podryw ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

luki

podryw ?

Postautor: luki » 12 lis 2004, 14:23

nie wiem czy bylo,tyle tego jest ze sie szukac nie chce (jak bylo dajcie link chetnie poczytam).Ostatnio zapytalem swoja dziewczyne co by zrobila gdy, jakbysmy sie wczesniej nie znali,podszedl do niej na ulicy i zlapal za tylek,a ona mi na to ze by sie usmiala i wziela ode mnie numer,chyba ze bym sie nie spodobal to wtedy bym dostal w morde :551: .Troche mnie to zdziwilo bo myslalem ze zawsze sie za takie cos dostaje w morde .Wiec pytanie do dziewczyn czy publiczne obmacywanie nieznajomej moze ujsc na sucho albo nawet zakonczyc sie czyms wiecej niz spoliczkowaniem? do facetow czy probowaliscie tak bezposrednio do jakiejs panny uderzac ?

z innej beczki: Jak dlugo czekaliscie na rozpoczecie wspolzycia od poczatku znajomosci ?
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 12 lis 2004, 15:41

jakby jakis facet cos takiego zrobil to wrrrrrr dostalby tam gdzie boli najbardziej!!! w ogóle co to za pomysl?
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 12 lis 2004, 15:46

Ja bym się nie odważył na coś takiego, bo to i tak nic nie da...

z innej beczki: raz zdażyło mi się drugi dzień znajomości osobistej (wcześniej sms) :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 12 lis 2004, 15:55

ona mi na to ze by sie usmiala i wziela ode mnie numer,chyba ze bym sie nie spodobal to wtedy bym dostal w morde

Wg mnie zartowala i chciala zobaczyc jak zareagujesz.
Zreszta sprobuj obmacac nieznajoma dziewczyne. Dostaniesz po mordzie na milion%. A jak nie to wg mnie taka dziewczyna nie jest warta zachodu.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 12 lis 2004, 16:20

eeeeeeeee..
faktycznie jakby to był przytojny i przemiły chłopak, to zainteresowałabym się nim..
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 12 lis 2004, 16:21

a ja nie... sorki ale jesli ma "taki sposob" zeby zainteresowac dziewczyne to ja takiemu chlopakowi podziekuje...
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 12 lis 2004, 16:27

ja bym nie brała tego tak na poważnie, chłopak taki jest bezposredni i tyle, wolę takie coś niż nudziarzy.. ;)
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 12 lis 2004, 17:07

ja ze tak powiem to zrobilem podszedlem do dziewczyny i raczka na pupci a potem lupp i dostalem takiego liscia ze przez 3 dni bylo widac slad na policzku :D ale ja sie nie podalem i teraz jest moja kolezanka :D
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 12 lis 2004, 17:20

natasza pisze:chłopak taki jest bezposredni

Chlopak moze byc bezposredni w inny sposob. Np. przez gre slow, podteksty, jak i gesty. Tak tez jest w pewien sposob bezposredni i nikogo nie obmacuje. Kazdy potrafi obmacac, a nie kazdy umie grac slowami.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 12 lis 2004, 17:43

Nie uważam się za jakiegoś dobrego podrywacza, ale są na pewno lepsze sposoby niż łapanie od razu za tyłek :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 12 lis 2004, 17:55

ja bym nie brała tego tak na poważnie, chłopak taki jest bezposredni i tyle, wolę takie coś niż nudziarzy..

Brak mi słów!!!! Wole nudziarzy niż chamów którzy by mnie łapali publicznie za tyłek! A bezpośredniość nie jest synonimem traktowania kogoś jak szmatę! Współczuje, jeśli podobają ci się tacy faceci...
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 12 lis 2004, 18:08

Zgadzam sie z Aga.

