za duzo "kisielku" u niej....
Moderator: modTeam
za duzo "kisielku" u niej....
sorki ze tak nazwalem... jak sobie z tmy radzicie?chodiz o to ze gdy skonczymy zabawy w lozku moja dziewczyna jest tam cala mokra... chcielibysmy sie wtedy poptzrytulac ale ona sie niekomfortowo czuje i musi sie umyc. macie jakies rady???
Nie wiem czemu piszesz, że jest za dużo. Podniecona kobieta zawsze wydziela "soczki" a może ty jeszcze spuszczasz się w niej. To, że taka mokra czuje się mało komfortowo to naturalne (spróbuj wstawić się w jej położenie) i umycie się, a najlepiej wspólne, to największa przyjemność i można zaczynać od nowa.
Kochać i być kochanym
Bleh ... a ty sie z tym nieczuje troszke niekomfortowo ?. Rozumiem ze to wszystko naturalne objawy ... i ze tak jest i bedzie ... ale chyba wolal bym jak Jarek mowi wspolnie z nia wskoczyc pod prysznic / do wanny niz miziac sie z nia dalej w badz co badz wlasnych "soczkach". Jakos mi to nieleze
:566: .
A pod prysznicem moze sie calkiem fajna zabawa rozkrecic ^^ ;]
A pod prysznicem moze sie calkiem fajna zabawa rozkrecic ^^ ;]
bardzo slusznie Panowie, wpedzajcie dziewczuche w kompleksy ! I tak czuje sie niekomfortowo a TY chcesz rady
? Jakie ? Tak jest i nie ma wyjscia. Trzeba polubic aprzynajmniej zaakceptowac.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
CZUJE SIE ZLE , DLATEGO ZE SIE CZUJE , BO GADACIE O CZYMŚ O CZYM NIE POWINNISCIE ! gdzies w pewnym momencie jak byś powiedział jej iż jestes zachwycony tym iż Ona tam jest taka mokra nie było by tego co teraz jest
i znowu jak sie znajdzie kolejny jej partner tej dziewczyny , jak juz bedzie tak ze z soba nie bedziecie bo tak moze byc , bedzie sie musiał uzerac z naleciałosciami które ma w sobie dziewczyna i przekonywać ją i własnie to jest wspaniałe ze jest tam tak mokra i ze bardzo sie to podoba i ze chce by tak było zawsze , wtedy dziewczyna bedzie sie czóła komfortowo mimo iz bedzie nie wiem jak mokra na dole ! :564:
Napisałem bym cos wiecej ale z racji nie moznosci edycji postów po prostu nie mogę

Napisałem bym cos wiecej ale z racji nie moznosci edycji postów po prostu nie mogę

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
20lat pisze:mi by to w ogóle nieprzeszkadzalo ,a co do tej mokrosci to ja bym jej wszystko wylizal zeby wkoncu czula sie komfortowo,wkoncu trzeba sobie pomagac!!!! a i przyemnosc bym czul przy tym wielka:)
O!!! i to podejscie tego młodego człowieka mi sie podoba !! gdyby tak było u was nie było by tej polemiki ! :564: jest czas by wszystko naprawic

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
A ja tu calkowicie popieram psychologiczne podejscie Krzysia. Problem jest nie w tym, ze jest mokra, ale ze sie z tym zle czuje i to trzeba zmienic. A czy potem bedziecie sie razem myc czy nie, to niech to bedzie przyjemnosc i wybor, a nie koniecznosc. Tak dla wyjasnienia, to koniecznosc umycia zaraz po traktuje sie jako natrectwo!!! A to jest juz jednostka chorobowa!!!
Ludzie, wiecej naturalnosci i luzu.
Ludzie, wiecej naturalnosci i luzu.
Mokra Cipka to CUDOWNA CIPKA
W ogole co to za problem
?? Nie moze sobie lezec z mokra cipka w lozeczku?? Zapewniaj ja ze to wspaniale uczucie dla Ciebie! No chyba ze Ty tez tego nie lubisz
Ale jak mozna nie lubic mokrej cipeczki
To lepsze niz lody czekoladowe
A jak to juz taki wielki problem to husteczka higieniczna i przejechac
Ja nigdy ze swoja partnerka nie przywiazywalem do tego uwagi i do glowy by mi nie przyszlo ze mozna w lozku przejmowac sie takimi pierdolami!! TO PSUJE CALA ATMOSFERE!!
Student pisze:Mokra Cipka to CUDOWNA CIPKA
Z tym sie trudno niezgodzic ... ;>
Ale jesli to jej pierwsze doswiadczenia zwiazane z sexem (tzn. jesli jestes jej "pierwszym") to chyba i bez tej "akcji" bylo by ciezko ja przekonac iz chcesz aby taka byla ...
No coz w kazdym razie ja jeszcze przed tym jestem ;D i na pewno niekupie chusteczek ^^
przekonasz przekonasz... mi to nie przeszkadza, a na pewno nie bede latac od razu do lazienki albo szukac chusteczek recznikow czy cholera wie czego. wole sie wtulic w mojego mezczyzne, mala przerwa i powrot do harcowania 
I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
Oj dziewczyny lubią się wtulać "po" zresztą faceci też ;-) Ja nie wiem jak się wtedy można przejmować soczkami. Przecież to naturalny płyn, a nie jakieś toksyny. Mam wrażenie że Ty bardziej się przejmujesz tym niż ona i dajesz jej do zrozumienia to niepotrzebnie, bo tylko wszystko pogarszasz. Nie lepiej się przytulić? Taki gest bardzo zbliża ;-) Seks to nie tylko zajęcie fizyczne jak szkolny W-F po którym należy się umyć. To także w połączeniu z miłością przeżycie emocjonalne. (Przynajmniej w praktyce, bo nie zawsze niestety)
Chusteczką? Języczkiem lepiej, będzie to dla niej o wiele przyjemniejsze i dla niego też.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- jamaicanflower
- Maniak
Biedna dziewuszka... :563: następnym razem zliż jej soczki, przytul, powiedz, że była cudowna itp. potem sięgnij po chusteczki i demonstracyjnie umieść je w koszu na smieci mówiąc: "nie wiem jak ty, ale ja nie wiem po cholere nam one, wedlug mnie to jest dla nich najlepsze miejsce". Trzeba tylko zadbać o rekwizyty: chusteczki i kosz 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”