Gra planszowa ROZKOSZ :)
Moderator: modTeam
Gra planszowa ROZKOSZ :)
Czy ktoś z tek gry korzystał
Czy to jest w ogóle dobre 
http://allegro.pl/show_item.php?item=35158726
Cos wiecej o tym ;>. Niedrogo (no mzoe troszke ;P) wedlug komentarzy ludzie to chwala ;> i sie podoba ...
Swoje zdanie na ten temat dodam jak mi przysla ^^
Cos wiecej o tym ;>. Niedrogo (no mzoe troszke ;P) wedlug komentarzy ludzie to chwala ;> i sie podoba ...
Swoje zdanie na ten temat dodam jak mi przysla ^^
Hmm, o ile sobie dobrze przypominam to mialam niedawno te gre w lapkach. I wspominam bardzo milo. I bardzo polecam. Czemu? Bo to doskonaly stymulator wyobrazni i po jednej takiej grze czlowiek ma mase roznych nowych pomyslow. A fakt, ze jest tam sporo roznych zadan i kazda gra jest zupelnie inna od poprzedniej i nastepnej sprawia, ze mozna w nia grac nie tylko raz.
cytrynka pisze:po 5 latach moga sie pomysly wyczerpac
wiem cos o tym;)
ee no cytrynko poczekaj az krezys przeczyta
5 lat i brak pomsylow ? eeeee
pora wiec moze te smielsze realizowac ?
po 50 latach to jeszcze bym uwierzyl
apropos - czy ktos chce zyc wiecznie ? wyobrazacie sobie sex po 200 latach ?
po 500 ? jednego partnera ?
polecam cykl ksiazek Nancy Kress - Hiszpańscy Żebracy - nieco tam jest na ten temat - uwaga to SF

co do tego czy grac samemu we dwoje czy grupowo
wydaje mi sie ze w groni bliskich znajomych mozna zagrac wspolnie
wszystkie zyczenia, rozkazy itp zapisac na karteczke
a potem juz we wlasnych sypialniach pary realizuja to z karteczek
hmm mozna by cie niezle nagrzac jak sie wie co jest w menu np przez weekend
przecierz panie plotkuja w swoim gornie o swoich partnerach przygodach lozkowych
faceci tez - choc raczej sie chwala jeden przed drugim i maja tendencje do konfabulacji
w gronie znajomych na jakims wyjezdzie weekendowym mozna zagrac wspolnie -
przecierz jestesmy duzi i wiemy co robi wieczorem w lozku nasz przyjaciel ze swoja kobieta i vice versa
wiec zabawa moze byc niezla o ile wyzbedziemy sie nadmiaru pruderii
Wiesz, mysle ze po 200 latach ciupciania nie mialoby juz znaczenia z kim. Sprobowaloby sie TYLU rzeczy ze wszystko byloby tak samoapropos - czy ktos chce zyc wiecznie ? wyobrazacie sobie sex po 200 latach ?
po 500 ? jednego partnera ?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”