OSTRA JAZDA - to znaczy jaka ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
OSTRA JAZDA - to znaczy jaka ?

Postautor: Bender » 18 lis 2004, 01:27

czesto w rozmowach ze znajomymi czy na jakims czacie czy inszym GG
spotyka sie okreslenie Ostra Jazda w odniesieniu do seksu
kazdy jednak rozumie to inaczej - a indagowac raczej nei wypada bo albo wyjdzie sie na prawiczka co to tylko po bozemu :570: albo na zboka i perwersa :D

jedni za hardcore maja oral inni anal a jeszcze inni zakladanie ponczoch :551:

mnie sie kojarzy ostra jazda z odsyc szybkim, mocnym seksem - klapsy dosyc mocne, trzymanie za wlosy - czyli taki gwalt co niby kobeity chca ale z umiarem ;)

a wy jak to widzicie ?
Awatar użytkownika
Lady
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lady » 18 lis 2004, 01:55

Myśle że ostro może być ale bez tego szarpania za włosy................
Mi raczej "ostra jazda" przywodzi ma myśl to,że to ja jestem aktywniejsza niż facet, no ale to kwestia upodobań. Gdyby jakiś facet znienacka wymierzył mi "dość mocnego klapsa" to by takiego gema dostał że ho!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 lis 2004, 10:06

Ostra jazda?Hmm....Pewnie chodzi o ostry(może trochę wyuzdany :D ) sex,ale nie sądze,że o perwersje.Perwersje,to nie "ostra jazda",ale zboczenie.Lecz tak jak pisałam już przy okazji innego tematu:wszystko dozwolone,jeżeli dwie strony zgadzają sie na to.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 lis 2004, 10:19

Ostra jazda to , dla kazdego moze byc inną rzecza , i tak dla jednych bedzie to szybki gwałtowny sex bez gry wstepnej albo bardzo krociutkiej szybkim zrywaniu z siebie ubrań , i przejscie do szybkiego numerka czyli szybkiej i gwałtownej penetracji pochwy z mocnym trzymaniem partnerki , gryzienia jej , jesli to lubi , dawanie jej klapsów jesli to lubi duszeniem specyficznym , jesli to lubi , wyzywaniej jej , jesli to lubi , szybkie zmiany pozycji itd.
Dla innych bedzie to tak samo jak długi i namietny sex z gra wstepna , ale w bardzo wielkim skrócie .Ostra jazda za zwyczaj nie trwa dłuzej no nie wiem , to tez zalezy od podniecenia , ale mysle ze nie dłuzej jak 10 minut Dla wprawnego faceta no moze 30 minut
Kobiety uwielbiają gwałtowny sex ! choc też nie zawsze ! i musi takowa ostra jazda , kojazyc im sie z lekkim powtarzam lekkim bulem zadawanym umiejetnie przez kochanka ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 18 lis 2004, 10:54

krzys jak zwykle chyba ma racje :564: .

To co dla jednych bedize ostra jazda dla innych bedzie wyjatkowo nudnym sexem ... wszystko zalezy od upodoban ... A gdzie jest granica miedzy ostra jazda a perwersem ... jak dla mnie ta ostra jazda powinna sie skonczyc na tym iz jest to szybszy niz normalnie "numerek" i na tym iz partnerzy zadaja sobie maly bol ... ;>.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 18 lis 2004, 10:59

krzys jak zwykle chyba ma racje .
nic dodac nic ujac :)
ale mysle ze w zwiazku nie ma czegos takiego jak perwersja skoro oboje partnerow sie na cos zgadza to chyba normalne
jest to wylacznie ich sprawa :)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 lis 2004, 11:17

Cytat"ale mysle ze w zwiazku nie ma czegos takiego jak perwersja skoro oboje partnerow sie na cos zgadza to chyba normalne"(jak zaznaczacie cytaty-odp.na priv proszę)

Właśnie o to mi również chodzi.Swoja drogą ostra jazda jest o niebo lepsza niż sex "pensjonarki" g:P .Wcale nie kojarzy mi się z bólem i wcale nie musi to trwać tylko 10 minut.

