Nagminna chec oddawania moczu w trakcie pieszczot
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Nagminna chec oddawania moczu w trakcie pieszczot
Otoz mam taki problem ze w czasie pieszczot z dziewczyna chce mi sie co chwile sikac,nie wiem czy to wynika z podniecenia czy z czego. Dodam ze nie pije duzo;( To sie stae uciazliwe jak w czasie 3 godzin 3-4 razy musze isc do WC. Ma ktos podobny problem,albo wie co na to poradzic??
-
- Zaglądający
hmm no własnie wszedzie szukałam tego tematu w ktorym bedzie poruszony problem sikania podczas stosunku..
mam problem gdyz jestem dziewica i od neidawna zaczelam probowac sypiac ze swoim facetem i probowalimy 3 razy i za kazdym razem jak mi tylko wsadza nawet pare cm mi sie zaczyna chciec siku tzn wiem ze mi sie tak naprawde nie chce bo sikałam przed chwila ale mam takie uczucie jakbym miala zaraz popuscic.. nie dosc ze tak mam to jeszcze strasznei boli .. czy to normalne ze mam takie uczucie? gdzies pisało ze jak tak sie robi to niby członek ociera o punkt G ale kurde mi tylko pare cm wsadzi ja juz mam uczucie ze sikam ;/ .. i czy to minie bo wcale mi sie to nie podoba bo zaciskam miesnie i zaczyna bolec ..
mam problem gdyz jestem dziewica i od neidawna zaczelam probowac sypiac ze swoim facetem i probowalimy 3 razy i za kazdym razem jak mi tylko wsadza nawet pare cm mi sie zaczyna chciec siku tzn wiem ze mi sie tak naprawde nie chce bo sikałam przed chwila ale mam takie uczucie jakbym miala zaraz popuscic.. nie dosc ze tak mam to jeszcze strasznei boli .. czy to normalne ze mam takie uczucie? gdzies pisało ze jak tak sie robi to niby członek ociera o punkt G ale kurde mi tylko pare cm wsadzi ja juz mam uczucie ze sikam ;/ .. i czy to minie bo wcale mi sie to nie podoba bo zaciskam miesnie i zaczyna bolec ..
To jezeli Twoj partner nie ma nic przeciwko to po prostu nie powstrzymuj tego uczucia tylko popusc. Jak sie chce to sikaj! I tak nie wysikasz nic jezeli bylas przed chwila w toalecie a przynajmniej nie bedziesz sie spinac. Najwazniejsza rzecz to sie rozluznic, nie napinac tych miesni bo wtedy bardziej boli. Relax i zrobcie to raz a porzadnie. Mysle ze jak juz bedziesz miala stres pierwszego razu za soba to i to uczucie odejdzie.
- DZIEWCZYNKA
- Bywalec
hehe wiem on mi moiwl zebym jak cos sikała on to zakceptuje byleby mi dobrze bylo i nie bolało .. tylko ze hmm no kure nasikac na kolesia podczas stosunku ;/ no masakra ale jazda ;/ miała ktoras tak z was kiedys? ;/ i w ogole jak proobuje sie rozluznic to to tak delikatnie szczypie ,..nie mocno ale tak dziwnei niby szcyzpie niby laskocze nie wiem co to dziwnei tak ;/ normalne to?
[ Dodano: 2005-05-18, 21:51 ]
dziewczynka no oby jak narazie to nei zaciekawie no ale w sobote sproobujemy jeszcze raz to sie okaze
[ Dodano: 2005-05-18, 21:51 ]
dziewczynka no oby jak narazie to nei zaciekawie no ale w sobote sproobujemy jeszcze raz to sie okaze
- DZIEWCZYNKA
- Bywalec
Mała_Mi pisze:hehe wiem on mi moiwl zebym jak cos sikała on to zakceptuje byleby mi dobrze bylo i nie bolało .. tylko ze hmm no kure nasikac na kolesia podczas stosunku ;/
No to masz dodatkowy komfort skoro on nie ma nic przeciwko. Sikaj! Jak masz pusty pecherz to i tak nic Ci nie wyleci. Widac strasnie spieta jestes. Wypij lampke wina czerwonego przed potem niech Ci zrobi porzady rozluzniajacy masaz i do dziela.
dziewczynka hahahaha napisze napisze ;p;p
sarah heh ano 3ba bedzie cos wymyslec.. damy rade .. w ogole na poczatku to wejsc nei chciał .. ale po paru proobach i rozciaganiu sie wsuwa coraz bardziej moze tym razem sie uda w całosci jak sie rozluznie i nie posikam hehe i moze to uczucie minie jak sie błone przerwie i wszytko poszerzy heh ;p
sarah heh ano 3ba bedzie cos wymyslec.. damy rade .. w ogole na poczatku to wejsc nei chciał .. ale po paru proobach i rozciaganiu sie wsuwa coraz bardziej moze tym razem sie uda w całosci jak sie rozluznie i nie posikam hehe i moze to uczucie minie jak sie błone przerwie i wszytko poszerzy heh ;p
-
- Weteran
Oj, jakze ja rozumiem. Mam dokladnie to samo. Stanowczo strasznie chce mi sie siusiu przy stosunku. Ale zwazajac na moj niewielki staz to czuje, ze to z czasem minie.
A przy pierwszym razie z tym akurat nie mialam problemu. Za bardzo zabolalo, zebym w ogole o tym pamietala.
Co do wyjasnienia tego zjawiska, to podobno punkt G znajduje sie w bliskiej odleglosci od pecherza i nacisk w tych okolicach daje uczucie jakby sie chcialo do WC. I z czasem mija. Wiec nie martwic sie tylko do dziela !
A przy pierwszym razie z tym akurat nie mialam problemu. Za bardzo zabolalo, zebym w ogole o tym pamietala.
Co do wyjasnienia tego zjawiska, to podobno punkt G znajduje sie w bliskiej odleglosci od pecherza i nacisk w tych okolicach daje uczucie jakby sie chcialo do WC. I z czasem mija. Wiec nie martwic sie tylko do dziela !
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”