Jak pomoc partnerce w "nauczeniu" sie przezywania
Moderator: modTeam
Jak pomoc partnerce w "nauczeniu" sie przezywania
W wielu topicach byl o tym iz kobieta w przeciwienstwie do mezczyzny. Przezywac orgazm musi sie po prostu nauczyc. Lecz nigdzie ani jednj malutkiej wzmianki w jakis sposob mozna jej w tym pomoc. I wlasnie ten temat mnie nurtuje ... gdyz z moja kaczuszka ;> powolutku poznajemy swoje cialka ... ;> tzn teoretycznie je znamy ... ale ja bym chcial cialko mojej ukochanej jeszcze lepiej poznac ... wiec pozostajemy na pettingu ... ;P. Ale zanim bedziemy sie posuwac dalej chcial bym wiedziec ... jak wspomuc ja w nauce .... mozliwe ze to niebedzie konieczne .... ;> chodz podobno malo prawdopodobne jesli chodzi o kobiety ktore jeszcze nieuprawialy sexu pod zadna postacia ...
PS. Mav uzylem opcji "szukaj" ktora podsunela mi z 40 stron sprawdzilem wszystkie na wszystkich nic ;>
PS. Mav uzylem opcji "szukaj" ktora podsunela mi z 40 stron sprawdzilem wszystkie na wszystkich nic ;>
Ale zanim bedziemy sie posuwac
Fakt, trzeba lepiej poznac swoje ciała.. :547: :547: :547:
Tak jak Sophie mówiła - cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Nie macie się do niczego spieszyć. Nie ma co też znów podpowiadac. Instynkt wam podpowie. Będzie dobrze. Ja też se takie pytania zadawałem i... jakoś do wszystkiego doszedłem.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Emperor jesli cos cytujesz prosze dodaj " " i ... mimo iz jest to wstawione dzieki cudownemu scrypotwi php jako cytat to ow skrypt niedodaje 3 kropka ... zdanie to wyrwane z kontekstu brzmi zupelnie inaczej niz autor chcial przekazac ...
. Chcesz drzec łacha ze spraw dla mnie waznych ?. Niby wolny kraj wolnosc slowa itp ... ale jakos niewidze zeby ktos sie z twojego komentarza rozesmial ...
.
Co do cierpliwosci tej mi niebrak ... i jak narazie niemam zamiaru posunac sie dalej niz moje slonko mi pozwala. Wiece wszystko idzie w jej tepie ... Ze sie naucze ... domyslam sie ale sekt w tym ze ja rowniez niemam zbyt wielu doswiadczen, a fachowa porada bedaca odpowiedzia na chyba jasno zadane pytanie byla by mile widziana ;>.
krzys :564: dla ciebie, dziekuje za PM chyba juz wiecej dobrych rad niedostane
Co do cierpliwosci tej mi niebrak ... i jak narazie niemam zamiaru posunac sie dalej niz moje slonko mi pozwala. Wiece wszystko idzie w jej tepie ... Ze sie naucze ... domyslam sie ale sekt w tym ze ja rowniez niemam zbyt wielu doswiadczen, a fachowa porada bedaca odpowiedzia na chyba jasno zadane pytanie byla by mile widziana ;>.
krzys :564: dla ciebie, dziekuje za PM chyba juz wiecej dobrych rad niedostane
Hyba w ogóle zreygnuje w przekazywaniu swoich wiadomosci ludziom , jesli zaczyna sie tu nie szanowac nawet Priva ! i komus przechodzi przez mysl zastanawianie sie na wklejanie tu tego co na privie , albo pokontne przesyłanie dalej , to nie pozostaje mi nic innego jak poszukać sobie innego forum ! mam tylko nadzieje iz był to swoisty zart , który jednak daje mi wiele do myslenia i wzbudził nutke nie pewnosci!!
{Podciagam do gory!!!
My z mezem rozmawiamy generalnie o wszystkim..ale to ze mam problem sama ze soba jest i nie pomaga rozmowa ani sztuczki, wydziwiaczki a tez chetnie chcialabym sie poczuc zajebiscie ...tak od A do Z. Moj maz chyba tez by chciał!!!}
o co tu chodzi
???? :547:
{Podciagam do gory!!!
My z mezem rozmawiamy generalnie o wszystkim..ale to ze mam problem sama ze soba jest i nie pomaga rozmowa ani sztuczki, wydziwiaczki a tez chetnie chcialabym sie poczuc zajebiscie ...tak od A do Z. Moj maz chyba tez by chciał!!!}
o co tu chodzi
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Krzysiek widzę ze twoje porady są bardzo pomocne i skuteczne.
Jezeli będę ich potrzebował na maxa to się do ciebie zgłoszę bo jak narazie u mnie wszystko gra..... :564:
Mam nadzieję ze jak będę miał właśnie jakiś poważny problem to spokojnie pomożesz mi tak jak tr3sor-owi.....
POZDRO 4 ALL
Jezeli będę ich potrzebował na maxa to się do ciebie zgłoszę bo jak narazie u mnie wszystko gra..... :564:
Mam nadzieję ze jak będę miał właśnie jakiś poważny problem to spokojnie pomożesz mi tak jak tr3sor-owi.....
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Hmmm ... u mnie tez wszystko gra ... i gralo zanim zalozylem ten topic ... po prostu dowiedzialem sie na tym forum iz kobieta mosi sie tego nauczyc ... a ze wczesniej niemailem pojecia ze orgazmu rzeba sie uczyc :566: to zapytalem ...
Niezawsze trzeba miec problem lub cos mosi byc nie tak zeby pytac
:564:
Niezawsze trzeba miec problem lub cos mosi byc nie tak zeby pytac
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”