Orgazm.Czy to jest normalne w takim czasie??????:(
Moderator: modTeam
Orgazm.Czy to jest normalne w takim czasie??????:(
Witam wszystkich mam pewien problem.Otoz to: kiedy z dziewczyna uprwiamy peting toprzez dluzszy zcas moge niemiec orgazmu.Ale kiedy dochodzi do stosunku pojawia sie znak zapyutania czy to jest normalne czy mam jakies zaburzneia i nieprawidlwo funkcjonuja moje narzady pluciowe.Bo gdy dochodzi to sytuacji kiedy mojej partnerce kilka razy(ok. 10) wloze i wyjme penisa z jej pochwy momentalnie dostaje orgazmu.Takie mam wysonkie napiecie seksualne ze po krotkim stosunku dostje wlasnie orgazm i niepokoi mnie ta sytacja bo zdarzyla mi sie juz kilka razy podrzad.Czy to jest normalne ze w tak szybkim czasie dostaje orgazm?. rozmawialem z nia o tym i twierdzi ze to chyba normalne bo dostaje orgazmu wtedy kiedy mam na to ochote i widocznie tak musi byc.Ale mi jest wtedy glupio ze po tak szybkim czasie kiedy dopiero sie zaczyna przyjemnocs ja juz musze konczyc bo dostaje orgazmu,CZyto normalne zjawisko w moim wieku(20lat)?
1. Bylo
2. Pewnie jest Twoja pierwsza partnerka
3. Ona zbyt wielu partnerow to tez nie miala, bo jak widac nie umie Ci dobrze laski zrobic wiec ciezko Ci dojsc podczas oralu
4. To ze konczysz w niej tak szybko jest normalne. Nie przejmuj sie, sa tacy mistrzowie swiataco koncza zanim wloza... Minia z czasem a jak chcesz wiecej rad na ten temat to poszukaj na forum, bylo miliony razy o przedwczesnych wytryskach.
Pozdrawiam
2. Pewnie jest Twoja pierwsza partnerka
3. Ona zbyt wielu partnerow to tez nie miala, bo jak widac nie umie Ci dobrze laski zrobic wiec ciezko Ci dojsc podczas oralu
4. To ze konczysz w niej tak szybko jest normalne. Nie przejmuj sie, sa tacy mistrzowie swiataco koncza zanim wloza... Minia z czasem a jak chcesz wiecej rad na ten temat to poszukaj na forum, bylo miliony razy o przedwczesnych wytryskach.
Pozdrawiam
Maverick pisze:Takich to podobienstw sie doszukuje, ze to czy bedziesz podczas oralu mial orgazm zalezy od laski, a podczas seksu to zalezy od ciebie. Logiczne? Bo wg mnie tak, a mimo to musze tlumaczyc.
Chocby nie wiem jak dziewczyna dobrze robila laske to nie bedzie to sie rownalo z wejsciem w goraca i podniecona cipke
No co do tego nie musisz mnie przekonywacChocby nie wiem jak dziewczyna dobrze robila laske to nie bedzie to sie rownalo z wejsciem w goraca i podniecona cipke
W sumie masz racje, jednak nie ma co ukrywac, ze od niej zalezy naprawde wiele.Mav piszesz jakby wszyscy faceci odczuwali oral tak samo... Na jednych takie pieszczoty mogą działać intensywniej a dla drugich może to być średnio przyjemne. I nie zależy to tylko od dziewczyny
Student pisze:Chocby nie wiem jak dziewczyna dobrze robila laske to nie bedzie to sie rownalo z wejsciem w goraca i podniecona cipke
oj racja :!: czasami panny mogą się zdołować, bo pomyślą, że są jakoś bardzo kiepskie po francusku przez to, że nie mogą dokończyć
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”