by niedochodzić za pierwszym razem.
Czy to nie jest egistyczne?
Co o tym myślicie?
:608:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Wcale bym się nie męczył jeżeli by jej to sprawiło zadość uczynienie
Hmmm... Tak nie dokońca wydaje mi się ze to fair.....
po prostu jak będzie już blizko szczytowania to na pewno powie mi że chce czegoś więcej.
Albo będę już to po prostu wiedział.........

Hmmm... Tak nie dokońca wydaje mi się ze to fair.....
po prostu jak będzie już blizko szczytowania to na pewno powie mi że chce czegoś więcej.
Albo będę już to po prostu wiedział.........
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Dobra ale jemu chyba o troszke co innego chodzilo ;> bo mi podobna mysl po glowie chodzi ... ;>
Otoz dla wiekszosci kobiet przerwanie blony dziewiczej jest bolesne ... (tylko chwilke czy przez caly czas stosunku ? ) i czy sprawiac jej "bol" az sie samemu dojdzie czy 2-3 "pchniecia" i dac sobie spokoj do nastepnego razu. Czy odrazu zrobic to do "konca".
Jesli fakt przerwania blony jest bolsny tylko przez chwile problemu raczej niema ;> mozna jechac do konca ... ale jesli bol mam sprawiaj przez caly czas trwania stosunku to chyba podziekuje ;>
Otoz dla wiekszosci kobiet przerwanie blony dziewiczej jest bolesne ... (tylko chwilke czy przez caly czas stosunku ? ) i czy sprawiac jej "bol" az sie samemu dojdzie czy 2-3 "pchniecia" i dac sobie spokoj do nastepnego razu. Czy odrazu zrobic to do "konca".
Jesli fakt przerwania blony jest bolsny tylko przez chwile problemu raczej niema ;> mozna jechac do konca ... ale jesli bol mam sprawiaj przez caly czas trwania stosunku to chyba podziekuje ;>
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
No właśnie o to mi chodziło "zrozumienie" bo domyślam się ze nie będzie to dla niej przyjemne jak będę chciał sobie użyć tylko. A ona będzie czuć tylko ból a ja przyjemność.
Dlatego zastanawiałem się czy to nie egoistyczne
POZDRO 4 ALL
Dlatego zastanawiałem się czy to nie egoistyczne
POZDRO 4 ALL
Ostatnio zmieniony 30 lis 2004, 12:03 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Właśnie odwracam sytuację bo niechciał bym aby pomyślała coś innego.
Pozatym jeżeli będzie jej to sprawiać ból to nie widzę problemu aby doprowadziła mnie inaczej do orgazmu. Np uda rączki oral . mnie to by wystarczało. Bo nie idealizuje sobie tego pierwszego razu.
Chyba z nią o tym porozmawiam.....
POZDRO 4 ALL
Pozatym jeżeli będzie jej to sprawiać ból to nie widzę problemu aby doprowadziła mnie inaczej do orgazmu. Np uda rączki oral . mnie to by wystarczało. Bo nie idealizuje sobie tego pierwszego razu.
Chyba z nią o tym porozmawiam.....
POZDRO 4 ALL
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Mav jemu chyba chodziło ze nie 8 ruchów ale 8 razy sex upraiali czyli ja to rozumiem , ze do orgazmu potem znowu i tak osiem razy , dlatego czekam na sprecyzowanie
chyba nikt kuzwa ruchów przy tym nie liczy , to by dopiero był sex ! :564: :564:
wiec jednak 8 razy !HMMM to w zasadzie mozliwe , ale
? no cóz nie bede tu dochodził cz ktos przesadził bo i po co , poddaje to jednak pod wątpliwosć ! 

