zapłodnienie przy podnieceniu ??
Moderator: modTeam
zapłodnienie przy podnieceniu ??
czesc, przeczytalem przypadkiem na czacie rozmowe ludzi o zaplodnieniu. ktos napisał ze do zapłodnienia moze dojsc podczas stosunku niespuszczając sie. podobno przy podniecaniu wydobywaja sie pojedyncze plemniki, i one moga doprowadzic do zaplodnienia. Jak ktos wie cos na ten temat, czy to prawda czy nie, to prosze o odpowiedz. dzieki . pozdrawiam
Przed wytryskiem (lub czesto przy duzym podnieceniu) z penisa wydobywa sie plyn ejakulacyjny w ktorym znajduja sie zdolne do zaplodnienia plemniki. M. in. dlatego stosunek przerywany jest do d....
Ten płyn nazywa się przedejakucyjny i rzeczywiście zawiera plemniki. Służy on, podobnie jak śluz u kobiet,do zwilżenia dla zmniejszenia tarcia.
Kochać i być kochanym
tak przyrywanuy jest do d... dobrze powiedziane i rozwalają mnie pary którym udało sie przejsć w ten sposób przez życie uwazajac ze jest to bezpeiczny rodzaj uprawiania miłości - mieli wielkie szczescie i jeszcze nim tak szarpią:D
Bądź zawsze uśmiechnięty.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Tomson pisze:tak przyrywanuy jest do d... dobrze powiedziane i rozwalają mnie pary którym udało sie przejsć w ten sposób przez życie uwazajac ze jest to bezpeiczny rodzaj uprawiania miłości - mieli wielkie szczescie i jeszcze nim tak szarpią:D
Co Ty powiiesz !! nap[rawde tak myslisz

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Przerywany jest bardzof ajny .. ja tam nienzekam jak moge sobie dojsc na posladki czy piersi .. Oczywiscie konczyc w srodku kazdy lubi ale dla urozmaicenia ? Metoda antykoncepcji to to niejst w sumie pewna sprawa ale w polaczeniu z kalendazykiem .. to juz jakis sposob jes 
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
taka wpadka?? :O
czy jest duża szansa zajścia w ciąże jeżeli facet nie miał wytrysku ? czy słyszeliście o takiej wpadce?
Re: taka wpadka?? :O
Kalka pisze:czy jest duża szansa zajścia w ciąże jeżeli facet nie miał wytrysku ? czy słyszeliście o takiej wpadce?
Taka mozliwosc istnieje , jednak muszą być zachowane pewne zaleznosci , musisz miec dni płodne , a u niego w sluzie jaki sie wydobywa z penisa podczas podniecenia muszą sie znajdować plemniki , a One sie tam znajdują , to tak najogulniej piszac ! ale ja bym sie nie martwił !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”