Ciąża??!! prosze o pomoc!!!! plis!!
Moderator: modTeam
Ciąża??!! prosze o pomoc!!!! plis!!
moja dziewczyna od 35 dni nie miała kresu(od końca ostatniego).... czy ejst w ciązy!!?? w polowie tego czasu była u ginekologo po tabletki antykoncepcyjne i ginekolog pow ze nie ejst w ciązy... od tego czasu nie współzylismy... czy to mozliwe co o tym sądzicie ona ma 16 lat dopiero skonczone
phi
To raczej mało prawdopodobne by twoja dziewczyna była w ciąży i jeśli zaczęła przyjmować od niedawna tabletki anty to organizm musi sie przezwyczaić do nich.Jednak dla pewności proponuje wam test ciążowy.To tylko 13 zł a bedziecie mogli spać spokojnie 

Najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla ciebie wszystkim....
Czarek pisze:nie... nie wzięła ich jeszcze... bo miala wziąc od czasu pierwszego dnia okresu ale ten dzien nie pojawił sie...
z medycznego punktu widzenia istnieje wiele czynników które mogą opóźnić okres
dużej utraty tkanki tłuszczowej w krótkim czasie do zaburzeń hormonalnych, ale jeśli ginekolog powiedział jej że nie jest w ciąży to chyba wie co mówi. Popieram pomysł z testem tylko przeczytajcie wcześniej instrukcje bo jak się zabarwi pole C to nie znaczy to ciąża tylko control (test wykonany poprawnie) bo i z taką interpretacją testu się spotkałem
Czarek pisze:tobi sie test..... za chwile bede wiedział co sie dzieje... boze jaki to jest stres... ja juz mysle o tym co ja zrobie.... bede msuiał sie zabic ale badzmy dobrej mysli bedzie dobrsze!!
stary wyluzuj trochę weź kilka głębokich oddechów bo od tej adrenaliny to ci pikawa stanie
i nie traktuj tego jak koniec świata... Twoja partnerka też pewnie jest zdenerwowana więc nie wprowadzaj dodatkowo takiej nerwowości!!!!
DREADMAN pisze:czarek ty masz 49 lat? naprawde
i dlatego ma dziewczynę w wieku 16?? To ewidętny błąd... chyba miało być 19 -> w to uwiarzę
niestety nie pochwalam tego .......... na wszystko przychodzi pora ale zawsze to był "zakazany owoc " i dlategoż młodzież sięga to co nie dla nich , wiek 16 lat to czas nauki czas przygotowania do życie do tego by dorosnąc emocjonalnie i potrafic sobie radzic z dorosłym życiem , częstokroć nie jestescie w stanie myslec na wyrost liczy sie dziś , juz, a to co jutro nieważne , trzeba robic wszystko z rozsądkiem ale często rozsądkiem kieruja chłopcy i to jest ból że dziewczyny ulegaja .................ZANIM COŚ ZROBISZ ZASTANÓW SIE CZY WARTO ............. CZY ON JEST TEGO WART.......... pytaj siebie sto razy a za sto pierwszym może zrozumiesz że to nie dla Ciebie ............. pozdrawiam 

mysle ze to kwestia wychowania i charakteru, oraz kultury osobistej ,wiele zalezy od tego jak mama przygotuje córkę w dorosłe życie ................. trzeba byc dojrzałym psychicznie i emocjonalnie ......... by potem nie było dzieci na śmietnikach ani samobójstw............wiem co mówie, naprawde ..............
tr3sor pisze:A niech te 16 zachodza w ciaze byle jak najwiecej
Heh, mialam w swojej rodzinie przypadek 15 w ciazy i wierz mi, ze nawet dla dobra ogolu nikomu bym tego nie zyczyla. Dziewczyna ma teraz neicale 17 lat i dzieciaka wychowuje a facet rownie szybko zniknal jak sie pojawil.
Dlatego uwazam, ze zanim sie z kims pojdzie do lozka to nalezaloby go choc troche poznac :562:
ja pierdole..sorry. jak mnie censored wypowiedzi typu:
"A niech te 16 zachodza w ciaze byle jak najwiecej ... moze wtedy ich kolezanki zrozumieja ... i moze one same beda potrafily swoje corki ustrzec przed swojim bledami ... "
"16latki chca sie stukac to prosze bardzo, wolno im. Nawet 14 latki itd. Byle sie zabezpieczali jak juz podejmuja taka decyzje. "
Ciekawe jak wasze dzieci beda sie rżnąć w takim wieku to czy wamto bedzie latac..albo jak 15-letnia corka wroci do domu z dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!!
"A niech te 16 zachodza w ciaze byle jak najwiecej ... moze wtedy ich kolezanki zrozumieja ... i moze one same beda potrafily swoje corki ustrzec przed swojim bledami ... "
"16latki chca sie stukac to prosze bardzo, wolno im. Nawet 14 latki itd. Byle sie zabezpieczali jak juz podejmuja taka decyzje. "
Ciekawe jak wasze dzieci beda sie rżnąć w takim wieku to czy wamto bedzie latac..albo jak 15-letnia corka wroci do domu z dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!!
ja pierdole..sorry. jak mnie censored wypowiedzi typu:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”