Pytanko.
Moderator: modTeam
Pytanko.
Moja niunia zaczela brać tabletki i coś sie z nią nie tak dzieje..bierze je od 1wszego dnia okresu,reguralnie a okres zamiast być krótszy i mniej bolesny trwa u niej już7dni..czy to normalne??
Codziennie upadam...
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
Arku... Twoja Kobieta właśnie zaczęła burzę hormonalną w swoim organiźmie.
Wszystko się może zdarzyć!
To iz okresu nie będzie miała przez 3 miechy jak i to, że będzie miała długi okres.
To tak gwoli przypadków zyciowych... ale spowiednikiem powinien byc tu "gienek", który ten specyfik przepisał.
Macie obawy? wysttarczy telefon do niego.
Wszystko się może zdarzyć!
To iz okresu nie będzie miała przez 3 miechy jak i to, że będzie miała długi okres.
To tak gwoli przypadków zyciowych... ale spowiednikiem powinien byc tu "gienek", który ten specyfik przepisał.
Macie obawy? wysttarczy telefon do niego.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ja tak nie mialam, obie moje przyjaciolki tez nie, choc jedna miala male plamienia...
Właśnie... Mnie przy pierwszym opakowaniu wydłużył się okres i cały pierwszy miesiąc były plamienia. Przy drugim opakowaniu wszystko sie unormowało...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
bierze od pierwszego dnia okresu?
krzysio tak sie bierze tabletki!! od pierwszego lub pietego dnia cylku (jezeli pierwszego sie np zapomniało)
a co do pytanie przed tabtelkami jak długi miała okres?? ja np po pierwszym opakowaniu tez miałam okres 7dni(ale wczesniej tez tak miałam) teraz juz sie skrócił o 2dni
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”