Jak było o urozmaiceniu seksu to ja zapytam o cos innego...
Jak mozna urozmaicic peeting? Czy w ogóle mozna w jakis sposob? Tak, zeby zaspokoic siebie i chlopaka, a przy tym nie miec juz ochoty na seks?.. Dlaczego o to pytam? Bo nie chce jeszcze wspolzyc ze swoim partnerem- boje sie.. , a czasami peeting mi nie wystarcza i mam ochote na cos wiecej..
Urozmaicenie peetingu?
Moderator: modTeam
...
heh zanim kcesz odpowiedziec napisz na czym polega Twoj peeting co robicie to ewentualnie mozna powiedziec co JESZCZE.. papa i powodzenia:)
hyh.......roznie to bywa czasem w barze mozna sie zabawic z dziewczyna znaczy popiescic troszke oczywiscie bez przesady no i jest problem ktory ogranicza a konkretnie jest to biustonosz.........wsumie w miejscu publicznym glupio sciagac kobiecie stanik wiedz........pozostaje wsuniecie lapek pod stanik albo jakis inny sposob ale to niejest takei latwe jak sie do tego zabrac bo ciasno jest 

Smoke pisze:hyh.......roznie to bywa czasem w barze mozna sie zabawic z dziewczyna znaczy popiescic troszke oczywiscie bez przesady no i jest problem ktory ogranicza a konkretnie jest to biustonosz.........wsumie w miejscu publicznym glupio sciagac kobiecie stanik wiedz........pozostaje wsuniecie lapek pod stanik albo jakis inny sposob ale to niejest takei latwe jak sie do tego zabrac bo ciasno jest
No to niech go nie zaklada. Zaden problem
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”