ZABAWY Z BITĄ ŚMIETANĄ
Moderator: modTeam
ZABAWY Z BITĄ ŚMIETANĄ
MAM PYTANIE! JEŚLI CHŁOPAK NAPUŚCI MI BITEJ ŚMIETANY DO POCHWY, TO CZY COŚ SIĘ STANIE??
...
hii:) WIESZ CO JA też NIE WIEM TAK JAK SueEllen ale raczej nie ale albo on sie jej pozbedzie albo ty idz pod prysznic:) pa
BIta śmietana
Akurat kiedyś próbowaliśmy z żonką zabawy z bita śmietaną. Bita śmietana w sprayu. Oczywiście tylko "zewnętrznie". Podczas "lizania" smak śmietanki połączył się z "sokiem" mojej zonki. Moim skromnym zdaniem mieszanka niezbyt smaczna - smak troszkę jak zsiadłe mleko. Ot i cała filozofia. Osobiście polecam krem czekoladowy (taki do smarowania pieczywa). Musi być odrobinę ciepły by jego konsystencja była "lejaca". Niestety dużo kolarii.
Oba "specyfiki " nadają się również doskonale do zabaw z naszym "przyjacielem "
POZDRAWIAM
Oba "specyfiki " nadają się również doskonale do zabaw z naszym "przyjacielem "
POZDRAWIAM
Kobiety, dziewczyny! Nie dajcie się namówić na wkładanie do pochwy czegokolwiek. Tak jak mówi Sue, to delikatne miejsce kobiety i łatwo o jakąś infekcję. Całkowite wylizanie tej śmietany przez partnera nie jest możliwe a i wypłukanie jej może być szkodliwe. Już kiedyś pisałem, że jak komuś nie odpowiada naturalny zapach i smak to powinien zrezygnować z tego typu pieszczot.
Kochać i być kochanym
Ludzie różne pomysły mają. Niekiedy niebezpieczne. Nie twierdzę, że bita śmietana, czy czekolada są dla środowiska pochwy szkodliwe. Tego po prostu nie wiem.
Czytałam jednak kilka razy wywiady z różnymi ginekologami, którzy opowiadali o przypadkach pomysłowych pacjentek. Wyciagali im z pochwy, czasem odbytu różne dziwne przedmioty np. lokówki.
Niektóre dzieci wsadzają sobie do nosa czy ucha groch. Widać na starość też im zostaje, tylko w nieco innej formie
Czytałam jednak kilka razy wywiady z różnymi ginekologami, którzy opowiadali o przypadkach pomysłowych pacjentek. Wyciagali im z pochwy, czasem odbytu różne dziwne przedmioty np. lokówki.
Niektóre dzieci wsadzają sobie do nosa czy ucha groch. Widać na starość też im zostaje, tylko w nieco innej formie
cd.
A' propos czy czy zdarza Wam się uzywać w "łózku" różnych gadżetów??????
Mam na myśli zabawki w postaci róznego rodzaju wibratorów, kulek,i prezerwatyw z maxi wypustkami. Jak zachowują się Wasze partnerki???
Mam na myśli zabawki w postaci róznego rodzaju wibratorów, kulek,i prezerwatyw z maxi wypustkami. Jak zachowują się Wasze partnerki???
No właśnie też słyszałam o tym, że tego typu zabawy są szkodliwe dla zdrowia. Mogą prowadzić do infekcji i różnych stanów zapalnych. Chociaż zabawa z bitą śmietaną na brzuch, piersi mi się podoba.
A co do gadżetów to nie korzystam bo nie mam po co. Narazie wystarczy mi moje ciało i ciało mojego partnera.
A co do gadżetów to nie korzystam bo nie mam po co. Narazie wystarczy mi moje ciało i ciało mojego partnera.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak
my się kiedyś bawiliśmy bitą śmietaną ale tylko tak jak ktoś napisał "zewnętrznie" czyli na sutkach no i niżej też ale ze 2 cm nad łechtaczką, tak zeby nic do środka nie wleciało
I było to naszym zdaniem całkiem miłe urozmaicenie...co wcale nie wynikało z tego zeby sam sex oralny był nieprzyjemny 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
bita śmietana jest OK.. ale moze wplynac na rzowj drobnoustrojow.. jesli koniecznie chcecie tam cos wlewac to polecam jogurt naturalny lub kefir.. przyjemny, ciekawy chlodek i lekarstwo :-)
poza tym odradzam wpuszczanie bitej smietany tak jak lekarze odradzaja dmuchanie do wnetrza.. moze wyniknac z tego cos nieprzyjemnego
poza tym odradzam wpuszczanie bitej smietany tak jak lekarze odradzaja dmuchanie do wnetrza.. moze wyniknac z tego cos nieprzyjemnego
Duszek ma racje, lepiej nic tam do środka nie wlewać, ale jeżeli to jogurt naturalny lub kefir. Jak to czuć to nie wiem bo nie próbowałam i raczej nie spróbuje. A o dmuchaniu do wnętrza to nie słyszałam 
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”