55 mikronow
Moderator: modTeam
55 mikronow
mam takie pytanie:
jesli chodzi o kondomy ktore maja scianki bardziej cienkie niz standardowa grubosc tzn np jedne durexy maja 55 mikronow. to domyslalm sie ze seks jest przyjemniejszy dla faceta a czy dla kobiety tez? czy nie? moze tylko troche?
pozdrawiam all.
jesli chodzi o kondomy ktore maja scianki bardziej cienkie niz standardowa grubosc tzn np jedne durexy maja 55 mikronow. to domyslalm sie ze seks jest przyjemniejszy dla faceta a czy dla kobiety tez? czy nie? moze tylko troche?
pozdrawiam all.
po pierwsze to nie kondon a kondom a po drugie to sex w gumce nigdy nie bedzie tak isam jak bez niej.... to jest po prostu niemozliwe bo zawsze cos tam jest 

"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Opinia
Jesli chodzi o kondomy to durex czy inne dla kobiety jest tak samo czyli KAPIASTO ! SILIKONOWO ! dla faceta roznica oczywiscie durex JEST NAJLEPSZY nie peka ! A NAJLEPSZY SPOSOB TO BEZ GUMY ! namow laske do tableteczzek
) jesli nie bedzie chciec to zrob kilka razy sceny typu podnieta na max oczywiscie jej a ty zaprzestan na tym i tak kilka razy ona bedzie chciec stosunku a ty na luzie (NIE KOCHANIE BO NIE MAM ZABEZPIECZENIA
)) ) zycze powodzenia 
Fakt, mam na myśli kogoś konkretnego. A ogólnie wiem, że różnie w życiu bywa.
Jeśli Tobie chodzi o to co mi przyszło do głowy to jestem zniesmaczona...Ciekawe jaki jest rekord ginesa ( ile osob) w dupczeniu w jednej prezerwatywie
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”