Porównania??
Moderator: modTeam
Porównania??
Takie pytanie do kobiet:)Czesto porównujecie swoich partnerow w lozku?A jesli tak,to jak to sobie oceniacie?
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
Oj nie kokietuj Foxy - przecież życie w ogóle bardzo często jest niesprawiedliwe.
Pytanie tylko, w oparciu o jakie kryteria porównujecie
?
Czy jeśli przeżyłyście orgazm to już było cudownie???
Jeśli tak, to w tym tkwi odpowiedź dlaczego faceci może mniej są skłonni do takich prównań - piszę może, bo i to nic pewnego - gdy facet zdrowy, to choćby nie wiem jak kombinował, to w końcu odleci "z mocą wodospadu".
ps i jeszcze raz proszę bez czajek, a może co poniektórzy z nas się nad tym, bądź owym zastanowią :547:
Pozdr :564:
Pytanie tylko, w oparciu o jakie kryteria porównujecie
Czy jeśli przeżyłyście orgazm to już było cudownie???
Jeśli tak, to w tym tkwi odpowiedź dlaczego faceci może mniej są skłonni do takich prównań - piszę może, bo i to nic pewnego - gdy facet zdrowy, to choćby nie wiem jak kombinował, to w końcu odleci "z mocą wodospadu".
ps i jeszcze raz proszę bez czajek, a może co poniektórzy z nas się nad tym, bądź owym zastanowią :547:
Pozdr :564:

ok jak chcecie to macie, porownuje rozmiary i umiejetnosci, zachowanie w lozku.
nie mam skali ocen i nie prowadze statystyk. takie porownania same przychodza.
Faceci nie porownuja ? Jakos ciezko mi w to uwierzyc. :550:
nie mam skali ocen i nie prowadze statystyk. takie porownania same przychodza.
Faceci nie porownuja ? Jakos ciezko mi w to uwierzyc. :550:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
I co ciekawe, chyba częściej nie w łóżku, ale w innych sytuacjach, przynajmniej ja tak mam. No, ale ja jestem nadal na świeżo po zerwaniu i na dodatek iskrzymy nadal mocno, więc nie jest to jeszcze (?) tak naprawdę koniec.
Porównania niszczą mi całą przyjemność przebywania z innymi kobietami. Szukam w innych tego, co ma Ona. :566:
Porównania niszczą mi całą przyjemność przebywania z innymi kobietami. Szukam w innych tego, co ma Ona. :566:
Ostatnio zmieniony 25 paź 2004, 13:58 przez damian24, łącznie zmieniany 1 raz.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Foxy a troche inne pytanko
Przypuscmy,ze zerwalabys z chlopakiem (z jakiegos blachego powodu
)z ktorym w lozku bylo Ci bosko :556: .Poznalas innego z ktorym juz niestety nie jest tak milo.Co wtedy?Wspominasz tamte piekne chwile uniesien czy starasz sie akceptowac to co masz??Nie wiem jak Wy,ale ja twierdze,ze pozycie seksualne ma bardzo duzy wplyw na zwiazek.Stad to pytanie.

Dobrze Damian zauwazyles, ze nie tylko porownania w lozku ale w innych dziedzinach. To przewaznie dziala na niekorzysc tej 'nowej' osoby.
Akceptuje i doceniam to co mam. Jak najbardziej, chociarz nie jest latwo. Wiem, ze warto, bo z tamtym juz nie jestem, wiec bylo cos nie tak.
Foxy a troche inne pytanko 001.gif Przypuscmy,ze zerwalabys z chlopakiem (z jakiegos blachego powodu z ktorym w lozku bylo Ci bosko .Poznalas innego z ktorym juz niestety nie jest tak milo.Co wtedy?Wspominasz tamte piekne chwile uniesien czy starasz sie akceptowac to co masz??Nie wiem jak Wy,ale ja twierdze,ze pozycie seksualne ma bardzo duzy wplyw na zwiazek.Stad to pytanie.
Akceptuje i doceniam to co mam. Jak najbardziej, chociarz nie jest latwo. Wiem, ze warto, bo z tamtym juz nie jestem, wiec bylo cos nie tak.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Łatwiej kobiecie porównywać partnerów w łóżku, gdyż w dużej większości udany sex zależy od niego. Facetowi ciężko porównać partnerki, bo ona żadko robi cokolwiek niekonwencjonalnego
Mozna co najwyżej porównywać urodę partnerek 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore pisze:Łatwiej kobiecie porównywać partnerów w łóżku, gdyż w dużej większości udany sex zależy od niego. Facetowi ciężko porównać partnerki, bo ona żadko robi cokolwiek niekonwencjonalnegoMozna co najwyżej porównywać urodę partnerek
Apsolutnie sie z tym nie zgadzam !!Udany sex zlezy tylko i wyłacznie od obydwóch partnerów , ale jak jedno bedzie czekać az drugie sie postara , no to tak mamy !Albo gdy mamy w łżóku ciepła lalę!

Partnerki bardzo czesto robia znacznie wiecej rzeczy niekonwencjonalnych nizli ich parterzy , nie wiem jak jest jak sie ma te 17-20 lat a;le i tu bym sie kłucił i to bardzo !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
foxy_lady pisze:Faceci nie porownuja ? Jakos ciezko mi w to uwierzyc. :550:
porównuja i to czesto
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Idealna jeśli chodzi o wygląd w moim skromnym subiektywnym odczuciu. Jeśli chodzi o charakter to dochodzę do wniosku, że było więcej wad niż zalet, ale miłość jest ślepa... 

Hardcore pisze:Idealna jeśli chodzi o wygląd w moim skromnym subiektywnym odczuciu. Jeśli chodzi o charakter to dochodzę do wniosku, że było więcej wad niż zalet, ale miłość jest ślepa...
Ja nigdy nie patrzylem ani na dobro materialne ani na wyglad ( no
EDIT: teraz jak masz skore, jakis samochod ( najlepiej BMW ) to dziewczyna sama podejdzie do Ciebie na ulicy
Ostatnio zmieniony 25 paź 2004, 22:58 przez ktos, łącznie zmieniany 1 raz.
ktos:
Żadna panna nie poleciała na mnie ze względów finansowych, bo z tymi to u mnie kiepściutko. Moja była jest przy kasie, ale to mnie kompletnie nie obchodziło. A nawet censored, bo była zupełnie inaczej wychowywana niż ja, np. żałowała mi papierosa (sic!). Kasa psuje ludzi... bardzo.
Żadna panna nie poleciała na mnie ze względów finansowych, bo z tymi to u mnie kiepściutko. Moja była jest przy kasie, ale to mnie kompletnie nie obchodziło. A nawet censored, bo była zupełnie inaczej wychowywana niż ja, np. żałowała mi papierosa (sic!). Kasa psuje ludzi... bardzo.

Hardcore pisze:ktos:
...
Kasa psuje ludzi... bardzo.
Co niektorzy ludzie nie wiedza nawet ile w tych slowach jest prawdy, mam osobiscie kolege ( bylego kolege ) troche przy kasie na ktorego poleciala dziewczyna, rzecz jasna NA KASE, a on taki slepy jest i tego nie widzi, az szkoda mi go ale pieniadze zaslaniaja ludziom oczy... szkoda.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”