Co mam myslec?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
never1de
Zaglądający
Zaglądający
Co mam myslec?

Postautor: never1de » 09 paź 2004, 13:06

Witam.
Jestem tu nowy takze witam stalych bywalcow :D:D i odrazu problem i to duzy ( sorry ze nowy topic ale to jests dla mnie tak wazne ze spac nie moge )

To moze zaczne od poczatq. Moja dziewczyna powinna miec okres 25wrzesnia i dopiero teraz dostala . Rozpoczelismy wspolzycie 1wrzesnia kochalismy sie w durex'ach chociarz raz bez ale skonczylem daleko poza moja dziewczyna...
Ona teraz mowi ze ma okres ale brzuuszek ją wogle nie boli i do tego dziwnie sie czooje. Nie moge naklonic jej do Testu ciazowego takze nie mam zadnej koncepcji co robic...
Prosze o jakis pomysl albo zaglaskanie sytuacji bo nie spalem w nocy i caly sie trzese mimo swojego wieku:| nie chce miec dziecka teraz. Mam nadzieje ze chociarz czesc mnie zrozumie ( Na Krzysia to powiem ze odrazu nie licze :D ). :|
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 09 paź 2004, 13:13

Witaj.

Nie masz się zupełnie czym przejmować. Opóźnienie mogło być spowodowane rozpoczęciem współżycia i stresem. jak skończyłeś poza nią i kochaliście się w gumce to ja w ogóle nie rozumiem gdzie jest problem. Śpij dobrze. A test sam jej kup. Kosztuje ze 12 zł i tylko kropla jej moczu jest potrzebna.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
never1de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: never1de » 09 paź 2004, 13:19

Stresem to chyba nie bo ona już miala wczesniej paru parterow. Pierwszy i jedyny raz kochalismy sie bez ( niestety ) ale na pewno nie doszlo do wytrysku w srodq :)
dzieki Fish :)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Re: Co mam myslec?

Postautor: foxy_lady » 09 paź 2004, 15:47

never1de pisze: Nie moge naklonic jej do Testu ciazowego takze nie mam zadnej koncepcji co robic...

czasem mi sie wydaje, ze faceci sa dojrzalsi od dziewczyn.
Dlaczego nie mozesz ja naklonic ? skoro woli sie martwic i zastanawiac...jej sprawa.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 09 paź 2004, 15:55

skoro woli sie martwic i zastanawiac...jej sprawa.

No nie tylko jej.
Never1de - na Twoim miejscu kupilbym test i dalbym jej. Nie nalegalbym, ze juz, teraz ma go zrobic. Jak bedzie chciala i gotowa to go zrobi. Niech sama zdecyduje.
UWAGA - moze zle zrozumiec Twoje intencje i pomyslec, ze ja do czegos zmuszasz. Ale Ty ja znasz najlepiej.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 09 paź 2004, 17:23

Nie macie czym się przejmować, bo jak dostała okres, to najpewniej nie jest w ciąży (chociaż to nie reguła). Jeśli bez zabezpieczenia nie kończyłeś w środku, to też przemawia na +. A nieregularny okres w tym wieku, to nic nowego, poza tym stres. Wg. mnie możecie spać spokojnie-dzidzi nie będzie! (co nie oznacza, żeby w przyszłości tak ryzykować).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 09 paź 2004, 18:16

Jarek pisze:Nie macie czym się przejmować, bo jak dostała okres, to najpewniej nie jest w ciąży (chociaż to nie reguła). Jeśli bez zabezpieczenia nie kończyłeś w środku, to też przemawia na +. A nieregularny okres w tym wieku, to nic nowego, poza tym stres. Wg. mnie możecie spać spokojnie-dzidzi nie będzie! (co nie oznacza, żeby w przyszłości tak ryzykować).

Podpisuję się pod tym. Nie popadajmy w paranoje. Miała okres, więc w ciązy raczej na pewno nie jest. Szcególnie, że raczej małe prawdopodobieństwo, aby zaszła jeśli zadnych wpadek nie bylo. Na przyszlosc radze jednak unikac sytuacji podbramkowych, porzadnei sie zabiezpieczcie to i będą lepsze sny. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 paź 2004, 18:39

A może ona gra z Tobą?? Chce sprawdzić jak sie bedziesz zachowywał w takiej stresowej sytuacji??
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 09 paź 2004, 18:42

A może ona gra z Tobą?? Chce sprawdzić jak sie bedziesz zachowywał w takiej stresowej sytuacji??

