ZABAWY Z BITĄ ŚMIETANĄ

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Gość

ZABAWY Z BITĄ ŚMIETANĄ

Postautor: Gość » 28 gru 2003, 17:05

MAM PYTANIE! JEŚLI CHŁOPAK NAPUŚCI MI BITEJ ŚMIETANY DO POCHWY, TO CZY COŚ SIĘ STANIE??
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 29 gru 2003, 11:54

Tak, będziesz miała w pochwie bitą śmietanę :wink: , a serio to nie wiem. Pochwa to delikatne miejsce, łatwo o podrażnienie, uczulenie. Ja bym nie ryzykowała. Zwłaszcza, że taka bita śmietana jest raczej zimna... brrr.
Sweety
Bywalec
Bywalec
...

Postautor: Sweety » 29 gru 2003, 15:40

hii:) WIESZ CO JA też NIE WIEM TAK JAK SueEllen ale raczej nie ale albo on sie jej pozbedzie albo ty idz pod prysznic:) pa
joni8

Postautor: joni8 » 19 sty 2004, 01:08

śmietany tam nie wpuszczałem ale chupa chupsem sie bawiłem :) pół roku mineło i wszystko oki:) ginekolog nie protestował :) ale ze śmietaną może być iaczej :( to jednak pochodne mleka i też w niej mogą być jakieś bakterje mleczne. No iewiem na zdjęciach kobity loda tam sobie wkładają więc chyba może być :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 19 sty 2004, 03:05

Tylko po co?
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
BIta śmietana

Postautor: misiek » 06 cze 2004, 18:39

Akurat kiedyś próbowaliśmy z żonką zabawy z bita śmietaną. Bita śmietana w sprayu. Oczywiście tylko "zewnętrznie". Podczas "lizania" smak śmietanki połączył się z "sokiem" mojej zonki. Moim skromnym zdaniem mieszanka niezbyt smaczna - smak troszkę jak zsiadłe mleko. Ot i cała filozofia. Osobiście polecam krem czekoladowy (taki do smarowania pieczywa). Musi być odrobinę ciepły by jego konsystencja była "lejaca". Niestety dużo kolarii.
Oba "specyfiki " nadają się również doskonale do zabaw z naszym "przyjacielem "
POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
decon
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: decon » 06 cze 2004, 18:54

ja lubie zsiadłe mleko :D
Cała Polska czyta forum. 20 minut dziennie. Codziennie.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 06 cze 2004, 20:23

Kobiety, dziewczyny! Nie dajcie się namówić na wkładanie do pochwy czegokolwiek. Tak jak mówi Sue, to delikatne miejsce kobiety i łatwo o jakąś infekcję. Całkowite wylizanie tej śmietany przez partnera nie jest możliwe a i wypłukanie jej może być szkodliwe. Już kiedyś pisałem, że jak komuś nie odpowiada naturalny zapach i smak to powinien zrezygnować z tego typu pieszczot.
Kochać i być kochanym
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 06 cze 2004, 21:34

Ludzie różne pomysły mają. Niekiedy niebezpieczne. Nie twierdzę, że bita śmietana, czy czekolada są dla środowiska pochwy szkodliwe. Tego po prostu nie wiem.

Czytałam jednak kilka razy wywiady z różnymi ginekologami, którzy opowiadali o przypadkach pomysłowych pacjentek. Wyciagali im z pochwy, czasem odbytu różne dziwne przedmioty np. lokówki.

Niektóre dzieci wsadzają sobie do nosa czy ucha groch. Widać na starość też im zostaje, tylko w nieco innej formie :)
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
cd.

Postautor: misiek » 06 cze 2004, 22:40

A' propos czy czy zdarza Wam się uzywać w "łózku" różnych gadżetów??????
Mam na myśli zabawki w postaci róznego rodzaju wibratorów, kulek,i prezerwatyw z maxi wypustkami. Jak zachowują się Wasze partnerki???
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 07 cze 2004, 12:16

No właśnie też słyszałam o tym, że tego typu zabawy są szkodliwe dla zdrowia. Mogą prowadzić do infekcji i różnych stanów zapalnych. Chociaż zabawa z bitą śmietaną na brzuch, piersi mi się podoba.

A co do gadżetów to nie korzystam bo nie mam po co. Narazie wystarczy mi moje ciało i ciało mojego partnera.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 07 cze 2004, 15:44

my się kiedyś bawiliśmy bitą śmietaną ale tylko tak jak ktoś napisał "zewnętrznie" czyli na sutkach no i niżej też ale ze 2 cm nad łechtaczką, tak zeby nic do środka nie wleciało :) I było to naszym zdaniem całkiem miłe urozmaicenie...co wcale nie wynikało z tego zeby sam sex oralny był nieprzyjemny :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 07 cze 2004, 18:52

bita śmietana jest OK.. ale moze wplynac na rzowj drobnoustrojow.. jesli koniecznie chcecie tam cos wlewac to polecam jogurt naturalny lub kefir.. przyjemny, ciekawy chlodek i lekarstwo :-)
poza tym odradzam wpuszczanie bitej smietany tak jak lekarze odradzaja dmuchanie do wnetrza.. moze wyniknac z tego cos nieprzyjemnego
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 07 cze 2004, 21:11

Duszek ma racje, lepiej nic tam do środka nie wlewać, ale jeżeli to jogurt naturalny lub kefir. Jak to czuć to nie wiem bo nie próbowałam i raczej nie spróbuje. A o dmuchaniu do wnętrza to nie słyszałam :D
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”