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 lis 2004, 11:38

No to napisz jak według Ciebie to wyglada !? dlaczego tego nie robisz ? zabierasz głos w temacie a nie wypowiadasz sie w nim do konca , albo .....rzeczowo? dlaczego? :566: :564:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 18 lis 2004, 11:44

no wlasnie chodzi o to zeby usrednic znaczenie i stworzyc jakas definicje :)
bo to jak z samym seksem - wszyscy o tym mowia ale kazdy inaczej ;)
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 lis 2004, 11:46

Krzys...Nie będę na forum wypowiadać się jak to robię.Jednak nie końca chcę sie otwierać i sorki.Myślę,że szczegóły dot. tego jak uprawiam sex mogę zostawić dla siebie:-)To intymne!Jeżeli chodzi o ból,to mam tu na myśli,że jakiekolwiek "razy"(kąsanie,czy klepanie w pupę itp.) nie musza być zadawane z sadystyczna siłą. :564:

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 lis 2004, 11:59

Wdzisz jak bys od razu napisała co masz do powiedzienia o sexie tym (ostra jazda ) to kazdy by to odebrał w sposób jakie masz na ten temat zdanie , a nie ze tak robisz !! teraz po tym poscie przepadło ! pomysl zanim cos kiedys napiszesz !! to co ktos tu pisze nie musi oznaczac, ze powiedzmy w tym przypadku tak robi od razu!! tylko ze tak to widzi , takie ma zdanie , a nam tu o zdania chodzi a nie o to jak sie ktos kocha ! :564:
Piszac to co napisałem po wyzej , nie miałem na mysli sadystycznej siły , ale taką siłe jaką zaakceptuje partnerka ! :564:
-SrAmSoN-

Postautor: -SrAmSoN- » 18 lis 2004, 14:37

Ostra jazda jest, gdy pędzę swoją skodą 40 km/h :)
Wszystkie panny tak na mnie patrzą... ;)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 18 lis 2004, 14:45

Sramson:DOBRE!!!!!!!!!!
Krzys,ale ja napisałam już,że lubię ostrą jazdę g:hmm Nic nie przepadło.Mogę pisać dalej :564:
Zazwyczaj jednak pisze to co myślę i to co zgadza się z moim wartościowaniem pewnych spraw.Nie będę tu pisać,a pan x robi to tak,a tak.Po co?To maja być nasze odczucia i zdania w temacie.Nie będę wypowiadać się za innych,bo nie znam ich myśli przecież i nie zaglądam do ich sypialni. :)

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 18 lis 2004, 16:17

Jakos sie nie rozumiemy , ale to nic zmieni sie to w trakcie ! :564:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 18 lis 2004, 18:25

Mona Lisa - dokladnie o to chodzilo - nie jak ostro jezdzcie tylko jak waszym zdaniem wyglada ostra jazda - bo mozna miec zdanie na jej temat a uprawiac seks tantryczny powolutku kiwajac sie na boki godzinami
pytanie bylo proste - co rozumiecie przez "ostra jazde" i tyle
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 18 lis 2004, 19:24

Dla mnie udany seks jest ostra jazda :D Wiec ja ta ostra jazde mam zawsze Kobieta z ktora jestem spelnia wszystkie moje pragnienia ja staram spelnic sie jej i tak to nam wychodzi ostra jazda :D:D:D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 18 lis 2004, 21:11

saint pisze:Dla mnie udany seks jest ostra jazda :D Wiec ja ta ostra jazde mam zawsze Kobieta z ktora jestem spelnia wszystkie moje pragnienia ja staram spelnic sie jej i tak to nam wychodzi ostra jazda :D:D:D
dobrze powiedziane ;) dla mnie ostra jazda to jak robimy cos innego cos bardziej szlonego
cos czego nie ma na codzie :)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 19 lis 2004, 01:05