Oj to byłaby makabryczna gra...
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 paź 2004, 18:46

Moj kumpel w szkole sredniej na ostatnim wyjeżdzie przespał sie z dziewczyna ze swojej klasy, z którą nigdy nie rozmawiał. Ona potem mu powiedziała że jest z nim w ciązy. On był zdruzgotany, dopiero któras kolezanka uświadomiła mu, że ona po prostu chciała go w ten sposób przetrzymac przy sobie na zasadzie: a nóz się uda.
Jednym słowem sex często dla faceta jest celem w miłości a dla kobiet sposobem na mią.
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 09 paź 2004, 19:16

Jednym słowem sex często dla faceta jest celem w miłości a dla kobiet sposobem na mią.

CZĘSTO to chyba za duże słowo. Czasami, zdarza sie, bywa, ale nie często...
Jesli facet naprawde kocha to nie dlatego, ze chce sobie "pociupciać" a kobieta nie idzie z facetem do łózka, aby ten zaczął ją kochać.
Awatar użytkownika
never1de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: never1de » 09 paź 2004, 23:31

Dlacego ne moge naklonic? jak mowie ze kupie test i ma zrobic to mowi ze nie .. ajak pytam dlaczego to slysze " BO nie" i tyle na ten temat dzieki za odpowiedzi :)
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może sie zakochać w twoim uśmiechu :D:D
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 10 paź 2004, 13:36

never1de pisze:Dlacego ne moge naklonic? jak mowie ze kupie test i ma zrobic to mowi ze nie .. ajak pytam dlaczego to slysze " BO nie" i tyle na ten temat dzieki za odpowiedzi :)

jakbym słyszał swoją kobitkę:
-czemu NIE?
-Bo NIE!
baby tak mają...... :) :) :)

pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 10 paź 2004, 14:13

Huehhee
za to Wy macie rozbudowane zdania

Ja: Dlaczego?
On: Nie wiem

:D

a jesli o Twoja kobietę, to dziwne, że mówi, bo tak na tak wazne pytanie, może przestan sie tym przejmowac na jakis czas, moze sama zachce kupic test :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 paź 2004, 14:43

never1de pisze:Dlacego ne moge naklonic? jak mowie ze kupie test i ma zrobic to mowi ze nie .. ajak pytam dlaczego to slysze " BO nie" i tyle na ten temat dzieki za odpowiedzi :)

Walcz zawsze bronią ta samą co partnerka !! czyli jak zapyta sie kiedy do nie przyjdziesz to powiedz ze nie wiesz , jak zapyta czemu nie wiesz to powiedz jej słynne ... BO NIE ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
never1de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: never1de » 10 paź 2004, 20:48

Krzys swietna rada mysle ze dam rade :)) btw Twoj stary avatar jakis lepszy byl wiem ze jestem nowy ale forum czytam od 3miechow:D
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może sie zakochać w twoim uśmiechu :D:D
alzacja

Postautor: alzacja » 10 paź 2004, 21:06

Hehe wlasnie tez chcilam powiedziec mimo ze troche nie do tematu. Krzysiu wroc do poprzedniego avatar (u?? a??). A najlepszy to byl w ogóle jeszcze jeden do tylu :P HEhe nie wiem moze sie nie znam :P
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 11 paź 2004, 09:59

Krzys swietna rada mysle ze dam rade btw Twoj stary avatar jakis lepszy byl wiem ze jestem nowy ale forum czytam od 3miechow:D

Hehe wlasnie tez chcilam powiedziec mimo ze troche nie do tematu. Krzysiu wroc do poprzedniego avatar (u?? a??). A najlepszy to byl w ogóle jeszcze jeden do tylu HEhe nie wiem moze sie nie znam

zasypmy Krzysia wiadomosciami na priva z prosba o powrot do starego avataru :) :) :) :d :564:
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”