Wielokrotny orgazm podczas pettingu?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Wielokrotny orgazm podczas pettingu?

Postautor: Maverick » 28 lis 2004, 00:57

Witam,
na jakims forum znalazlem taka rzecz:
Bad już pisze jak to zrobiłem: po pierwsze uczcie się zachowań partnerki i pytajcie czy to jest przyjemne czy tak dobrze. A co do tego jak to zrobiliśmy hmm bardzo prosto przez pobudzanie łechtaczki a dokładniej przez dociskanie jej do spojenia łonowego w momęcie jak zaczne przeskakiwać między palcem(palcami) a kością zacznie się azda bo kobieta zacznie wariować z przyjemności ale musi pamiętać że jak się zacznie poruszać to bardzo łatwo o to żeby ręka się obsuneła i pieszczota zostaje przerwana. Aha trzeba co chwilkę nawilżać palec najlepiej ze tak powiem naturalnie pobudzając wnęterze pochwy. to było by na tyle krutki kurs orgazmu wielokrotnego. aha bardzo wazne nie przestawać pobudzać łechtaczki po pierwszym orgaźmie tylko kontynuować mocniej i szybciej ale to jóż zależy od indywidualnych upodobań jak mocno i jak szybko. aha ręka trochę boli po wszystkim ale gwarantuję że kibiety odwdzięczą się z nawiązką. i jeszcze jedno można próbowac jednocześnie drażnić wnętrze pochwy drugą ręką.

Co o tym myslicie? Koles sie chwalil ze w ten sposob doprowadzil partnerke do 7 orgazmow...

Poddaje to pod Wasza dyskusje.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 28 lis 2004, 08:51

a potem ona trafila do szpitala z wycienczenia :?: ;-)

moze mozliwe, ale czy ona by tak chciala :?:

Ja Ne,

Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Misio
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misio » 28 lis 2004, 09:18

Chyba nie do końca moge sie z tym zgodzić......gdy moja dziewczyna przezywa orgazm przez pobudzenie łechtaczki np. palcem to powiedziała mi zebym juz potem jej nie piescił po łechtaczce. A czemu, a to dlatego ze po orgazmie jest ona bardzo wrażnila i gdy ja dotykam delikatniej niz wcześniej, mówi ze sprawia jej to taki mały ból i sie to mało przyjemne, ale po chwilli wszystko wraca do normy.
Cięzko mi jest się wypowiadać jak to jest u innych kobiet ale u mojej ukochanej jest własnie tak jak opisałem wyzej, dlatego tez nie moge sie zgodzić z tym co napisał ten człowiek, bo to po prostu u mnie by nie przeszło, nie ma takiej mozliwosci.

Kazda kobieta jest inna i moze u mojej myszki tylko tak sie dzieje, a u innych nie. Nie wiem..... ale jesli to prawda to pozostaje mi tylko pogratulowac ze potrafi doprowadzic swoja ukochana na orgazmu tyle razy :-)
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 28 lis 2004, 11:22

gdy moja dziewczyna przezywa orgazm przez pobudzenie łechtaczki np. palcem to powiedziała mi zebym juz potem jej nie piescił po łechtaczce. A czemu, a to dlatego ze po orgazmie jest ona bardzo wrażnila i gdy ja dotykam delikatniej niz wcześniej, mówi ze sprawia jej to taki mały ból i sie to mało przyjemne, ale po chwilli wszystko wraca do normy.

Dokładnie tak jest! Nie jest to przyjemne jak się dotyka łechtaczkę zaraz po orgazmie... No dobra, mogę zrozumieć, że doprowadził ją 2 - góra 3 razy ale 7?! Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. Potem może stracić wrażliwość. Bbrrrrr..aż mnie wszystko boli.... :554: :552:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 28 lis 2004, 11:26

Powiem tak, kiedyś imiałam 6 orgazmów pod rząd zabawiając się prysznicem. Można doprowadzić kobiete do czegoś takiego ale większości facetów ręka by odpadła w połowie. I wiem o co Wam chodzi z tym przewrażliwieniem, bólem podczas dotykania łechtaczki po orgaźmie- ale to tez da się załatwić. Jest to krótki moment i jak się go przejdzie to później jest coraz przyjemniej i tak do następnego orgazmu.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 lis 2004, 12:37