Beneder!Widzę,że rozumiesz o co mi chodzi!Ale sex tantryczny?To nie dla mnie- zapewniam!Zanudziłabym się g;) Nie z moim temperamentem!
Krzys :564: na pewno dogadmy się....kiedyś ;)

Joe Cocker
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 19 lis 2004, 01:08

I chyba tym powinna byc ... skoro juz cos nazywac ostra jazda to powinno byc to cos na co niezawsze bysmy sie odwazyli. Na jakies innowacje, moze z nutka perwersji. A moze na biurku szefa ;P. W szkolnej klasie ;]. Dla mnie chyba niebylo by bardziej ostrej jazdy jak na ten tychczas ;> niz seks z ukochana opierajac sie o drzwi mojego pokoju w czasie kiedy moja kochana rodzicielka jest w domu :D. Rozkosz plynaca z seksu + adrenalina ... (kocham adrenaline ;P) chyba bym zwariowal ze szczescia :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 lis 2004, 08:25

Albo w hipermarkecie , w damskiej ubikacji gdzie pełno kobiet , i te ich spojrzenia gdy wychodzicie z kabiny ! :564: :564: :564: :564: :564: co ona ze mna robi !?????? :556: ale mi sie to podoba !!!!!! :564: :547:
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 19 lis 2004, 10:07

No,no Krzys-cóż za pomysłowość!Może w windzie?Szybki lodzik :P :562: :556: ?!

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2004, 11:46

:564:
Ostatnio zmieniony 22 lis 2004, 21:01 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 22 lis 2004, 16:11

"Szybki"-dajmy innym możliwość na zrobienie lodzika :547:

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 22 lis 2004, 17:03

krzys pisze:Albo w hipermarkecie , w damskiej ubikacji gdzie pełno kobiet , i te ich spojrzenia gdy wychodzicie z kabiny ! :564: :564: :564: :564: :564: co ona ze mna robi !?????? :556: ale mi sie to podoba !!!!!! :564: :547:

Tylko widzisz, tu zawsze jest problem, ktora wybrac? Bo meskie spojrzenia, kiedy wychodzi sie z meskiej sa o niebo lepsze!!! Kobiety zwykle patrza z wrogoscia, a mezczyzni otwarcie zazdroszcza ;)

A ostro to jest wedlug mnie z mala adrenalina, roznie to jest dla kazdego. Mi sie podobaja takie miejsca troszke publiczne, do ktorych ktos moze wejsc, albo cos uslyszec :) . O reszcie na razie nie opowiem :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2004, 17:12

;)
Ostatnio zmieniony 22 lis 2004, 21:02 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Gość

Postautor: Gość » 22 lis 2004, 17:17

Czy ja wiem czy mniejszy stres? Ja uwazam, ze mniejszy stres jest w meskiej (dla kobiety rowniez). Zgadzam sie z Miltonia, jest zdecydowana roznica w spojrzeniach.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 lis 2004, 18:12

Ale damskie wc sa czystsze...
Co do windy i przycisku STOP - wszystko zalezy jaka winda. Bo co z tego zxe ma STOP jak ktos wcisnie i ona ruszy... albo nie ma drzwiczek i jak stoi miedzy pietrami to wszystko widac :)
Gość

Postautor: Gość » 22 lis 2004, 19:13

To trzeba sie zatrzymac tak, by wiekszosc windy (ta dolna) zatrzymala sie na malo uczeszczanym pietrze :D

A to ze damskie WC sa czystsze to masz racje choc to niestety nei zawsze jest regula.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 22 lis 2004, 20:39

Mnie na samyma mysl o seksie w toalecie odrzuca :O. Kazde inne miejsce prosze bardzo winda itp ... ale WC jest zeby sie wysikac i wysrac ... a nie zeby sie kochac ... :/ Jak czysto by w toalcie niebylo dla mnie i tak bedzie tam "Brudno" ze wzgledu na to do czego owe pomieszczenie sluzy :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2004, 21:03

Masz 18 lat , wiele jeszcze przed Tobą ! :564: :547:

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”