wiec jednak 8 razy !HMMM to w zasadzie mozliwe , ale

Ostatnio zmieniony 30 lis 2004, 12:52 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wszystko bedzie zalezało , czy Ona to wytrzyma , bo jesli bedzie ja bolało to chyba Ci nie pozwoli , a jak nie , to na pewno tak ! bedzie to jeszcze zalezało od tego jak bedziecie zabezpieczeni , (tamtan był super ) musiał wziasc 3 opakowania gómek
:547: :564: zaradny był :556: no i czs jaki wam dany bedzie
:564: i wiele wiele innych drobizagów :564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzychu- niepotrzebnie robisz problemy. Przyjmujesz zupełnie jakby ona miała być później "zazdrosna" że Ty miałes a ona nie. To że pewnie nie będzie miała jest normalne, a to że Ty pewnie będziesz miał też normalne, więc lepiej nie wydziwiaj tylko zwyczajnie skończ. Nie wiem jak reszta dziewcząt ale ja nigdy nie myslałam o moim facecie " Wrrr, co za egoista! Jakie to niesprawiedliwe! Ja nie miałam a On mimo to dokończył! Wrrr!" Wręcz przeciwnie- cieszyłam się że miał orgazm.
wg mnie to nie ma znaczenia bo dziewczyna przewaznie nie dochodzi po pierwszym razie wiąze sie z tym sters i ból z tym ze nie jest juz ona dziewicą.uprawiam sex od pół roku i tez jeszcze ani razu nie miałam orgazmu choc powiem było bardzo miło ale czułam ze to chyba jednak nie jest to .i w ogóle nie przeszkadza mi to ze mój partner ma orgazm a nawet powiem ze cieszy mnie to jak on szczytuje czuje wtedy ze jest mu ze mna dobrze.
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Dziewczyny słuchajcie ale to uważnie bo niewiem czy dobrze zrozumiałem aluzje [przecież jestem facetem
]
Jak będę się z nią kochał czule i namiętnie [lecz stanowczo], jeżeli będzie ją bolało za bardzo to mam perzestać. Ale jak nie da mi silnego znaku jak zaciskanie ud lub słowa "ała" to mam nie przestawać i Kontynułować w przeciwnym przpadku pocałować ją serdecznie i powiedzieć coś w stylu " kocham cię"
[przepraszam za sarkazm ale sam temat poważny jest i mówię od serca] NAPRAWDĘ (może ten post wygląda dziwnie ale usprawiedliwieniem może byc to ze jestem podpity )
Ale wiem jakie są moje możliwości już teraz mogę powstrzymywać "wytrysk". To kwestja treningu
jedna kwestja czy jak wyżej jest napisane najlepiej jak bym kilka razy z nią współżył podczas 1 razu
??
To jest pytanie tylko do kobiet więc maverik i krzyś zachowajcie dyskretną ciszę [!PROSZĘ!]
POZDRO 4 ALL
Jak będę się z nią kochał czule i namiętnie [lecz stanowczo], jeżeli będzie ją bolało za bardzo to mam perzestać. Ale jak nie da mi silnego znaku jak zaciskanie ud lub słowa "ała" to mam nie przestawać i Kontynułować w przeciwnym przpadku pocałować ją serdecznie i powiedzieć coś w stylu " kocham cię"
Ale wiem jakie są moje możliwości już teraz mogę powstrzymywać "wytrysk". To kwestja treningu
To jest pytanie tylko do kobiet więc maverik i krzyś zachowajcie dyskretną ciszę [!PROSZĘ!]
POZDRO 4 ALL
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- ksiezycowka
- Weteran
Nie. Bo ją będzie boleć. A jeśli nawet nie to trzeba pamiętać, że liczy się jakość a nie ilość (przynajmniej dla kobiet). Kolejne razy moga osłabić wrażenie wbrew pozorom. Chodzi mianowicie o to, jak ona to zapamięta. Lepiej raz najcudowniej. Niż kilka razy nieco gorzej.najlepiej jak bym kilka razy z nią współżył podczas 1 razu??
mi sie wydaje she to zaleshy od tego czy i jak bardzo boli
jesli boli i to bardzo to tak
a jesli nie to nie widze powodu czemu nie sprobowac...
jesli boli i to bardzo to tak
a jesli nie to nie widze powodu czemu nie sprobowac...
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”