Prysznicem ? nice ;> ;P

Skoro sprawia lekki bol ... to chyba jest to wytrzymania przez te kilka sekund ?.
Doprowadzil do 7 orgazmow pod zad ? ... coz tylko mu gratulowac ^^.
A czy to prawda ?. No coz chyba wszyscy wiemy jak to faceci sie lubia chwalic swojimi "sukcesami" seksualnymi ;> ktore nie powiem istnieja ;> ale sa dosc mocno wyolbrzymiane ;> moze i miala 3 ;> a nasz pan od lechtaczki nieumie liczyc ;> i wyszlo mu 7 <hahaha>

PS. W ktoryms poscie pisalem ze kobiety to moja przerabane z orgazmem ;> musza sie go uczyc itp ... ;> teraz twierdze ze faceci maja przerabane ;> bo ktory jest wstanie przezyc 7 orgazmow pod zad ? chyba bym mi padl po 4 moze 5 ;P <hahaha>. Ja chce byc kobieta !! :P
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 28 lis 2004, 12:48

Moja kobieta tez ma nieprzyjemne uczucie jak dotykam jej lechtaczki po orgazmie zaraz. Ale wystarczy 2 minutki przerwy i mozna piescic dalej i jest nastepny orgazm :) NIe bardzo mi sie chce wierzyc w takie pieszczenie bez przerwy i orgazm za orgazmem , ale cos jak to bylo juz nie jeden raz powiedziane na tym forum : Kazda kobieta jest inna :D :D
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 28 lis 2004, 13:06

Z drugiej strony niekoniecznie musiała mieć te orgazmy, mogła przecież udawać, albo jej się wydawało, ze ma. Są czasem takie momenty, że przyjemność jest tak duża, ze graniczy z orgazmem, niekoniecznie musi nim być jednak.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 lis 2004, 13:20

Tr3sor - ja nie zazdroszcze kobietom orgazmow. Kiedys doszlismy w dyskusji do tego, ze ich orgazm znacznie rozni sie od naszego. Jest moze i dluzszy ale nie tak intensywny. Czyli musisz odpowiedziec sobie na pytanie czy czekolade wolisz zjesc w 5 sekund czy lizac ja przez minute ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 lis 2004, 13:44

A ja mysle iż orgazm orgazmowi nie jest równy ! po drugie ..... intensywniejszy to mają jednak kobiety !!! i dłuższy i w ogóle przy jednym stosunku mogą ich miec wiele !! a My PANOWIE ILE ????? no młodzi to moze bez wyciagania dają rade dwa razy , no moze i trzy , ale to juz wyjątki , i też zdazajace sie sporadycznie ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lis 2004, 15:05

Osobiście, jak i moja Pani wolimy mieć jeden a porządny (mówię tu o pełnym stosunku, a nie pettingu) . Stawiamy na jakość prze ilością.
A jeszcze mam pytanie: czy często zdarza się wam osiągać orgazmy równocześnie?
Kochać i być kochanym
Gość

Postautor: Gość » 28 lis 2004, 15:16

Jarek zgadzam sie z Toba w zupelnosci! Ja i moje kochanie tez wolimy raz a porzadnie bo suma sumarum to o wiele przyjemniejsze :).

A co do jednoczesnych orgazmow to dwa razy nam sie to udalo i naprawde uczucie jest neisamowite :).
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 lis 2004, 16:15

hh ja tam wole czekolade lizac przez 5 minut niz zjesc w 5 skund ;P byle bym mogl przez 5 minut ja lizac a pozniej w 5 sekund zjesc ^^ :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 lis 2004, 19:04

Krzys one nie moga miec intensywniejszych bo bylyby zmeczone jak cholera, ja sobie nie wyobrazam aby moj orgazm mogl trwac kilkanascie razy dluzej. Serce by mi chyba padlo :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 lis 2004, 19:16

czy często zdarza się wam osiągać orgazmy równocześnie?

Zawsze, powtarzam, zawsze mieliśmy równoczesne.
Ale to już moja głowa była w tym, aby tak się stało.
Co do wielokrotnych (Jej), kiedyś były sporadyczne, później często, teraz obowiązek!
:564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 lis 2004, 20:39

Mysiorek ale chyba nie podczas pettingu ? :P.