Hardcore pisze:Nie uważam się za jakiegoś dobrego podrywacza, ale są na pewno lepsze sposoby niż łapanie od razu za tyłek

Ja tez nie uwazam sie za Don Juan'a i nim nie jestem, ale jakos radze sobie bez lapania za tylek.
Poza tym co to za podryw - lapanie za tylek. Jak dziewczyna poleci na takie cos to tylko o niej zle swiadczy.
Juz nie wiem co mam napisac. Chyba juz wszystko co mialem do powiedzenia w tym temacie powiedzialem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 lis 2004, 18:29

O rany !! Ludzie Natasza do tego po prostu inaczej podeszła , Wy natomiast nawet nie macie pojecia jak ! złapać za tyłek , czy dać lekkiego klapsa , mozna to zrobic na conajmniej 100 sposobów , i conajmniej 50 z tych że nie dostanie sie od takowej kobiety w pysk ! chyba , ze sie bedzie miało do czynienia równiez z chamką !! co to nic innego jak dać w pysk za takie cos nie potrafi , i takim Panią podziekujemy !! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
dziubek317
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziubek317 » 12 lis 2004, 19:14

zlapac za tylek,lekki klapsik ok.ale w innej sytuacji. nie bylabym zachwycona gdyby facet chcialby mnie w ten sposob poderwac.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 lis 2004, 19:22

To nie chodzi o zachwycenie tylko o to co działo , czy dziac sie bedzie potem ! :564:
Awatar użytkownika
dziubek317
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziubek317 » 12 lis 2004, 19:56

byc moze dziala na inne kobiety ,na mnie nie.jak juz pisalam tylko w innych okolicznosciach. :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 lis 2004, 20:24

Nie to nie o to chodzi , ze to działa , to nigdy nie zadziała w 90 przypadkach , sam też tak mysle , to kwestia jak pisałem co sie dzieje potem i jak reaguja na to obie strony ! :564:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 12 lis 2004, 21:18

na pewno nie chciałabym się zapoznać z takim facetem bo jak dla mnie to nie są odpowiednie metody na podryw. Podrywać można na 1000 innych sposobów. A metoda łapania za tyłek jest metodą zbyt nachalną. Ale każdy lubi co innego.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 lis 2004, 21:30

A metoda łapania za tyłek jest metodą zbyt nachalną. Ale każdy lubi co innego.

Może niektórzy chcieliby być łapani od razu za "kasztany" :556:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 lis 2004, 01:36

A ja Wam powiem tyle, ze mozna zlapac dziewczyne za pupcie, nie dostac z liscia i sobie jeszcze milo pogadac :D Znam to z autopsji :D
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 13 lis 2004, 07:40

Dokładnie! Ciekawe jakbyś się Krzysiu czuł gdybym chwyciła Cię za jaja na przystanku autobusowym przy wszystkich ludziach(oczywiście gdybyś mnie nie znał)? Chyba pomyślał byś o mnie najgorsze rzeczy. To jest po prostu chamskie, nietaktowne i obrzydliwe. Tylko walnąć taką osobę w gębę, albo wykastrować.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lis 2004, 08:53

Aga pisze:Dokładnie! Ciekawe jakbyś się Krzysiu czuł gdybym chwyciła Cię za jaja na przystanku autobusowym przy wszystkich ludziach(oczywiście gdybyś mnie nie znał)? Chyba pomyślał byś o mnie najgorsze rzeczy. To jest po prostu chamskie, nietaktowne i obrzydliwe. Tylko walnąć taką osobę w gębę, albo wykastrować.

Tym jak zwykle Aga nie widzisz róznicy tak gdzie widać ją nazbyt wyraznie (tudziesz przypomne nieszczesnego tygrysa) ;) nie mówimy o łapaniu za narzady rodne a jak bys nie zauwazyła............ z pupę !!
WSZYSTKO trzeba umiec zrobić , nawet złapac dziewczyne nie znajomą z pupę !
I zapewniam Cie iż gdyby mnie złapała jakas dziewczyna z jaja , na pewno nie dostała by odemnie w pysk , zanim nie zamienił bym z nią kilkunastu słów , i jeszcze wszystko też zalezy jak by to zrobiła !! Aga wybacz ale za krótko na swiecie zyjesz i widzisz tylko i wyłacznie chamskie zachowanie w tej sprawie nie bierzesz pod uwage innych mozliwosci ! co nie znaczy , ze ja mówie iz takie zachowanie jest normalne ! jednak nie robcie z tego takiego problemu ! bo mozna złapać kobiete z popo , i nie zarobic w pysk , ale jak juz mówiłem ja takim Pania podziekuję ! :D
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 13 lis 2004, 10:09

Tak jak powiedział Maverick, można być subtelnym i w klapsie..

