bolący orgazm?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

arturro
Początkujący
Początkujący
bolący orgazm?

Postautor: arturro » 01 lis 2004, 14:31

Podczas pettingu z moja dziewczyną (pierwszego w jej życiu - lat ma 17), gdy wydawało mi się że zaczyna zbliżać się do orgazmu [też pierwszego w jej życiu] i gdy wszystko wskazywało na to że go dostała [ poszerzone źrenice - urywany oddech rumieńce na twarzy skurcze mięśni w okolicach miednicy ] poprosiła żebym przestał - uczucie które ją przeszyło określiła jako bardzo przykre i stwierdziła że zaczęło ją to boleć, oczywiście zaniechałem daleszego pieszczenia łechtaczki - ale jej reakcja bardzo mnie zdziwiła/zmartwiła , Dziewczyna twierdziła że było jej bardzo dobrze aż do momentu tej fali skurczów. Następnej nocy powtórzyliśmy wszystko i znów gdy według moich "danych" powinna mieć orgazm - stwierdziła że to nieprzyjemne uczucie się powtórzyło... od tamtego czasu minęły dwa tygodnie - wczoraj wieczorem znów spróbowaliśmy i znów stwierdziła że ją to boli.

Czy to może mieć podłoże psychiczne? Czy po prostu dziewczyna potrzebuje więcej czasu żeby czerpać z tego przyjemność? Bo z tego co się orietuję dziwczyny uczą się przeżywać orgazm i czerpać przyjemność z tego typu pieszczot - ale pierwszy raz spotkałem się z przypadkiem żeby dziewczyna określiła "domniemany orgazm" jako bardzo nieprzyjemne uczucie..

Dodatkowych informacji chętnie udzielę, jeśli jest to warunkiem koniecznym dla rozwiązania tej sprawy.

pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 01 lis 2004, 14:41

O kurde... niektóre panny oddały by wszystko za orgazm :P Jeśli jest to podłoże psychiczne to ma prawo. Jak ja pierwszy raz zrobiłem sobie dobrze to też się przestraszyłem :D
Ale jeśli odczówa fizyczny ból to może powinna pójść do gonekologa i z nim pogadać...
Pozdrawiam
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
arturro
Początkujący
Początkujący
Postautor: arturro » 01 lis 2004, 15:48

No - ja tez pamiętam pierwszy orgazm i panike która nastapiła potem - wydawało mi się że coś mi pękło :P

Kiedy z nią o tym rozmawiałem określała to jako przykre uczucie, kiedy indziej stwierdzała że to boli, cyt "jeśli to ma być orgazm to ja podziękuję"... Nie za bardzo wiem co robić - chyba za wcześnie żeby panikować i prosić ją żeby poszła do ginekologa..
klaudiusz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: klaudiusz » 01 lis 2004, 16:27

witam

hmm ciekawi mnie odpowiedz jezeli moge prosic na prv albo na forum :D

pozdrawima
arturro
Początkujący
Początkujący
Postautor: arturro » 01 lis 2004, 16:40

Odpowiedź w miarę konkretna i możliwe że rozwiąże problem - skoro wysłana na priv uważam , że do jej autora należy decyzja czy wstawić ją na forum. prosiłbym o więcej komentarzy na temat - może ktoś rzuci światło z innej strony na sprawę.
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 03 lis 2004, 17:37

myślę że może chodzić o pieszczenie zaraz po orgaźmie- tuż po nim łechtaczka jest przewrażliwiona i każdy dotyk może sprawiać ból, więc- doprowadź ją do orgazmu, a potem łapy precz ! ;)
Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ostry 2 » 03 lis 2004, 18:27

Witam,uwazam podobnie jak Agnieszka tylko tez moze zastanow sie nad jednym a moze dwiema sprawami,mianowicie czy ty aby nie piescisz za mocno ?? (wedlug twoich obserwacji to przechodzi orgazm i moze ty tak podchodzisz a ona jeszcze nie przechodzi a ty sie podniecasz i nieswiadomie sprawiasz bol) Po drugie to sorki ale te twoje informacje nie zbyt dobre z tego co ja wiem to o orgazmie u kobiety swiadcza takie rzeczy jak ; Brodawki(tzn sa wieksze niz zwykle) rumience(tzn wlasnie i tu sie zdziwisz ale jest ich brak ! kiedy nie przeszla orgazmu to ma rumience,kiedy miala nie ma !!) łechtaczka (tzn jest wieksza ) a o oddech i takie tam nie obserwuj bo to jest mylace skup sie na rzeczach ktore nie mozna podwazyc !A teraz wpadla mi zlota mysl :)) a moze ona jak nigdy orgazmu nie miala i masturbacji nie uprawiala to moze to uczucie jest na tyle obce ze kiedy jest blisko nie potrafi tego ogarnac i wydaje jej sie ze to sprawi bol ?? hmm no ciekawe wiesz ja ci powiem porozmawiaj z nia !! a przy zwyklym stosunku tez cierpi ???
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 lis 2004, 22:04

Oatry!? o orgazmie u kobiety swiadczy naprawde wiele rzeczy i co u jednej to nie u drugiej , u kazdej albowiem inaczej sie to objawia i załozyciel tematu nie pisze ze jego Partnerka przechodzi orgazm , wiec o co Tobie tu chodzi ???? Gdyby piescił tez za mozno , na pewno by mu o tym powiedziała, tu chodzi o to iz jego pieszczoty powoduja u niej bóle !! spowodowane nierozładowaniem podniecenia :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lis 2004, 18:01

No i jak pieknie. Zero off topiku - i tak ma zostac. Czas nauczyc sie pisac w odpowiednich topikach i dzialach.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”