Mavercik chyba masz racje ... jak by orgazm faceta trwal dluzej szlo by zwiariowac ^^ :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 28 lis 2004, 21:32

Maverick pisze:Krzys one nie moga miec intensywniejszych bo bylyby zmeczone jak cholera, ja sobie nie wyobrazam aby moj orgazm mogl trwac kilkanascie razy dluzej. Serce by mi chyba padlo :)

Ty chyba nie widziales jak kobieta ma porzadny orgazm. To co sie z nia dzieje to z porownaniem do nas to pikuś! Piszesz znow o rzeczach o ktorych za wiele nie wiesz :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 lis 2004, 21:42

A Ty to moze wiesz wiecej? Znasz jeden, moze kilka przypadkow. Poza tym niewiem jaki jest Twoj orgazm. No i wytlumacz mi to jak to kobiety robia ze po orgazmie nie sa zmeczone a facet tak? Poza tym jak bym mial te czekolade lizac zamiast jesc to tez bym sie wil jak cholera ;)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 28 lis 2004, 21:51

Kobiety po orgazmie nie sa zmeczone?
I w tym momencie musialabym zacytowac studenta (a propos porzadnego orgazmu)
Ja np po naprawde mocnym orgazmie prawie zasypiam i ledwo jestem w stanie utrzymac sie na nogach (raz walnelam o framuge idac do lazienki :) )
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 28 lis 2004, 21:52

A kto powiedzial ze kobiety nie sa zmeczone?? Wszystko zalezy w jaki sposob sie uprawia seks. Bo jesli to partnerka jest strona dyktujaca tempo (Patrz: na jeźdzca) to zapewniam cie ze po orgazmie padnie wyczerpana. Przewaznie to facet pracuje i dlatego jest taki wyczerpany. Co nie znaczy ze kobieta jest w pelni sil!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 lis 2004, 21:54

No tak, ale mnie raczej chodzi o zmeczenie samym orgazmem, a nie dojsciem do niego. Mniejsza z tym, ktos kiedys napisal, ze facet po dobrym seksie idzie spac a kobieta jest przepelniona pozytywna energia itd.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 28 lis 2004, 21:58

Maverick pisze:ktos kiedys napisal, ze facet po dobrym seksie idzie spac a kobieta jest przepelniona pozytywna energia itd.

Dla mnie dobry seks to niezly srodek nasenny z reguly :)
Choc to jeszcze zalezy od pory dnia, bo po porannym na poczatku jestem zmeczona, ale potem, choc jeszcze jakis czas zamroczona :) mam jednak sporo energii. Ale to tylko po porannym (no max poludniowym) seksie :D
Gość

Postautor: Gość » 28 lis 2004, 23:17

Ja zwykle po wieczornym seksie jestem zmeczona ale nei zasypiam. Lubie sobie tak lezec i moje kochanie stara sie rowniez nie zasypiac. Potrafimy czasem cala noc przegadac.
A rano? Poranny sex jest jak mocna kawa :)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 29 lis 2004, 05:48

Hmmm to ja juz niewiem czy kobieta zazdroscic czy nie :O.
Jedyny sposob to chyba zostac na jakis czas kobieta ;>, bo raczej opowiadania jak wyglada orgazm zbyt wiele niepokaza. Niedosc ze ciezko to uczycie opisac ... i pod cos podpiac ;P, ehhh a zreszta po co sie licytowac ;P. Jest to przyjemne dla facetow jak i dla kobiet ... faceci niedowiedza sie jak wyglada orgazm kobiety a kobiety jak orgazm faceta ;> I tak juz chyba ma byc ^^ :P.
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 lis 2004, 09:23

Co tu duzo pisać jak przed niektórymi jeszcze jest wszystko przed nimi !! :556:
Kobieta po orgazmie jest rzeska ??? gdzie ty taka widziałeś , chyba tą która udawała go własnie !! :547: Poza tym jak juz pisano , to facet pracuje w zasadzie , choc moze być róznie , ale gdy sex trwa powiedzmy godzinę sam sex bez gry liczę ! to facet ma niezła w tym czasie gimnastykę , poza pozycjami od tyłu i tymi leniwymi gdzie wysiłek ten fizyczny jest mniejszy i tymi gdzie partnerka jest aktywna , to facet uzywac musi też siły fizycznej wiec jak do tego dodasz po godzinie takich zmagan pełne rozładowanie , czyli orgazm , no to nie dziwota ze facet pada na jakiś czas ! Tu trzeba uwazać bo gdy bedziecie to robic w wodzie (jeziorko ) to mozna sie normalnie utopic z partnerką !! :556: m i oNa też nie bedzie miała siły by ustać na nogach ! wiec nie na za głeboką wode chodzcie :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 29 lis 2004, 11:12

to trzeba takie rekawki zalozyc :D

zreszta w wodzie najbezpieczenij uprawiac sex z gumowa lala - zawsze mozna polezaec na takiej jak na materacu - ponoc do szwecji da sie doplynac :)
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Marcinek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Marcinek » 29 lis 2004, 11:24

WIelokrotny orgazm?? tak i bez jakich kolwike watpliwosci.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”