A do pozostałych osób, których tak dziw bierze, że by mnie to nie obraziło:

:541:

Współczuje, jeśli podobają ci się tacy faceci...

ja tylko współczuję Wam, że nie potraficie patrzeć na niektóre rzeczy z przymróżeniem oka.Nie wiem czy to społeczeństwo jest takie ograniczone czy to wypływa z ludzkiej psychiki czy wychowania.Wszyscy są tylko poważni i rozsądni....chodzące ideały...śmiech na sali Panie i Panowie..

Avha..jeszcze jedno, mówiecie o takim oburzeniu dziewcyzny, ale jeśli to byłby naprawde wart uwagi chłopak, to skreśliłybyście go tylko za to, że musnąl Waszego tyłka.To jest dziwne.Wiadomo, że jeśli będzie to pijany i wulgarny typ, to sprawa wyglada inaczej.Ale tak..?!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 lis 2004, 13:38

Niektorzy maja jeszcze dzieciece idealy.
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 13 lis 2004, 16:34

Avha..jeszcze jedno, mówiecie o takim oburzeniu dziewcyzny, ale jeśli to byłby naprawde wart uwagi chłopak, to skreśliłybyście go tylko za to, że musnąl Waszego tyłka.To jest dziwne.Wiadomo, że jeśli będzie to pijany i wulgarny typ, to sprawa wyglada inaczej.Ale tak..?!

Oczywiście, że tak! Człowiek niezależnie od tego czy jest piękny czy brzydki czy pijany musi być dobrze wychowany. Klaps po tyłku nieznajomej osoby jest dla mnie szczytem chamstwa. Co z tym ma wspólnego wygląd???
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 lis 2004, 17:59

Moze i jest szczytem chamstwa, ale Wy takie chamstwo lubicie. W dobrym stylu oczywiscie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lis 2004, 19:10

Aga pisze:
Oczywiście, że tak! Człowiek niezależnie od tego czy jest piękny czy brzydki czy pijany musi być dobrze wychowany. Klaps po tyłku nieznajomej osoby jest dla mnie szczytem chamstwa. Co z tym ma wspólnego wygląd???

Takim samym szczytem chamstwa jest też obrucenie sie i danie takiemu komus w pysk , to ten sam poziom ! ta sama półka ! :P
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 13 lis 2004, 22:32

Moze i jest szczytem chamstwa, ale Wy takie chamstwo lubicie.

Nie mow mi proszę co lubię, bo takiego chamstwa nie znoszę!
Takim samym szczytem chamstwa jest też obrucenie sie i danie takiemu komus w pysk , to ten sam poziom ! ta sama półka !

Wiesz, skoro tak uważasz to w ogóle nie ma sensu kontynuować tej dyskusji. Najwyraźniej dobre wychowanie to dla nas co innego.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 14 lis 2004, 00:30

Ja tez uwarzam ze mozna to potraktowac troche z przymruzeniem oka. Nie musi to byc szczeniacki klaps w tylek. Troche luzu i moze wyjsc fajna sytuacja. Osobiscie nie odwazyl bym sie nieznajomej zrobic tego. Balbym sie reakcji :) Rozne sa kobiety...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 lis 2004, 13:56

Nie mow mi proszę co lubię, bo takiego chamstwa nie znoszę!
Aga mnie chodzilo o to, ze kobiety lubia "meskich" facetow. Wola kolesia co klepnie je w tylek i obroci to w przyjemna sytuacje niz ciepla kluche.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”