OpInIe Na TeMaT dZiEwCzYn!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

jolaaaa20

Postautor: jolaaaa20 » 25 gru 2003, 18:20

heh
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 25 gru 2003, 21:24

Hm...

Osobiście nie czułbym sie zbyt pewnie, gdyby na pierwszej randce dziewczyna robiła mi "laske". Może to wyda się dziwne, ale ja lubie jak wszystko idzie troszeczke wolniej... Moja osobiasa rada: jeśli chcesz czegos więcej nie idź na całość na pierwszej randce... Bo można się sobie za szybko "znudzić" Mam nadzieję, że wiadomo, o co mi chodzi :mrgreen:

Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Lulek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Lulek » 26 gru 2003, 01:21

tez mi sie tak wydaje Muriusz, wszytsko tzreba zrobic z odpowiednia szybkoscia nie za szybko i nie za wolno tylko dokladnie tak jak czuja to dwie osoby w danym zwiazku , mysle ze takie palu capu , raz dwa i juz byle dojsc do konkretnego punktu jaki sie postawilo sobie, tak nie moze byc, tu nie da sie nic do konca zaplanowac ze tak i tak ma byc :D ( z wlasnego doswiadczenia to wiem) dokladnie rok temu pytalem tu na forum odnosnie pierwsze razu jaki mial miec miejsce w sylwestra i planowalem i tego typu sprawy i co wynik jest tego taki ze do teraz tego pierwszego razu nie bylo ja czuje sie bardziej dojrzaly i poinformowany w wielu sprawach i ciesze sie ze tego nie zrobilismy wspolnie z dziewczyna bo wydaje mi sie ze teraz wyszloby to nam o wiele lepiej, no ale troszke zszedlem z tematu , cya
::: Gdy kobieta odmawia miłości, a proponuje ci przyjaźń, nie bierz tego za odmowę; znaczy to, że chce postępować według kolejności :::
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 26 gru 2003, 12:05

Mnie jest wszystko jedno co robi para na pierwszej randce. Uwagę powinien zwrócić tylko jeden "mały" problem: w razie tzw. "wpadki" nie tylko oni poniosą tego konsekwencje... nie mówiąc już o chorobach przenoszonych drogą płciową.
malenka:):))
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: malenka:):)) » 30 cze 2005, 15:25

NO ROWNIEZ MI SIE WYDAJE ZA NA PIERWSZEJ RANDCE NIE POWINNO DOJSC DO CZEGOS WIECEJ:p
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 30 cze 2005, 16:09

Nie ma regul. Przyznam, ze ja ze swoim Skarbem znalismy sie moze z miesiac (widzielismy sie kilka razy za sprawa wspolnej znajomej), a nasze bycie ze soba zaczelo sie wlasnie od zupelnie nieplanowanej nocy spedzonej razem-dopiero po niej byla pierwsza randka ;) No i tak sie zlozylo, ze jestesmy juz ponad 3,5 roku ze soba i uwazam ja za najlepsza kobiete, jaka spotkalem w zyciu (to samo tyczy sie zwiazku z nia). Wszystko zalezy od nastawienia, od dojrzalosci dwojga ludzi, od tego, co chca zrobic dalej z tym, co sie wydarzylo.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”